Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 673
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Barbabeau  Peace Супер са лампите - "прости" и не спират светлината.
Реплики?Simple Smile)))

В БГ им казваме Г образни на L образните кухни Simple Smile

# 571
"сhill out зона" да не е барачка за пушене Wink

За релакс Simple Smile

# 572
  • Пловдив
Барба - ама няма като моята кухня - точно като коридор, предивдени са шкафове само от едната страна.  Mr. Green
Не беше ли Г-образна твоята? Имам някакви спомени, че имаше една чупка, чудеше се как да разположиш ел.уредите.
Тази с чупката я приключих, сега правя планове за коридорообразната Simple Smile

# 573
В БГ им казваме Г образни на L образните кухни Simple Smile
Правилно! А и да не говорим също, че П е далеч по-рационална форма за кухня от U. Wink Hug

Съпружка, моята кухня е 220х440 и мястото (ми) стига. Шкафовете са на Г, но всъщност всички уреди са разположени само по дългата страна. На отрещната дълга стена има врата към балкон, но пак остава място дори за маса за трима с размери 120х65 (но не се храним на нея, само закуската). Мисля, че съвсем спокойно можеш да направиш прилична кухня в твоите размери.

# 574
Barbabeau Simple Smile
Сега се загледах като ги изписа  - разминаване в азбуките;)))))) С нашата е по-точно (хаха)Simple Smile

# 575
При нас масата за хранене ще е на друго място, кухнята и хол-тразарията ще са отделени с плъзгаща се врата. Евентуално в кухнята под прозореца да има падащ плот за закуска и кафе, но мен все ме е страх да не стане тясно затова засега не го броя.

# 576
Mama na Misho, мери си за линка. Само, че аз търся с извита заоблена горна част. Правоъгълни рамки има.

http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/60178415/

# 577
Извинете, че споменах нюансите... изобщо не съм виждала книгата дори как изглежда, но реших да използвам популярното заглавие, за да онагледя колебанията си между "това много тъмно сиво ли е", "а тази стена дали да не е два нюанса по-светла" и "тук може сиво, ама райе"  Mr. Green

Моята кухня ще става от П на Г. Което не включва острова.

# 578
Моята кухня е 2х3 метра и ми стига доволно.

# 579
Гери, спомням си, че твоята кухня беше много хубава, може ли да ми пуснеш снимки, може и на ЛС.

# 580
  • софия
ааа, и аз искам снимки

# 581
И аз, и аз! Давай направо тук!  Praynig  Simple Smile

И нашата кухня е от сорта на 2х3, малко повече защото прави 7,5 квадрата, но не помня колко точно.

# 582
pina, ако имаш снимка и ти, давай ги.   Wink
Аз пак да метна тези мивки - http://www.keranova.org/п-р-о-м-о-ц-и-и/ръчно-рисувана-мивка-от-мексико-orquidea-40х30-см__2196
Доста са ми помпозни, хем ми харесват, хем не знам как да я съчетая. Замислям се да направя едната баня малко по шаренка, но нещо ми куца вдъхновението.
За тази душ кабина какво ще кажете - http://www.aquastylebg.com/душ-кабини/парни-душ-кабини/item/167-my-2010.html - вижда ми се евтина, а е произведена и в Китай и не знам дали не е с лошо качество.

# 583
Айде пускам я пак тогава. Малко са скапани снимките, ама то от фотографа, а и някои така и не можах да ги завъртя на правилната посока  Embarassed

http://gerinik.snimka.bg/properties/kuhnya.792636.32167783

Да добавя за уредите отдолу. От ляво на дясно:
1.Тясното шкафче е такова за оцет, олио, etc.
2. Миална.
3. Шкаф под мивката, който си е само под мивката и в него си държа препарати и коша за боклук.
4. Шкаф, който влиза отдолу чак до дъното в ъгъла - за тенджери и тигани. Реших, че за тях ми трябва повече място отколкото за препаратите и затова реших този да е големия.
5. Фурна
6. Чекмеджета.
7. Вграден хладилник

Добавих накрая на албума още една снимка. Най-новата ни придобивка. Мисля, че се получи горе-долу...

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 19:26 от geri_mar

# 584
Айде пускам я пак тогава. Малко са скапани снимките, ама то от фотографа, а и някои така и не можах да ги завъртя на правилната посока  Embarassed

http://gerinik.snimka.bg/properties/kuhnya.792636.32167783

Да добавя за уредите отдолу. От ляво на дясно:
1.Тясното шкафче е такова за оцет, олио, etc.
2. Миална.
3. Шкаф под мивката, който си е само под мивката и в него си държа препарати и коша за боклук.
4. Шкаф, който влиза отдолу чак до дъното в ъгъла - за тенджери и тигани. Реших, че за тях ми трябва повече място отколкото за препаратите и затова реших този да е големия.
5. Фурна
6. Чекмеджета.
7. Вграден хладилник

Добавих накрая на албума още една снимка. Най-новата ни придобивка. Мисля, че се получи горе-долу...

Бих искала да те попитам какво е покритието между горните и долните шкафове - имам впредвид, плочки ли са или нещо друго. Също ми е интересно как го поддържаш, като готвиш, не пръска ли, не е ли трудна поддръжката от гледна точка на релефа или си има решение?

Общи условия

Активация на акаунт