СЕДМИ КЛАС - чувства се вече напрежение у нас - тема № 42

• 53 322
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
още се влиза. аз влязох току що. незнам точно кога ще го заключат - ще питам щерката като се върне.

# 46
  • В тъмната гора.
още се влиза. аз влязох току що. незнам точно кога ще го заключат - ще питам щерката като се върне.

Елан не  е вярно. Всички уроци са достъпни.

# 47
Сайта уча се е платен, днес е последния безплатен ден, аз на моята госпожица и направих абонамент за 3 месеца- 9,80 лв.

# 48
  • В тъмната гора.
Сайта уча се е платен, днес е последния безплатен ден, аз на моята госпожица и направих абонамент за 3 месеца- 9,80 лв.

И къде го пише това моля...дайте линк да го прочета.

# 49
  • някъде ... тук ...
Като се влезе в профила, изписва колко дни има още за безплатно ползване. Сега проверих - на Радо пише "остава 1 ден". И аз съм обещала да платя тримесечен достъп. Точно за разказвателните предмети му е много полезен.

Иначе цените ги пише в общите условия и при опит да активираш достъп.

# 50
  • Sofia
Е,не е много скъп,достъпно е....
Но за 1г. не трябва ли да е 36,50лв.,а не 39,20лв.,нали по 0,10лв./ден?

Дори трябва да има отстъпка за такъв дълъг период...

# 51
  • Русе

Елан не  е вярно. Всички уроци са достъпни.
нека да не е вярно.

# 52

нека да не е вярно.

Вярно е.  Grinning

http://ucha.se/terms/
Скрит текст:
4.2. Възнаграждение.

а. Всеки Ползвател има право да получи достъп чрез интернет до включените видео уроци в Съдържанието на Платформата (без раздел „Химия“ за кандидат-студенти) срещу заплащане на Възнаграждение.

б. Възнаграждението по б. „а“ се определя в следните размери:

Достъп за 3 календарни дни = 2,40 лв с ДДС.
Плащането на възнаграждението може да бъде извършено чрез смс, epay, easypay, кредитни/дебитни карти;
Достъп за 1 месец (31 дни) = 6,00 лв с ДДС
Плащане чрез смс, epay, easypay, кредитни/дебитни карти;
Достъп за 3 месеца (92 дни) = 9,80 лв с ДДС
Плащане чрез epay, easypay, кредитни/дебитни карти;
Достъп за 12 месеца (366 дни) = 39,20 лв с ДДС
Плащане чрез смс, epay, easypay, кредитни/дебитни карти;
Има и свободен достъп, но е ограничен.
Всеки потребител има право да гледа без регистрация избраните от Титуляра 5 първи видео записи от всеки предмет и клас, както и други материали, които Титулярът подбере /“Право на Достъп без регистрация“/.

# 53
  • В тъмната гора.

нека да не е вярно.

Извинявай!!!!  bouquet
Влязох в профила на сина си и наистина прочетох за новите условия...наистина остава един ден свободен достъп.  ooooh! охх, какво да кажа, сигурно са финансово затруднени хората.

# 54
  • Бургас сити
gerche ,

ВО по обществени науки е 1 астрономически час. Въпросите са разделени на дял география и дял история, не помня точно, но бяха или по 15, или по 18 въпроса от всяка част.Децата имат по половин час на наука да решават задачките. Не са особено трудни - основни знания, с един избираем отговор.
ВО по природни науки  е 90 минути - изпитът е в три дяла - биология, химия и физика. Също с основни въпроси, нищо специфично или подвеждащо. Поне досега са били така, дано и тази година не бъде различно.

П.С. Жалко за Уча.се, опорочиха идеята за безплатна компетентна помощ.

# 55
и ние ползваме учас е, и на мен синът ми каза, че скоро ще е заключен за свободен достъп. Само, че на нас и уча се не ни помага... така сме я закъсали с химията. Самото преподаване при него е основно и най-вече върху химични реакции, уравнения. Според госпожата това ще е и на матурата. Ми не ми се вярва да е така, но тя си е маниак по предмета и преподава на много висок стил. Децата съответно според нея са "тъпунгери". Миналата година го хвалеше, че е роден доктор, тази година е под угрозата да не може да изкара предмета... погледнах тетрадката му от клас - по една - две страници гъсто изписани уравнения беше материала за халогенни елементи. И аз не мога да помогна...

# 56
  • Русе
Тук са тестовете от минали години. Може да видите формата - http://www.mon.bg/?go=page&pageId=1&subpageId=26
Относно Уча се - безплатен обяд няма и тези хора трябва да получават възнаграждение за труда си.  10 лв. не са сума за три месеца помощ, при положение, че плащаме по толкова или повече за един пробен от 1 час по няколко  пъти в месеца. Дъщеря ми изобщо не ме занимава с уроците си откакто го намерихме този сайт.

# 57
tonata, благодаря за разяснението! А за сайта, аз не мисля, че е чак толкова скъпо и ако помага на детето, то си заслужава.

# 58
  • В тъмната гора.
Дъщеря ми изобщо не ме занимава с уроците си откакто го намерихме този сайт.

Така е... много олекотен е материала в уча се. Извинявай още веднъж Елан, така ми се искаше да не е вярно. През тези години, в които съществуваше сайта, Дарин Маджаров беше споменал, че са спечелили някакъв проект, но на каква стойност и за колко време не обърнах внимание. Може би финансирането им вече е прекратено. Но сумите са малки, спрямо ползата за децата от тези видео уроци.

# 59
и аз го абонирах за следващите 3 месеца. Ако видим зор през юни ще правим нов абонамент.  Ха дано химията ни се проясни малко от малко дотогава. Макар  че като му гледам профила повечето от уроците по предмета ги е гледал.

Общи условия

Активация на акаунт