ПЛЕВЕН - 155

• 67 358
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, да ви питам какво си заслужава да се види в София? Вие като ходите какво правите и ходите ли на разходка само? Навивам мъжа ми да отидем за 1 ден, така просто, от 10 години поне не съм стъпвала там, освен 2 пъти до летището и Джъмбо (когато беше само там) и ми се иска да идем да видим например Зоологическата,  Музея "Земята и хората" (за него мисля съм чела хубави отзиви). Ходи ми се и по Витоша, но то няма да стане за един ден.
Та очаквам да дадете някакви идеи - ще бъдем с децата  Peace
Това в случай, че го навия де, защото се опитвам от поне 5 години  Laughing
Джина зависи кога искаш да идеш, но общо взето ако е само за ден и то тръгнете рано сутринта, а планът е да се върнете посред нощ, времето ще ви стигне тъкмо за двете места, които си набелязала. Ако има къде да гостувате за нощ, може да стигнете и до историческия музей, който си е направо почти извън София, а имат и един военноисторически, който е съвсем наблизо до мол Сердика, та поне някой шопинг ще стане. До скоро имаха изложение и на Лувъра, но май приключи, не съм сигурна, ако не сте ходили вече провери. Най-добре е да се проследи някакъв календар, когато имат дни от типа "София диша" щото тогава просто се разхождаш в центъра и се забавляваш. Ние последно бяхме вчера на авиошоуто на летище Враждебна и ако не бяхме изкарали късмет къде да спрем за да идем, просто щяхме да си попаднем в едно голямо задръстване на Ботевграско шосе и да пропуснем невероятният пилотаж отблизо. После разбира се в задължителният от програмата Джъмбо, но задръстването бе толкова голямо, че по-бързо стигнахме до това на бул. България, отколкото да се върнем километър назад до това на входа на СФ.
Здравейте,мами!Търся учебници за 9 клас,по конкретно-,Електротехника,,-Нови знания, ,,Градивни елементи,,-изд,Нови знания, Математика-изд.Просвета,2012 г.,Немски език-Deutsch ist in 1,издателство-Летера.Много ще бъда Благодарна ако някой помогне... Wink
Може да потърсите в интернет, в бившия продавалник има доста учебници, или направо детето ви да пише на съученици от същото училище във фейсбук.

# 646
Благодаря, Миленче Simple Smile Засега София остава на заден план  Confused
Аз да попитам някой дали се интересува от учебници за ниво B1 на училища Европа на намалена цена?

# 647
За УНГ доктор, аз също проучвах и ми препоръчаха д-р Ненов от Ависа.

# 648
За УНГ доктор, аз също проучвах и ми препоръчаха д-р Ненов от Ависа.
Благодаря.При него ходих в понеделник.Доста добро впечатление ми направи.Ще видим как ще е с новите лекарсва.Дано се оправи по-бързо малкия.

# 649
Здравейте,

искам да запиша Калина на гимнастика, по-точно тя иска.
Препоръчайте моля клуб, школа.

# 650
Здравейте,

искам да запиша Калина на гимнастика, по-точно тя иска.
Препоръчайте моля клуб, школа.
Мира, аз доколкото знам е само един- клуб Елегант. Начинаещите в момента тренират в центъра за работа с деца, на втория етаж, вторник и четвъртък от 17,30 до 19 часа. Таксата е 30лв.

# 651
Silvipl, благодаря ти, аз им видях рекламата долу на входа.
Малко с четвъртъка е кофти, защото Калина тогава е и на рисуване....и после гимнастика, да не и дойде много. Ще проверя днес, или в понеделник как стоят нещата.
А вие на какво ходехте? на балет ли?

# 652
На гимнастика и на китара.

# 653
Накрая и ние се оказахме при Бъчварови. Девойката настоя да е именно там и я записах, въпреки че в училища Европа ми дават отстъпка за второ дете. Но пък й е на една крачка от училището. Дано не съжалява, като види колко ще е натоварено  Grinning Няколко дена слушах само: "Мамо, искам да ме запишеш при Бъчварови, иначе никога няма да науча английски" и други такива доводи, не знам откъде ги беше чула  Mr. Green

# 654
Тоест сте на същото място? 
Дай ми повече инфо та лични като какво облекло искат и др подобни.  Предполагам не е късно сега да я запиша.

# 655
А на китара къде ходите, и от каква възраст е подходящо да започне детето на уроци?

# 656
А на китара къде ходите, и от каква възраст е подходящо да започне детето на уроци?
Всички 4 май форумски дечица ходят при Николай Михайлов и кака Мими. Дъщеря ми започна на 5 и половина. Сега е за втора година. Миналата седмица на концерта беше обявена пак за най-малка. 

# 657
Здравейте! Да знаете ресторант, подходящ за кръщене през месец ноември? Кръщенето ще е на обяд и родителите искат да може присъстващите деца / 5-7 годишни/ да има къде да се забавляват, а не да тичат между масите.

# 658
Здравейте момичета. Искам да попитам има ли в Плевен ФЛЕБОЛОГ. Или може някой може да ми насочи при някой друг специалист. Имам разширени вени и страшно много болят ме краката, от колената надолу.

# 659
Здравейте момичета. Искам да попитам има ли в Плевен ФЛЕБОЛОГ.

Първо - не съм момиче, второ - и аз знам сложни думи като ЕМПУРИАТЪР Stuck Out Tongue и няма да кажа какво значи, а трето - има. Не един, а повече.
На първо място д-р Матков, приема в Панталеймона със записване. На следващо място д-р Маринов и д-р Бешев, приемат в ДКЦ-Плевен, познато още като Окръжна болница Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт