ПЛЕВЕН - 155

• 67 338
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!
Имах информация, че срокът за подаването на заявления за детски градини в гр. Плевен е до април месец. Сега разбирам, че е до края на януари. Детето ми е на 2години 3месеца. Доколкото знам, за да тръгне на градина през септември, когато ще е почти на 3, би следвало сега да подам заявление. Някой знае ли повече подробности за тези нормативни срокове?
http://old.pleven.bg/index.php?option=com_content&task=view& … 099&Itemid=56
 Подаването на документи за септември започва от 1 януари и свършва на 20 май.Съответно веднага след празниците излиза класирането(към 25 май тази година).Повечето родители подават в началото на януари,за да се класират за детското заведение,което искат.Съветът ми е да подадете веднага документи в повече детски заведения.

# 31
Miriel всичко зависи от госпожа. Ние сме в Иван Вазов (първи клас) Не съм много доволна.

# 32
И аз съм на мнение ,че всичко зависи от учителя. Дори смятам ,че е добър вариант да им повече начални учители-мъже. Нямам обяснение, защо в Бг  няма много начални учители мъже...

# 33
И аз съм на мнение ,че всичко зависи от учителя. Дори смятам ,че е добър вариант да им повече начални учители-мъже. Нямам обяснение, защо в Бг  няма много начални учители мъже...
От градинската възраст на Митко задавам безрезултатно този въпрос  Laughing

# 34
Има надежда, Дикси! Peace моника каза, че са имали стажант -младеж . Бил е най-подготвен в часовете и най-добре обяснявал. Момите идвали неподготвен,като последната кандидат-даскалица е започнала да разказва нещо си,само дето не е било за първи клас Laughing наблюдаващата учителка няколко пъти я е поправила, ама то девойчето,като не чело...После се налага в къщи да дочуваме, защото студентките не са подготвени... Това за деца в първи клас е загубено време...  Все пак , всеки си намира варианти и е добре човек да се ориентира навреме.

# 35
  • Разпиляна във въображението
Причините са ми две - ученици и госпожа. За втората причина адски съжалявам, защото мнението ми се промени много.

# 36
Калина я записах в Стоян Заимов след дълги колебания и обмисляне на училище за 1ви клас.
Учителка ще и бъде моята госпожа от 1ви клас, смятам че ще си паснат добре и Калина ще е спокойна. Надявам се да не се е променила драстично за 20 и няколко години. Simple Smile

# 37
Miriel, за мен си е чиста лотария какви ученици ще се паднат в един клас. Говоря за масовите училища и конкретно за Плевен. Избор на учител също е не лека задача, защото ешението на родителя после рефлектира върху детето... И да си харесаш госпожа , никой не гарантира ,че ще се съобразят с желанието ти , още повече ,ако бройките са запълнени. Но трябва да се пробват всички варианти. И аз чувам доста негативни отзиви за Йовков, но там са записани деца, които живеят основно  в района на М. Денчева и им е близко.

# 38
За учениците - така е, но нали това е работата на преподавателя - да ги овладее. Като не може по един начин да пробва друг, трети и т.н.

# 39
  • Плевен
За учениците - така е, но нали това е работата на преподавателя - да ги овладее. Като не може по един начин да пробва друг, трети и т.н.

Mirirel, аз бих ти препоръчала "Христо Ботев" и по-конкретно класа на Нели Цветанова. Мисля, че точно втори клас води в момента.
Невероятен човек и преподавател е. Респектира децата с добро, не допуска конфликти, и много добре ги учи на последователност и дисциплина.

# 40
Благодаря. Ще се поинтересувам. И аз се "насочих" към Христо Ботев.

# 41
А какво стана с директора на Христо Ботев? Мина ли конкурса и избраха ли нов?

# 42
Моя девер е начален учител. Във Варна е, та нямам отзиви как се справя, но снимките които съм виждала, си личи децата колко го харесват.

# 43
  • Плевен

Мисля, че все още е Горанов, т.е. стария директор  newsm78 Дъщеря ми сега е в 5-ти клас, но няколко пъти седмично ходи да си вижда учителките, ще и кажа да попита.

Моля Ви за предложения, къде да и направя 12-тия рожден ден. На всички рождени дни на, които е канена все са в Боулинг-а или в Moonbucks. Иска ми се да е нещо по-различно тази година, но не мога да измисля къде и как  Sad

# 44

Мира, Горанов си остана директор.

Общи условия

Активация на акаунт