ПЛЕВЕН - 155

• 67 353
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, знаете ли дали в понеделник ще е пуснато парното в училищата?

Поетапно започват да го пускат, но дали ще е във всички училища, съмнява ме.

# 676
В Музикалното от вчера имат парно.

# 677
А някой да е чул дали е вярно,че парно в жилищните сгради ще има от 1-ви ноември  ooooh! ?

# 678
  • Плевен
Ние вече имаме парно от вчера на обед.Района на Хотел Балкан сме.

# 679
А някой да е чул дали е вярно,че парно в жилищните сгради ще има от 1-ви ноември  ooooh! ?

http://posredniknews.com/site/vodeshti/127-nai-vazhnoto/52056-pu … tvorete-ventilite

# 680
При нас все още не са го пуснали, но предполагам до 1-2дни ще имаме.

# 681
Страхотно,дано го пуснат по-бързо навсякъде  Peace

# 682
Хораааа, помощ, спешно ми трябва много добър зъболекар хирург! Зъб с абсцес, след продължително лечение се влоши неимоверно...една зъболекарка ме лекува Mr. Green, на трети антибиотик съм за един месец! А днес е много зле...Та трябва да внимавам при кого ще отида. Мнения?

# 683
Аз да питам за нещо друго - имате ли за размяна от лидълските STIKEEZ /или както там се казват/.

Търсим:
жаба,костенурка,пингвин

Повтарят ни се :
куче,акула,рибата

# 684
  • Плевен
Здравейте, аз пак да си повторя въпроса - търся работещо фото в събота или неделя, където да правят снимки за зелена карта. Благодаря Simple Smile

# 685
Феята с тъмносините коси, все му забравям името, но е в уличката зад Дом на книгата (с-у Фантазия) и малко след търговията за памперси.

Тони, имаме костенурката, но трябва да я издиря.

# 686
  • Барселона
Здравейте!
Може ли някой да ми каже дали и къде се предлага рейки лечение в Плевен. Трябва ми спешно да се свържа с такъв вид лечител.
Благодаря!  Tired Face

# 687
Хораааа, помощ, спешно ми трябва много добър зъболекар хирург! Зъб с абсцес, след продължително лечение се влоши неимоверно...една зъболекарка ме лекува Mr. Green, на трети антибиотик съм за един месец! А днес е много зле...Та трябва да внимавам при кого ще отида. Мнения?
Д-р Филипов в улицата зад Валентина или както Мира ти е обяснила.

# 688
  • софия
Здравейте, може ли да ми препорачате детски ортопед - дъщеря ми е на един месец и имаме направление за ортопед за профилактичния преглед, който сега правят на бебчетата

# 689
Здравейте, аз пак да си повторя въпроса - търся работещо фото в събота или неделя, където да правят снимки за зелена карта. Благодаря Simple Smile
Не мисля, че някое фото почива в събота. Работят си.

http://photosynthesis.bg/?page=5#PhotoSynthesis-Pleven

Общи условия

Активация на акаунт