Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 554
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Пина, много е уютно у вас .И преди съм го казвала.
Дайте още такива снимки , момичета .
Не ми се гледат снимки на апартаменти излезли от списания без дух и живот в тях. Wink Peace

# 631
  • на североизток
Пина, тази лед лента в кухнята добре ли осветява? Доволна ли си? А свети ли ти в очите?

# 632
Леле, Пинааа, ще падна просто Shocked. Аз споменах преди време, че сме си поръчали нов диван, който вече има два месеца закъснение от датата на изпълнение, която пък беше 25.01. И до ден днешен ни мотаят с него и сега последно уж в сряда ще ни е готов. Поръчали сме го още в началото на декември и много се съмняваме че ще ни огрее, а тия мебели са безбожно скъпи, а сме го платили половината вече Sad Но това от което щях да припадна е, че дивана ни е същия като фотьойла ти. От серията "Ванеса" , нали? Shocked

И да добавя, че апартамента ти изглежда пълен с живот така. Много ми харесва.

# 633
  • София
Пина, дома ти ужасно ми напомня за едно старо жилище, което се продаде и биде окепазено в модерен стил, а то си плачеше за такъв дух и си го носеше. Много ми харесва и на мен у вас.

# 634
  • Варна
Пина, в момента правим в курса един проект, реален апартамент, чертаем и обзавеждаме в план. Собственика иска да му предложим детайлен проект 3д за кухнята и холотрапезарията, които обединява в едно пространство.

За кухнята - тя ще е г-образна, като изводите за вода са на късата страна и там няма място за хладилник, харесал фурна над плота, което автоматично я поставя точно до хладилника, както е при теб. Моля дай мнение, удобно ли е до хладилника да няма плот, а всяко извадено нещо да заобикаля фурната за да се постави? Според мен има достатъчно място - дългата страна е 3,50 и се опитах да го убедя да остави фурната под плота и само хладилника да е в края на редицата. Но явно може би не съм права?

# 635
Пина, чудно е обживяното жилище. Изобщо, ама изобщо не е драматично в моите очи. Напротив, много е симпатично. Simple Smile
Трябваше да хванеш в кадър и малката жителка. Laughing

Всички цветарки, идвайте в темата за градинарство. Не е вярно, че там се обсъждат някакви сложни и много специални неща, предимно за най-полулярни растения става дума. А и Любознателна, която е нещо като кръстницата на темата Simple Smile, умее да дава насоки много търпеливо и разбираемо.

# 636
Пина, много е хубаво у вас. Абсолютно неоснователно се беше размрънкала преди време, но те разбирам, и аз понякога изпадам в подобни настроения.

# 637
Дорис, аз нямам плот до хладилника, обаче имам точно зад гърба си - нали кухнята ми е тип коридор, на два успоредни реда. И понеже е малко помещението, отварям хладилника, вадя и направо редя на плота, който си е до мен. Иначе ще е малко тегаво, струва ми се, да ти е далеч плота.

Гери мар, не помня как се казваше серията на фотьойла. Забравих даже и името за производителя, те са известни, бая скъпи са им нещата. Но ние имахме късмет - затваряха магазина във Варна и разпродаваха мострите от магазина, бяха намалени на по една трета от цената. Здрави са и нямаме проблеми нито с дървото (бук), нито с дамаската. Обаче..., за ергономия не са чували много. Моделите им са на една италианска фирма, аз я открих после, но вече съм я забравила. Но са прекопирали по картинка, явно, защото съм сигурна, че техните са по- скопосни. На българските седалната част е по- висока от стандарта с около 8см, сега ме мързи да измеря. Подлакътника няколко см по- ниско, облегалгата наникъде... Кофморта при сядане го няма. Виж, диваните ни (те не се виждат на тия снимки, май), са холандски ли бяха... происведени в Китай, разбира се, обаче като седнеш в тях разликата е огромна. То си е цяла наука и не е случайно. Не е просто тъй един дърводелец да скове и после тапицер да облече...

Благодаря ви за комплиментите, момичета  Hug

Ема, кънтри елементите са факт! А и мидсенчъри лампите до кънтри стоят умопомрачително, но това ми е личния елемент  Joy  почерк, така да се каже.

Барба, малката жителка, спи, слава богу.

# 638
  • на североизток
Някой тук преди време питаше за различен от масовката ъглов диван за кухня. В онзи сайт дето искат регистрация  Simple Smile са пуснали няколко интересни модела.

# 639
Руфчи, лед лентата осветява страхотно, през повечето време, включително вечер, не светвам лампите на тавана, а само нея. Обаче има по- слаби и по- мощни лед ленти, така че има значение, нашата е от по- силните, но не помня колко. Не ми свети в очите. Тя на живо не се вижда даже, с фотоапарата някак отдолу съм снимала и затова така стои. На живо само идва светлина и свети надолу.

# 640
Аз редовно правя турове из итал. обикновени и не толкова обикновени апартаменти, къщи .. жилища изобщо в ютуб.
Много ми е приятно.
Стерилни почти не съм срещала, почти всички са с дух и живот.
Надзъртам и от сайтовете им за имоти. Crazy Wink hahaha Joy
https://www.youtube.com/watch?v=7g3SMQsa-yY
https://www.youtube.com/watch?v=Vd6RCsW-494
https://www.youtube.com/user/videoimmobiliari/videos

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 15:48 от Markrit

# 641
Pina,прекрaсно жилище!Цветът нa стените го виждaм бежов към тютюн?

# 642
Pina, всичко е прекрасно! И аз не разбирам основанията ти за притеснения.
Бюрото и кожения фотьойл ме оставят без думи - ще споделиш ли откъде сте ги купували?
За цветята и аз успявам да уморя всяка саксия попаднала вкъщи, а така ми се иска да завъдя цветя. Наглеждам темата за градинарство, но още всичко ми е далечно и трудноразбираемо.

# 643
О, не е тютюнево, зелено е, от рода на каки, малко сивеещо, обаче на ярка светлина има и нюанси на тютюн, сега забелязвам. Цвета ми е омръзнал и искам да го сменяме, но ще изтърпя още 2 години, примерно, бездруго ще има нужда. Мисля за някакво сиво или сивееща охра, или не знам. Има много време.

Съпружка, много неща не харесвам вече, но добре че не съм много вторачена в интериора и не ме дразнят. Иначе нямаме кожен фотьойл, фотьойла е с дамаска. От кожа са двата дивана, единия малък - двойка, другия тройка. Тройката не се вижда тук. Ох, забравих как се казваха... А, Кука хоум.

Ето ги диваните (стара снимка, със старите ключове и контакти, сега са тъмно сиви)

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 18:34 от pina

# 644
Пина, много е уютно у вас!  Simple Smile И, да, точно щях да питам за диваните и ТВ-кътчето как е инкорпорирано в този дизайн? Може ли да помоля за снимка?  Blush
Кухнята също много ми хареса! Какви са й размерите /ориентировъчно/? Моята е подобна - 2,20 на 3,60 - тясна и дълга - и й се чудя какво да я правя....  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт