СЕДМИ КЛАС - чувства се вече напрежение у нас - тема № 42

• 53 412
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Браво на детето, създало този сайт   bouquet Чудесно свършена работа.

# 181
  • София
Здравейте аз съм майка на бивш седмокласни и знам какви са вълненията и притесненията покрай тях. Извинявайте че се намесвам в темата ви, но ви пращам един линк на сайта на моя син който направи за вашите деца дано им е полезен.
Успех на всички
http://matura7klas.pmg-sliven.com/
Нели, поздравления за теб и сина ти! Simple Smile

# 182
Привет, дами! Има ли мами на спортисти тук? Как съвместявате тренировки с уроци, курсове и самоподготовка? На нас ни става все по-трудно и тежко и съм на крачка да го спра от футбола...От друга страна спортът много го зарежда и радва и не искам да му го причинявам.  Confused

Яна тази година спря да ходи на тренировки Sad
Толкова е ангажиране , че не може да стигне до залата.
След 6-години всекидневни тренировки и е доста терсене , но няма как . Най и е мъчно , че не може да ходи на състезания .
След май обаче търга отново .

Neli_M , страхотен сайт. Браво на момчето ти и благодаря , че го сподели с нас.   bouquet

# 183
Благодаря за чудесните думи  и положителната оценка за сайта.Напълнихте ми сърцето с майчина любов преди празника. С голямо удоволствие е готов да вписва и актуализира сайта за да е по- полезен за повече ученици. Той го създаде за една олимпиада която предстои и вашата оценка е много важна за нас. Така че тепърва предстои неговата по-пълна версия. Ще се радваме да ми пращате всякакви пробни и др. тестове на меиала. n_mandeva1@abv.bg

# 184
  • Sofia
Поздравления и от мен и сина ми   bouquet
 ще го ползваме  Peace

# 185
Привет, дами! Има ли мами на спортисти тук? Как съвместявате тренировки с уроци, курсове и самоподготовка? На нас ни става все по-трудно и тежко и съм на крачка да го спра от футбола...От друга страна спортът много го зарежда и радва и не искам да му го причинявам.  Confused

Не сме спирали или намалявали тренировките. Даже напоследък ходи почти всеки ден, защото му предстои републиканско през март и европейско през април. Много е трудно чисто физическото материализиране навреме навсякъде, но успяваме. Редуването на  физическа с умствена умора му се отразява чудесно. Имаме деца в групата, които вече са минали по този път (8-ми, 9-ти, 10-ти клас са). Не спряха да тренират и всички са приети в желаните училища. В никакъв случай няма да спрем тренировките. Те са част от живота му. Повечето му приятели са от там. Не бих му го причинила.  Peace

# 186
Поздравления и от мен за труда на сина Ви и благодарности !  bouquet
Ще се възползваме от тестовете,както и ще Ви пратя тестове при следващ пробен изпит,май за нас ще е на 16-ти.

# 187
  • Варна
В сайта на РИО-Варна е качена заповедта за държавен  план-прием за учебната 2014/2015г. за област Варна.
http://rio-varna.bg/images/files/priem.pdf

Сега виждам, че в МГ бройката на децата в паралелките е намалена от 28 на 26. Това означава 16 деца по-малко или намален прием със 7%.  ooooh!

# 188
  • Варна
Привет на всички мами под напрежение за предстоящите събития ! Ще се радвам да ми изпратите всякакви пробни и др. тестове на email - nik_p@dir.bg . Благодаря !

# 189
  • Варна
В сайта на РИО-Варна е качена заповедта за държавен  план-прием за учебната 2014/2015г. за област Варна.

Сега виждам, че в МГ бройката на децата в паралелките е намалена от 28 на 26. Това означава 16 деца по-малко или намален прием със 7%.  ooooh!
ina_19761 защо да е намалена? В сайта на МГ стои още миналогодишния им прием и той също е 208 деца за 8 паралелки - 26 деца в паралелка.

# 190
  • В тъмната гора.
В сайта на РИО-Варна е качена заповедта за държавен  план-прием за учебната 2014/2015г. за област Варна.

Сега виждам, че в МГ бройката на децата в паралелките е намалена от 28 на 26. Това означава 16 деца по-малко или намален прием със 7%.  ooooh!
ina_19761 защо да е намалена? В сайта на МГ стои още миналогодишния им прием и той също е 208 деца за 8 паралелки - 26 деца в паралелка.

И при нас паралелките в математическата са по 26 деца.И така е от години вече. В ЕГ също са по 26 в паралелка.

# 191
дравейте и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички майки, съпруги, прекрасни и можещи жени с пожелания да сте все така вдъхновяващи, подкрепящи, знаещи. Бъдете обичани и излъчвайте обич! Бъдете щастливи и усмихнати! ! newsm51

# 192
Мили майки, честит осми март.
Пожелавам Ви много обич и щастие.
Моля, ако някоя пловдивска майка има задачите от математическото състезание Румен Грозданов за 7 клас от предходните 1-2 години да ги качи в пощата.
Багодаря предварително.

# 193
  • Русе
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 194
Честит ви празник, мили майчета!
Моля да вземем  решение - искате ли да предоставим паролата на седмокласната поща на сина на Нели? Така той ще понапълни сайта с тестове и материали минали досега, а ние в последствие ще подаваме актуална информация   която     да        качва.    Разбира се само ако детето иска да се занимава с това, а и ако момичетата от групата нямат нищо против. Очаквам мненията ви.

Общи условия

Активация на акаунт