ПЛЕВЕН - 155

• 67 378
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Плами, благодаря ти! Можеш ли да ми кажеш кога работи и някакъв телефон за да запиша час.

# 706
Може ли и на мен телефон и адрес на д-р Мариянова Embarassed

# 707
  • Разпиляна във въображението
И аз съм с две ръце за Мариянова.

# 708
  • Плевен
Д-р Мариянова- нечетни дати: 9-15 часа;  четни - 12-18 часа
064 988 441
0884 639 530
Заповядайте Hug

# 709
Тук някой питаше за курсове по немски. Вчера попаднах на това.
Скрит текст:

# 710
Пламси, Силви  bouquet
Оффф, искам вече да идва ваканцията! Това ранно ставане ми скапватоално. Никога не съм се излежавали ,но поне до 8:30. Ако не спя осъм ,като парцал. А се очертава цялата учебна година Моика да е първа смяна. ...

# 711
beba2,, много ти благодаря! Вчера го намерих, аз тогава се обърках, защото ми казаха,  че е гараж. Ако утре нещо не успея с него, ще търся твоето предложение. Стискайте палци, много ме е страх Sad

# 712
beba2,, много ти благодаря! Вчера го намерих, аз тогава се обърках, защото ми казаха,  че е гараж. Ако утре нещо не успея с него, ще търся твоето предложение. Стискайте палци, много ме е страх Sad
Няма страшно. Вече за всичко слагат упойки.

# 713
Мина изненадващо леко.Много добре работи човекът.Но съм без зъб вече, кофти

# 714
При д-р Филипов ли отиде? Видя ли, че не е страшно? Simple Smile

# 715
Искам да купя играта Монополи за подарък, но попаднах на 10 варианта сигурно, имате ли идея кой си е старият вариант на семейната игра?

# 716
При д-р Филипов ли отиде? Видя ли, че не е страшно? Simple Smile
Да, и изобщо не боля, явно си го бива! Много благодаря за информацията, която получих тук. Аз не го бях и чувала, като досега не ми се беше налагало...

# 717
Искам да купя играта Монополи за подарък, но попаднах на 10 варианта сигурно, имате ли идея кой си е старият вариант на семейната игра?
Ако не се лъжа в Метро бях гледала "Монополи оригинал".Струваше около 50-60лв. май.В този си вид най-се доближава до моята игра,която имам от ученическите си години(от преди близо 16 години).

# 718
Мерси, за Метро не се бях сетила да проверя  Hug.

# 719
Можете ли да ми кажете работното време на басейна при училище Иван Вазов. До колко часа е вечер и събота и неделя работи ли? Може ли да си платиш и да влезнеш да плуваш по принцип или не.

Общи условия

Активация на акаунт