Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 565
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
Пина, много уютно жилище, много!

# 646
Pina, това до бюрото не е ли кожен фотьойл? За бюрото ще споделиш ли откъде е?

mijjjka, моята ще е същите размери 2 на 3,70

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 16:17 от съпружка

# 647
  • софия
Забравих да кажа нещо, в Дубай на 200 метра от хотела ни имаше магазин на Рош Бобоа и аз забравих да го посетя  ooooh! ooooh! Все отлагах за другия ден и на финала се сетих на път за летището  ooooh!

# 648
Съпружка, до бюрото е диванчето двойка, което е натикано там наскоро, за да освободи място за люлката и постелката за игра. И с него ставаше, но реших да го дръпнем. Бюрото е 60 и няколко годишно, беше на дядото на мъжа ми.

За телевизора ето тази снимка намирам, но сега е доста по- различно

с ето този лампион, но не и с тази картина, тя беше там съвсем за кратко (около 2 месеца)

mijjjka, кухнята е 2,10 на 3,40 - ей сега я измерих, защото не помнех.

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 18:34 от pina

# 649
Много благодаря за снимките, Пина  Hug
Прекрасен ти е холът  Heart Eyes
Надуших аз, че са ни подобни кухните  Mr. Green Като видя малка кухня и веднага наострям очи  Joy

# 650
Лудо Ленче, язък! Ама нищо, другия път. Може и ти да покажеш снимки от вас не съм гледала, струва ми се  Thinking

Марктрит, ти май никога не си показвала, а се навърташ тук от години, дай насам!  Simple Smile

А, не Шшшш, ти май си показвала, нещо ми изплува.

# 651
Pina, как си събрала два реда шкафове с тези размери на кухнята?
Бюрото ти е  Heart Eyes, аз търся такова и подобна маса за хранене - класическа и масивна.

# 652
  • софия
Ще покажа след ремонта, то кво да покажа, едната ми стая  Mr. Green

# 653
Пина, нямам нищо интересно за показване.

# 654
  • софия
Хайде сега кажете откъде се купуват бели дървени високи первази

# 655
Хайде сега кажете откъде се купуват бели дървени високи первази
Ne razbiram kakvo pitash

# 656
Pina, как си събрала два реда шкафове с тези размери на кухнята?

Ами, съвсем нормално, шкафовете са стандартни, не са правени по наши размери, стандартен размер са, на Абанос Севлиево.
Всъщност, 2,10 е в едната страна, до другата леко се разширява. Между двата реда шкафове разстоянието е в по- тясната част 94см, в по- широката 98см. Нормално се разминаваме двама души, всички чекмеджета и врати, от двете страни, се отварят едновременно без да се опират едни в други.

# 657
  • софия
За первазите на пода, които се слагат питам. Искам бели и дървени, като на Пина например.

# 658
Шшшш, аз щях да пиша и забравих - дървени не знам къде и дали има. Нашите са МДФ. Монтажа е ужасен и почти невъзможен на криви стени, каквито са почти всички в БГ. Богиня май успя, не знам как. Нашите са монтирани трагично зле, искам да ги сменим и това ще стане по- нататък. Може би с пластмасови, колкото и да са кичозни, но тези сега не са по- добре.  Tired  Това е болна тема - первазите...

# 659
За первази могат да се използват обикновени дървени летви.
Ето идеи:
http://www.theidearoom.net/tag/how-to-do-baseboards-update-older-homes

http://www.lovepomegranatehouse.com/how-to-beef-up-your-baseboards-for-cheap/

Общи условия

Активация на акаунт