ПЛЕВЕН - 155

• 67 332
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
 Дайте мнения за добър стоматолог в Плевен и координати за записване на час.Знам,че е питано много пъти,но до сега като не ми е трябвало не съм си записала информацията.А и ми се иска "прясно" мнение...Да си призная много ме е страх да не попадна на някой,който не знае какво прави.Падна ми една пломба и си ме боли...

# 46
  • Плевен
Д-р Наталия Велева-стоматология,втори етаж.Специалист по венечни заболявания,телефон за връзка 0886 555 079.От доста години се грижи за здравето на устата ни на цялото семейство.Много обяснява какво прави и защо точно това.Допитва се ако имаш финансови проблеми да изчака с не наложителните неща.Много кротка и разбрана жена,само дето е много приказлива Simple Smile

# 47
Само да не попаднеш при д-р Щъркова, също на 2 ет. в Стоматологията. Такава липса на  хигиена не бях виждала! Потресена съм. И не дава нищо да попиташ, каза, цитирам: "Имайте доверие на стоматолозите, не съм длъжна да ви обяснявам" Бих препоръчала д-р Петева

# 48
 Благодаря ви!Запазих си час при др. Велева за края на другата седмица(тогава беше първия свободен).
 Сега имам друго питане.Искам да си стесня едно кожено яке и незнам къде.Препоръчайте ми някой,който работи добре.Бяха ми казали за една такава работилница,където имат машини за шиене на кожа,в уличката срещу "Адидас",но днес ходих и на нейно място имаше книжарница.

# 49
С кожа от дълги години работи една жена, Венера се казва. Ателието й се намира на улицата, където беше ресторант Ягуар, ако го знаеш...не се сещам как да ти я обясня. Близо до магазин Лайф на "Неофит Рилски". Погледнах в Гугъл Мапс, на ул. "Парашкев Цветков" 9 е. Стеснявала съм кожено яке при нея преди няколко месеца. Доволна съм.

# 50
 Благодаря!Още в понеделник ще я потърся.

# 51
Здравейте момичета. Синът ми е на 8 месеца и имаме съмнение за млечна алергия. Искам да ви попитам знаете ли в Плевен дали някъде се правят кръвни тестове за алергии? Благодаря предварително! Simple Smile

# 52
Здравейте момичета. Синът ми е на 8 месеца и имаме съмнение за млечна алергия. Искам да ви попитам знаете ли в Плевен дали някъде се правят кръвни тестове за алергии? Благодаря предварително! Simple Smile
Здравей.
 Моето момченце също разви тази алергия,когато беше на 8 месеца.Неприятно е,но какво да се прави.Със строга диета се получават нещата.
 Не мисля,че в Плевен има място,където правят такива тестове.Кой ви каза да си направите такива?В повечето случаи диагнозата се поставя по клиничната картина.За съжаление при това заболяване тя може да бъде много разнообразна.Доколкото съм наясно диагнозата се потвърждава с елиминационна диета,в резултат на която симптоматиката изчезва след известно време(в което алергенът трябва да напусне организма).
 При кой лекар ходите?Ние се лутахме доста докато разберем от какво е тази диария на малкия.Накрая ходихме при доц. Недкова.
 Не мисля,че бях кой знае колко полезна...Успех!

# 53
Правила съм кръвен тест за алергии на детето /тогава на две години/ в София преди девет години, струваше майка си и баща си. Заплатата ми по това време беше около 300 лв., а теста беше 350. Впоследствие разбрах, че често давал кръстосани резултати и изобщо не е надежден. Дано сега е напреднала технологията, но съвета ми е да потърсиш още мнения преди да го направите.
По-скоро бих препоръчала елиминацията, както е написала ppvasileva. При нас, например, се оказа, че белтъка от яйце е много силен алерген - когато яде варено или пържено яйце от белтъка не само се подуваха лигавиците, но и се обриваше. Установихме от какво реагира и го изключихме от менюто. Впоследствие "израстна" алергията /бяха ми казали или към седмата година, или в пубертета, при нас се оказа към седмата година/, но и досега не му давам белтък на яйце, иначе яде всичко друго. И читав алерголог, защото в началото не ни се получиха нещата, а беше светило лекаря. На нас ни помогна д-р Краева от Плевен /тогава не живеехме тук/, но не знам сега как е, нека мамите с по-пресен опит да се изкажат.
Успех!

# 54
 Някой знае ли дали са отворили "Каскадата"?

# 55
Добро утро! Simple Smile
Момичета, да знаете къде мога да намеря детски дълги чорапи тип,,Пипи дългото чорапче,,?

# 56
ppvasileva, Каскадата едва ли ще работи скоро, с тези разкопки  Peace Поне да стане хубаво.
Бисе, Пипи ли ще бъде Моника Simple Smile Нашите са Томи и Аника и се чудя какво да ги обличам. Някакви къси панталонки ли за Здравко  newsm78 И  Ивайла с каква прическа, като Пипи ще е с плитки, а Аника ?

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 10:30 от Djina

# 57
Ани, решила е да бъде Пипи Laughing ще и правя щръкнали плитки и лунички Simple Smile
Ивайла с каквато и прическа да бъде, ще обере овациите. Голяма хубавица е  Heart Eyesпу-пу!

# 58
 ppvasileva, не е отворена, вчера минах от там.

# 59
  • Плевен
Каскадата с тези разкопки не знам дали ще има това лято  ooooh!.Страшно е разкопано,скоро ще емнат и площада да откъртват.Сега са на пътеката дето отива към градската,но от пощата.(зад музея-костница са точно).Днес от там дрънкаха с къртачите.Но пък кафенето,първото в градската ще отваря врати,масите сложиха днес и веднага се настани компания Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт