ПЛЕВЕН - 155

• 67 356
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Момичета и момчета, Simple Smile

Ще споделите ли къде в Плевен може да се започне курс по немски за възрастни ?

# 661
Бисе, в Българо-германския център най-добре.

# 662
Здравейте момичета. Искам да попитам има ли в Плевен ФЛЕБОЛОГ.

Първо - не съм момиче, второ - и аз знам сложни думи като ЕМПУРИАТЪР Stuck Out Tongue и няма да кажа какво значи, а трето - има. Не един, а повече.
На първо място д-р Матков, приема в Панталеймона със записване. На следващо място д-р Маринов и д-р Бешев, приемат в ДКЦ-Плевен, познато още като Окръжна болница Simple Smile

Благодаря ти много!!!!!

# 663
Благодаря, Мира Peace и аз натам се насочих, но ми  не знам ,дали няма и алтернатива някаква.

# 664
Училища Европа мисля също предлагат немски език, както ми се върти и някакъв друг езиков център. Но наистина най-добрият вариант е Българо германския център.
Аз също се чудех дали да се записвам. Simple Smile

# 665
Отворих сайта на Българо- германския център, но нищо няма ,като инфо за езиковите курсове. Аз ще го започвам от нулата и е важно преподаването да е читаво .
Мира, ти от кога мислиш да започваш?

# 666
Бисе, най-добре се обади по телефона, съмнява ме да нямат поне една група.
Аз съм го учила 2г. в училище, но беше много отдавна, та почти нищо не помня. И аз ще почвам отначало.
Може и заедно да се запишем, да имам компания. Simple Smile

# 667
Мира, друго си е с компанийка Grinning ще се обадя  да се информирам , дали ма нещо подходящо за нас Simple Smile

# 668
  • Плевен
Аз преди като търсих не открих на друго място, но не ме устройваха датите, трябваше ми по-ранен. Но в момента не откривам курс по немски, май само компютърна грамотност има.

Аз искам да питам за работещо фото в неделя, по възможност да прави снимки за зелена карта.

# 669
Като си говорите за езикови курсове - да питам какво ви е мнението за Училища Европа. Коментира се само Бъчваров, а в останалите как е? Питам за деца. Peace

# 670
Езикова школа Пасо Добле правеха курсове по немски и испански, но не знам дали имат сега групи. Това им е страницата във ФБ - https://www.facebook.com/ezikovashkola.pasodoble?fref=ts, може да се обадите и попитате.

# 671
Кати, благодаря ти! Ще попитам и там!
Аз на дърти години се сетих ,че ми трябва поне още един език освен англ.ез....

Ани, в у- ще Европа ходеше едно комшийско дете и бяха доволни. То си учи езика и в училище( езикова гимназия) , което не е без значение.

# 672
Бисерка моя позната от скоро ходи на немски при някаква жена в дома й и е доволна. Работата й не позволява съобразяване с курсове. Ако искаш , ще я попитам за връзка и цени.

# 673
Бисерка моя позната от скоро ходи на немски при някаква жена в дома й и е доволна. Работата й не позволява съобразяване с курсове. Ако искаш , ще я попитам за връзка и цени.

Благодаря ти, но мисля , че в група за мен лично  ще е по-добре. По- добра преценка ще имам как се движа ,ако съм в група.

# 674
Здравейте, знаете ли дали в понеделник ще е пуснато парното в училищата?

Общи условия

Активация на акаунт