Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 779
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
не трябва ли да намериш архитектурния проект на сградата? В общината.

# 361
Трябва, но такива няма никъде - старите къщи в центъра на София, нямат планове никъде ... Sad най-много топлофикация да е надраскала на две на три какво отоплява.

# 362
Пепси, че то няма къде да си оставяш нещата в онези триъгълничета. Освен да ги хвърляш по земята и цяла седмица да газиш отгоре Mr. Green
Явно ми куца словесното обяснение.
 Погледнах си проекта за обзавеждането, ще го кача, за онагледяване.
http://prikachi.com/images.php?images/168/7152168K.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/180/7152180c.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/183/7152183v.jpg
Така като гледам съм си преградила почти 1/2 , а не 1/4 от спалнята.
Само да кажа че проекта отдавна е изпълнен, тестван и скоро не ми се очертава ремонт.
Освен цял Г -образен ред със шкафове зад модула   с TV съм си прибрала кош за дрехи за пране и модулна закачалка за обличани, но все още не станали за пране дрехи, които не искам да прибирам при чистите.
Телевизор никога не сме слагали в спалнята също, но исках да е окабелено за всеки случай.

Трябва, но такива няма никъде - старите къщи в центъра на София, нямат планове никъде ... Sad най-много топлофикация да е надраскала на две на три какво отоплява.

Проверявали ли сте в НАПРАВЛЕНИЕ АРХИТЕКТУРА И ГРАДОУСТРОЙСТВО.
Прегледах им форума има и др. хора с такъв проблем , отговарят че :

"Необходимо е да посетите в приемно време архив -инвестиционни проекти - понеделник и четвъртък от 14:00 - 17:00 ч., вторник сряда и петък от 9:00 - 12:30 часа на НАГ, ул. Сердика N 5, партер, гише 9, тел. 02 9238256. За да получите копие от плана трябва да представите копие от документ за собственост".

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 15:38 от pep_si

# 363
  • софия
Просто не знам защо така ви изпускам напоследък  Crazy

# 364
Проверявали ли сте в НАПРАВЛЕНИЕ АРХИТЕКТУРА И ГРАДОУСТРОЙСТВО.
Прегледах им форума има и др. хора с такъв проблем , отговарят че :

"Необходимо е да посетите в приемно време архив -инвестиционни проекти - понеделник и четвъртък от 14:00 - 17:00 ч., вторник сряда и петък от 9:00 - 12:30 часа на НАГ, ул. Сердика N 5, партер, гише 9, тел. 02 9238256. За да получите копие от плана трябва да представите копие от документ за собственост".

Честно казано не сме проверявали там, защото всички страни по сделката ни увериха, че дори и там няма скици/заснемане и ми се видя безсмислено да ходя. Говорила съм и с др. собственици на ап. в околността, които потвърждават, че скици няма. Утре ще се обадя на посочения тел. и ако има надежда ще отида.

# 365
# 366
  • Варна
Яко!
Много интересно е при тази стил, на пръв поглед е сбирщайн, но погледа се спира на отделните елементи и някак те обгръща, през шоурумските интериори се преминава много бързо. Като изключим рогата, и бялата стена ми се струва доста преекспонирана, и някои прекалено ръждясали елементи така се губи ефекта контраст . Работния кът е супер, стола е интересен.

Да, интересно е.

# 367
Това с рогата и главите е супер популярно из блоговете. Чудила съм се - лова е/бил много популярно занимание в тези страни, от където идват снимките или е друга причината? Вярно, че са удобни за закачалки, но... само това ли?!  Thinking

# 368
  • Варна
Да  Laughing
Дори ги подменят със стиропорени глави са рога но да ги има все пак Simple Smile И като гледам доста ги слагат в спалните, незнам подсъзнателно е явно рога и спалня  newsm78

# 369
Здравейте дами!
dafinov list, пусна ми сега муха в главицата.... Според вас, такъв умивалник дали може да се изфабрикува от някоя голяма дебела керамична купа/саксия/кашпа?

Божествената кухня напредва, чакам да видя финалния резултат!
Аз днес си избрах фурна и котлони, плочки още - не. Малко остава, само потривам ръчички  Laughing

ПП: и аз обмислям да си сложа 3 картонени глави с рога в холчето  Mr. Green Но просто много ми харесаха, не знаех, че е "течение" някакво....

# 370
Може да е някаква традиция това, с рогата и спалните. Или особено чувство за хумор  Thinking

# 371
Такива закачалки (рога, че и доста красиви) са се използвали и в България преди 9-ти септември. Имам такива на тавана

# 372
  • софия
Шарки, може ли и на мен линк, с ужасно закъснение съм, знам  ooooh!
преди време показа гранитогреса във фейса и ще ми е много интересно да видя   bouquet

чета назад аз  Crazy

# 373
  • Пловдив
Здравейте дами!
dafinov list, пусна ми сега муха в главицата.... Според вас, такъв умивалник дали може да се изфабрикува от някоя голяма дебела керамична купа/саксия/кашпа?
Всичко може. ОБАЧЕ тия саксии са крехки, чукнеш ли ръбът на саксията и се чупи. Стъклените мивки са от закалено стъкло.

# 374
Закаленото стъкло също се чупи. При вътрешни напрежения така красиво се сцепва на две.
Иначе и керамичните мивки се чупят, дори са по-крехки от стъклените. Съпруга ми изтърва един парфюм...и се отчупи от ръба на мивката.

Общи условия

Активация на акаунт