ПЛЕВЕН - 155

• 67 384
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, може ли да ми препорачате детски ортопед - дъщеря ми е на един месец и имаме направление за ортопед за профилактичния преглед, който сега правят на бебчетата
Аз водих сина си преди два месеца при Д-р Мамун Кабалан в Св.Панталеймон.Останах доволна,обстоен преглед,внимателен е ,а и не чакаш,когато си с бебе минаваш веднага. Викна ме на повторен преглед след месец със същото направление  Peace

# 691
Аз пък така и не открих в момента място, където да се провежда курс по немски за възрастни...
Като споделих с позната, че търся езиков курс и тя е контрира , че всички знаещи немски отдавна за забегнали извън пределите на Бг Laughing И сутринта гледах  Милен Цветков , как коментираше един клип с плевенчанин, живеещ в Германия Simple Smile

# 692
Здравейте, аз пак да си повторя въпроса - търся работещо фото в събота или неделя, където да правят снимки за зелена карта. Благодаря Simple Smile
В събота се снимахме във фотото, което е на ъгъла на Цветан Спасов, посока към мола, до бившия Евроком, мисля Коника беше. Огледай си снимките, че на нашите матрицата била замърсена и е имало замазвания, които се бяха опитали да заличат /доста немарливо/. И си ми ги дадоха така. Ако не се бях загледала и да ида да попитам защо има петна и сенки по снимките, така щяха и да си останат. Направиха ни безплатно нови снимки, но съм разочарована от премълчаването.

И да споделя, че отново са отворили бившия Ла Бум /сега се казва Rock 'n' Rolla club/ - https://www.facebook.com/pages/Rock-n-Rolla-club/1466581126952474?fref=ts. Чисто, уютно, с хубава музика /пускат и по желание на клиентите/ и за пушачите -
Скрит текст:
може да се пуши вътре. Mr. Green
   Снощи бяхме там и много ни хареса, мислим да ги посетим и на Хелоуин.

# 693
Момичета, моля ви, обяснете ми по-точно къде се намира кабинетът на д-р Филипов? Днес не успях да го намеря. В кой блок е, явно не съм разбрала. А и друг хирург не намерих...

# 694
Момичета, моля ви, обяснете ми по-точно къде се намира кабинетът на д-р Филипов? Днес не успях да го намеря. В кой блок е, явно не съм разбрала. А и друг хирург не намерих...
Тръгваш по Пробива към гарата на левия тротоар. Минаваш Валентина и веднага в ляво има тунел под блока. В тунела има заложна къща. Точно срещу тунел - пресичаш улицата - Хан Аспарух, и се блъскаш в кабинета. Той е на ъгъла на блока, с една метална , черна врата.
Ще ти дам координатите на друг , също добър хирург - д-р Марио Иванов. Кабинетът му е на ул. Антим I № 7, а телефона е 0888331955. Преписвам данните от здравната си книжка. Дано не е променил телефона си. Работи внимателно и добре, но взема скъпичко. Поне за мен  Simple Smile
Успех в намирането!

# 695
Има ли някъде в Плевен място, откъдето мога да взема под наем костюм за Хелоуин? Или поне да си взема някаква маска, вещерска шапка и подобни?
И за парното да кажа - на Сторгозия имахме в събота и неделя, но днес усетихме, че са го спряли. Защо, идея нямам, но е доста студено вкъщи.

# 696
 kati_v Миналата седмица влизах в Манията, точно с такава цел. За възрастни имаше страшно много неща, за деца не чак толкова.

# 697
kati_v Миналата седмица влизах в Манията, точно с такава цел. За възрастни имаше страшно много неща, за деца не чак толкова.
Благодаря!  bouquet И аз затам се бях замислила, ама днес не остана време да стигна.

# 698
Миналата година имаше на втория етаж на Наркооп-а, но тази - не знам.

# 699
Здравейте мами влизам във вашата тема с една молба.Искам да заведа детето си на преглед при професор Недкова детски болести.Днес го водих до отделението но отсъства до понеделник.Знаете ли дали има частен кабинет някъде в Плевен.Има проблем със стомахчето и ми я препоръчаха .

# 700
Здравейте мами влизам във вашата тема с една молба.Искам да заведа детето си на преглед при професор Недкова детски болести.Днес го водих до отделението но отсъства до понеделник.Знаете ли дали има частен кабинет някъде в Плевен.Има проблем със стомахчето и ми я препоръчаха .
Да,кабинетът и се намира в блока зад Кооператор,има една сладкарница там,не помня името и козметичен салон.Влиза се в гаражите,ще го видите ул. "Георги Бенковски" 18-20. Приема от 18 до 19 часа,ние я посещаваме заради АБКМ. Може да и се обадите,дали ще приема тел. 0888 83 86 41.

# 701
Да,кабинетът и се намира в блока зад Кооператор,има една сладкарница там,не помня името и козметичен салон.Влиза се в гаражите,ще го видите ул. "Георги Бенковски" 18-20. Приема от 18 до 19 часа,ние я посещаваме заради АБКМ. Може да и се обадите,дали ще приема тел. 0888 83 86 41.
Много благодаря лесно ли се намира ние сме от Ловеч  Hug Hug Hug

# 702
Момичета, трябват ми отзиви за ортодонтите - д-р Кочкова и д-р Мариянова. Зъболекарката ни препоръча да ги посетим, за да ни сложели скоби. Те май на всяко второ дете вече слагат скоби, поне така е в нашия клас.

# 703
Много благодаря лесно ли се намира ние сме от Ловеч  Hug Hug Hug
Да,лесно се намира.Не съм шофьор и трудно упътвам  ooooh! ,но това се намира в централната част на града,точно срещу Стоматологията е блок Кооператор и зад него има нова сграда,та в нея.Сетих се сладкарницата се казва Карамел. Там има табела Амбулатория по педиатрия "Св. Иван Рилски",но предполагам,който и да попитате,ще ви упъти.  Peace

# 704
  • Плевен
Еви,ние сме при д-р Мариянова. Изключителна внимателна и добър специалист. Препоръчвам я!

Общи условия

Активация на акаунт