СЕДМИ КЛАС - чувства се вече напрежение у нас - тема № 42

• 53 317
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Дъщеря ми се оплака точно от уроците по химия, каза че са разяснени прости неща (специално за химичните уравнения) а на тестовете им давали по завъртяни и тя не успява да се справи и има много неясни неща, та се наложи да посещава една бивша учителка по химия за разяснения. По другите предмети каза че и е адски полезно, само оттам учи за контролни. И аз ще купя ако трябва за 3 месеца мисля ще е добре.

# 61
Това се получава и при нас. Явно си е до преподавател. Миналата година другият ми син  го оценяваха на проекти. Не ги изпитваха, а им даваха проекти които после оценяваха. И това по повечето предмети. Беше по-леко и ненатоварващо. При този ми седмокласник обаче преподавателите са ... крайно настървени да им докажат, че техния предмет е ... най-важен. Аз обаче частен  учител по химия ще се въздържа да търся. Стигат ми немски, математика и български  #Cussing out

# 62
Уча си е страхотен сайт. Открих го ноември и оттогава не съм отваряла учебник. Първия срок, всички разказвателни са с 6, освен химията - там имам 5. Не знам какво ще я правя тази химия. ooooh!

# 63
  • София
На мен Уча се не ми допада. Нищо по-различно от помагалата. Но то ние не се пънем по нищо.

В момента толкова ми е притеснено, че средното ми остава извън класацията на кварталните училища за първи клас, че ми е се едно големият къде ще учи. Той поне някъде ще учи.

# 64
  • дядовата ръкавичка
E, как така, Грета? И в училищата ли вече няма места?

# 65
  • София
Айяла , положението е много зле. набор 2000 е голям, но 2007 е още по-голям.

Да взема да похваля нашата даскалка по математика все пак, оная с големите контролни. Днес за два часа им дала две контролни, едното тест (по мат), другото 4 задачи (по мат ЗИП). Предполагам, че е искала да наподоби НВО. Никой не е решил 4те задачи, моето се е отчело с 3 обаче. Ако ги върнат, ще ви зарадвам с тях.

# 66
Мацки, привет! Спешно търся добра учителка по БЕЛ (може и светило;-)). Давайте препоръки и контакти, моля.

# 67
  • Карлово
Благодаря за новата тема Sash.
Чак на 7 стр. успях да се вмъкна.
Иначе вчера са правили контролно по математика на еднаквост. Ами не е решила всички задачи. И като питам каква задача я е затормозила, не казва, като го върнат щяла съм да видя........ Едната е била като 24 от Регалия, нея е решила Simple Smile
По литература са още на "Българсия език".

# 68
# 69
За малко да ви изпусна.
И при нас учителките са настървени да докажат важността на предмета си. Даже на родителската среща имахме лек словесен сблъсък с едната. Цитирам: Вие си познавате децата, но този натиск, който им оказвате, ще им се отрази. Няма да издържат. Ето Х вече не издържа.
Питах дъщеря ми какво става с Х, а тя беше учудена - нищо, ОК е.

# 70
  • София
Благодарности за новата тема и от мен! Simple Smile

# 71
  • Бургас сити
G..D.. ,

Мога да помогна с химията - тестове, обяснения на задачи, теоретични разяснения, от каквото има  нужда детето  Peace

# 72
G..D.. ,

Мога да помогна с химията - тестове, обяснения на задачи, теоретични разяснения, от каквото има  нужда детето  Peace
Не само тя има нужда от теб. Ако имам затруднения би ли ми помогнала? Колкото до контролните - днес правихме по ЗИП математика , 6 задачи, последната беше ужасна . Вашите деца как се справят с тезите по литература?

# 73
  • Бургас сити
kateeeto24 ,

Разбира се Simple Smile

# 74
Честита Баба Марта! Hug

Общи условия

Активация на акаунт