Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 562
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Ох, ами да си призная честно нямам идея от какво са направени тия плочки. Мисля, че когато ги купувахме човека ни обясни (май  Mr. Green), че са от млян пресован камък (дано не говоря некви глупости  Embarassed). За щастие се оказа, че попиват трудно и дефакто не съм ги поддържала по никакъв друг начин, освен от време на време да ги натърквам с гъбата с веро и после да ги забърсвам с влажна кърпа и то само около котлона... Общо взето, когато ги показах на хората в началото всички сметнаха, че ще се напоят с мазнина и ще стане мазало, но за наше щастие почти не са мръднали..

# 586
  • софия
Много хубава и уютна кухня  Peace

# 587
Мерси, Shhhhh Simple Smile

# 588
 newsm28 newsm28

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 21:44 от Цонна

# 589
Ох, то много мирише. Веднъж го пробвах в банята, за да отмия строителни материали. Е то две седмици не се отмириса  Tired

# 590
Това за паркет и на мен ще ми трябва, както и за дограма. Thinking Ние с мъжа ми тъкмо се връщаме с размери и работи и започваме да чертаем след малко на програмка. Simple Smile
не наемайте фирма Д-Тех..Мърлячи са и не си вършат нещата като хората. В квартирата дограмата ни я смениха Агнесика и направиха нещата супер. На тези мърлячи им платихме доста пари и си свършиха работата през пръсти- без декоративни елементи, с дефектни подпрозоречни рамки, без цената да включва комарници...абе нямам думи

# 591
Това за паркет и на мен ще ми трябва, както и за дограма. Thinking Ние с мъжа ми тъкмо се връщаме с размери и работи и започваме да чертаем след малко на програмка. Simple Smile
не наемайте фирма Д-Тех..Мърлячи са и не си вършат нещата като хората. В квартирата дограмата ни я смениха Агнесика и направиха нещата супер. На тези мърлячи им платихме доста пари и си свършиха работата през пръсти- без декоративни елементи, с дефектни подпрозоречни рамки, без цената да включва комарници...абе нямам думи
Ако някой не вярва ще публикувам симки на новия ни дом, който е за ремонт след ремонта

# 592
При нас днес е идвал човек за дюшемето, а за за дограмата ще викнем от фирмата, която са я слагали.

Искам да си направя това под прозореца - плот за закуска - http://4.bp.blogspot.com/-O3uoWJNRizc/TpZ6fYPSP2I/AAAAAAAADso/8c … HSCc/s1600/24.jpg, но да е с такива столчета:
http://1.bp.blogspot.com/-O_Vm9KWG1eE/UQUTY3LyVnI/AAAAAAAAKjI/VS … l1hY/s1600/01.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-bcIXLL9GJaA/TqY_Tm9g9nI/AAAAAAAAD1o/V3 … i-V8/s1600/22.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-acx-GLJaYLs/TZ1M5WLQaHI/AAAAAAAABKQ/Zv … c486c/s1600/1.jpg

Височината на плота ще е 80 см. Идеи къде ги продават?

# 593
Ето я нашата кухня, първата снимка е правена от трапезарията, т.е. вижда се какво е разстоянието за изминаване с манджите от кухня до трапезария (минимално, на практика все едно са в една стая, но си затварям вратата и няма миризма, както и разхвърляни съдове). Това в подкрепа на предпочитанията ми за отделна кухня.

В момента ключа до касата е друг, 3 пъти по- скъп и май 3 пъти по- грозен  Thinking  сега като се замисля, да не ги бяхме сменяли ли... Снимките са от преди 3 години (почти)

Това, което не харесвам са вратите, друг път с тия кобилици не  Naughty  но друг път надали ще има...
Плота и гърба - с това ПДЧ има доста евтинджосен вид. Това е лесно поправимо, но скъпо. Но, пък е практично, наистина. Никакви проблеми и грижи не ми създава, чисти се много лесно, няма щети до момента.
Разположението ми е удобно.
Имах и 1-2 по- панорамни снимки, но сега не са ми качени в нета, толкова имам в момента.

Гери мар, май съм я виждала твоята кухня.

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 18:32 от pina

# 594
Pina, кухнята ти е много хубава. Моята също ще се отделя с врата към трапезарията и хола, само че вратата ще е плъзгаща се. На мен твоите врати ми харесват, но при нас ще е по-добре да се плъзга.
Единствено шкафовете бих ги направила до горе. При мен шкафовете ще са от едната страна. Плотът ще е нещо като твоя.

Това печка и микровълнова една над друга ли са?

# 595
Аз съм абсолютен фен на плочките за гръб на кухня.

Пина, харесва ми кухнята ти, без гърба. Няма кънтри излъчването, което очаквах, четейки твои описания досега.
На Гери кухнята излъчва уют, но лично аз настръхвам, гледайки гърба.

В някои отношения съм толкова праволинейна и старомодна.

Това ме размечта днес Simple Smile

Скрит текст:

# 596
  • Майничка
Пина, много е приятна кухнята. Аз също бих метнала шкафове догоре, но само поради факта, че съм мързел и мразя да бърша прах.

Ема, ако това е поцинкована вана - да не те размечтава, ама хич. Рядко противно усещане, дори през лятото, казвам го от опит. Mr. Green Виж, ако е леген за киснене на крака - бива. Laughing

# 597
Това печка и микровълнова една над друга ли са?

Да.

Гърба и аз не си го харесвам, но и плота. Тъпото е, че още тогава не бях убедена, че трябва да е това..., но нямаше време и давай, давай...

Ема, ти нима не си виждала 'творчеството' ми?! Аз само долните гащи не съм си показвала, не са много хората, които са изтървали.

# 598
  • Варна
И двете показани истински кухни са много хубави. И бели. Mr. Green
Обаче и аз споделям мнението на Ема за гърба - или класически плочки, или просто боя.  Rolling Eyes

Пина, давай пак. И аз не съм виждала всичко. Имам спомен само за дневната и как редихме едни теракотени войници.

# 599
  • софия
И аз не бях виждала кухнята, само шкаф и акценти от трапезарията. На мен много ми харесва  Peace
Какви хубави, големи кухни... аз какво да кажа с моя ред 2,35 и отстрани две колони  Rolling Eyes
И то в хола

Общи условия

Активация на акаунт