Интериорен стил по аматьорски 21

• 55 253
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
Ооо, това е прекрасно, аз бих добавила и за София.  Laughing

# 331
Не съм виждала подобни джаджи, но в Мартинели хоум или Техномаркет ли е, какво е, на последния етаж в Гранд мол, там има такива хитринки. Може да се огледа. Но дори да са без тези уплътняващи приставки, може по друг начин да се нагоди, изпълнимо е. Харесва ми.

# 332
  • Варна
Не съм виждала подобни джаджи, но в Мартинели хоум или Техномаркет ли е, какво е, на последния етаж в Гранд мол, там има такива хитринки. Може да се огледа. Но дори да са без тези уплътняващи приставки, може по друг начин да се нагоди, изпълнимо е. Харесва ми.

Д и аз си мислех, че кошниците за зеленчуци е доста елементарно - механизъм като за издърпващ се плот за клавиатура, само че вместо плот рамките, в което да се поставят кошниците.

Това отделение със стъклото за хляба требе майстор...

# 333
Чекмедже с капак? Rolling Eyes Като "удобство" е под всякаква критика, но иначе снимката е много красива. Peace

# 334
  • Варна
Чекмедже с капак? Rolling Eyes Като "удобство" е под всякаква критика, но иначе снимката е много красива. Peace
+1
Аз и за кошниците за зеленчуци мисля същото. Помислете си пръста от картофите къде отива. Или ще миете и подсушавате всичко преди да го приберете в чекмеджето?

# 335
  • sofia
То и това със зеленчука -  дълбоко чекмедже с кошове вътре - ще върши абсолютно същата работа. Боклуците, които се промушват през плетката на коша трябва някъде да падат, но не в долното чекмедже. Та дъно на въпросното е задължително.
Аз кутията за хляб не ползвам, а пък чекмедже съвсем. Тези кутии (от снимката) е хубаво да се вадят, за да се чистят по-лесно трохите от тях.

# 336
В тази връзка за общо помещение с холо-кухня къде е най-рационално и удобно да са въпросните зеленчуци?

# 337
  • sofia
Някъде на хладно....
В кухнята държа малко количество (1-2 кила) и са ми под мивката, иначе чувала е в мазето (в къща съм).
Ако имаш тераса - в шкаф на терасата.

# 338
  • Варна
Е, може да се подложи нещо в кошниците, например торбичка от плат или на дъното на шкафа, но нали все някъде се съхраняват такива продукти? Където и да са все  ще се цапа, а не е добре да се съхраняват в найлонови торби.

Аз съм фен на чекмеджетата, особено тези с пълно изтегляне, много по удобно ми е от обикновен шкаф, обикновено са дълбоки 60 см и за да достигна до дъното ми е проблем. Та си мисля кутия за хляб с капак в чекмедже ще е по функционално от кутия за хляб в шкаф, ако няма място на плота разбира се.

Ще префасонирам долните шкафове от вратички на чекмеджета и си правя разни планове за разпределение.

# 339
  • Варна
В шкафа под миката ми е фул - бойлерче, 1000-та препарата за почистване, резервни гъбички, кош за отпадъци...

# 340
  • Варна
Аз съм си предвидила един висок шкаф за килер. Долният ред е именно за такива неща в кошници.

# 341
  • Варна
Ох твоята кухня е голяма, висок шкаф - мечта!

# 342
  • Варна
Той изначално си беше планиран за това. Понеже направих от килера стая за обувките ми  Mr. Green

# 343
  • Варна
Даммм завиждам!

Но нямам място.

# 344
  • sofia
Моето холо-кухня и не е голямо, но също предвиждам един висок шкаф, който ще е в холната част, но това не ми пречи да го напълня с кухненски неща.
Аз препаратите ги държа в дрешника и в банята. По едно време се бях заринала от шишенца и тубички и се спрях на 2-3 вида и само от тях купувам. Веро и т. сапун в големи разфасовки (те са в дрешника) и само си пресипвам. Имам един обезмаслител и 2-3 за баня (тях ползвам и за кухнята) - и се разчисти.

Общи условия

Активация на акаунт