СЕДМИ КЛАС - чувства се вече напрежение у нас - тема № 42

• 53 384
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • София
отговарям по ред на номерата:
 - може да го запише родител или друг представител на семейството. Нито при подаване на документите, нито при записване  присъствието на детето е абсолютно задължително. Макар че при подаване искат подпис на детето на бланката , аз видях хора които подаваха без децата.
Благодаря ти!

# 136
  • Пловдив
 *Бенджи*, девойката ти е с най-висок резултат. Браво.  smile3501

Има деца с по 2 точки на преразказ  newsm78

Да се редактирам за последно: ОМГ са променили датата на следващия пробен по БЕЛ. В края на класирането е написано, че ще е на 23.03

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 14:46 от dundi73

# 137
  • Пловдив
Е, не е с най -висок. Ама благодаря, де..Simple Smile
С над 90т. са 4 -5 деца общо.

# 138
  • Карлово
Благодаря   Hug на тези, които са качили тестове  върху "Българският език" , озорих се да търся тестове в нета , пощата ме спаси за пореден път.

Тези на Булвест ли?

# 139
О-ф-ф-ф-ф-ф-, моя мушморок се е изложил....71 точки.  Cry Cry Cry

# 140
  • Пловдив
....
Да се редактирам за последно: ОМГ са променили датата на следващия пробен по БЕЛ. В края на класирането е написано, че ще е на 23.03

Ха! Така ли? Не съм го видяла...
Това значи, че децата могат да отидат и в ТГ, и в ОМГ...стига да искат. Wink

# 141
На 15.03 - ПИ БЕЛ в ТГ
или - математика в ОМГ

Моля за пояснение , тогава не е ли обявено състезанието Румен Грозданов в ОМГ  newsm78

# 142
  • Пловдив
То е.

# 143
Добре, че МГ са дали 23-ти за български.  Похвално!

# 144
  • София
За София, от Междучасие вече са обявили дати на пробни изпити:
http://www.mejduchasie.com/class7/practice_exams
Добре, че имат много дати, онзи ден на път за Милениум се върнах от вратата,
когато ми просветна, че 8 март е събота и тогава младежът е на курс по БЕЛ в школата  Embarassed

# 145
  • София
В Милениум пък ги правят двата изпита в един ден. Не че нещо аще им стане на децата, но определено ще се разсеят до края.

# 146
  • София
Аз например ще подавам документите на племенника си и въобще ще се грижа за цялата кампания, защото сестра ми и той заминават за Австрия, малко след 15 юни. Няма проблем и друг да запише детето или да подаде желанията в гнездото.

# 147
Хайде да се запиша и аз преди да е свършила темата Joy

7902 ще са местата в гимназиите с прием след VII клас в София тази година. Това обяви началникът на Регионалния инспекторат по образованието в столицата Ваня Кастрева, цитирана от в. "Сега".

За тях ще се борят 9922 ученици от София, както и кандидати от страната. Седмокласниците в София са със 135 повече от миналата година, а местата остават колкото миналата година.

http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B … D1%81_306243.html

135 е никаква разлика, дано не са сметнали грешно, че като гледах разликата в наборите...(беше около 1000 деца май спрямо предния, кой беше пуснал newsm78)
Сега като се замисля обаче това колко е бил набора при раждането няма значение, тъй като имиграцията в София е голяма, та може и да са прави и набор 2000 да е почти като предния.

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 18:05 от peppia

# 148
  • дядовата ръкавичка

7902 ще са местата в гимназиите с прием след VII клас в София тази година. Това обяви началникът на Регионалния инспекторат по образованието в столицата Ваня Кастрева, цитирана от в. "Сега".

За тях ще се борят 9922 ученици от София, както и кандидати от страната. Седмокласниците в София са със 135 повече от миналата година, а местата остават колкото миналата година.

А какво се случва с разликата от 2000 ученици?

# 149
  • Пловдив

А какво се случва с разликата от 2000 ученици?

Отиват в "нормален" 8 клас т.е. без интензивно изучаване на чужд език.

ПИ от Търговската гимназия в Пловдив е в пощата.

Общи условия

Активация на акаунт