Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 555
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
И нa мен много ми хaресвaт кухните!Пинa,стрсхотни цветове нa стените.Би ли споделилa кaкви сa,не знaм колко добре сa пресъздaдени.

# 601
Барба , би ли ми дала линкове на сайтове със  снимки на  реални тераси/балкони в итал. къщи или апартаменти /с цветя или без няма значение /? Praynig
Предварително ти благодаря.

# 602
# 603
Ето я нашата кухня, първата снимка е правена от трапезарията, т.е. вижда се какво е разстоянието за изминаване с манджите от кухня до трапезария (минимално, на практика все едно са в една стая, но си затварям вратата и няма миризма, както и разхвърляни съдове). Това в подкрепа на предпочитанията ми за отделна кухня.

https://farm8.staticflickr.com/7033/6509441983_faef7b313f_z.jpg

В момента ключа до касата е друг, 3 пъти по- скъп и май 3 пъти по- грозен  Thinking  сега като се замисля, да не ги бяхме сменяли ли... Снимките са от преди 3 години (почти)

https://farm8.staticflickr.com/7033/6509441189_4109e447bf_z.jpg
https://farm8.staticflickr.com/7175/6509442751_16724a6b5f_z.jpg

Това, което не харесвам са вратите, друг път с тия кобилици не  Naughty  но друг път надали ще има...
Плота и гърба - с това ПДЧ има доста евтинджосен вид. Това е лесно поправимо, но скъпо. Но, пък е практично, наистина. Никакви проблеми и грижи не ми създава, чисти се много лесно, няма щети до момента.
Разположението ми е удобно.
Имах и 1-2 по- панорамни снимки, но сега не са ми качени в нета, толкова имам в момента.

Гери мар, май съм я виждала твоята кухня.
Пина , споних си кухнята ти .Страхотна е.
На мен обаче ми е особено приятно да разглеждам стаите вече използващи се , не чисто нови.
Тоест тогава когато собствениците им живеят там и ги ползват , когато един дом има дух, живот в него.В стаите примерно в кунята когато я разгледаш , може да научиш много за собственика и .
Винаги ми е било по интересно да видя ползван, употребяван дом , пред чисто нов и донякъде стерилен без грам лични предмети разхвърлени или оставени някъде по стаите от собственика.
Това е като манията на някой да гледат как живеят собствениците през прозорците.

# 604
Аз първо да кажа, че на Пина кухнята и преди съм я виждала и ми харесва много. Само дето наистина липсват дребни джунджурийки, които мен си ме влекат. Обаче не разни кафе машини или висящи на гърба черпаци и т.н.

А тоЗ нашия гръб тооооолкова дълго съм го мислила - хем да е максимално евтин, хем да е различен от плота (защото на мен не ми харесва, когато гърба и плота са еднакви). За плочки също бях гледала, но тогава не можах да намеря нищо което ни се връзва с интериора, а и все още не ви четях, че да се отворя за красотите  Tired А и някак си не мога да си представя как ще ни се вържат с интериора марокански плочки да речем  Thinking
По начало когато правехме планове за това какъв стил искаме да има къщата, решихме че и на двамата с ММ ни харесват земните тонове и традиционните неща. Трябваше да има камък, дърво, зеленина и най-вече да НЕ е нещо модерно, защото рано или късно модерното излиза от мода и после дразни. А ние си знаем, че скоро друг ремонт няма да има. Кухнята ни вече е на три години (снимките са от последната коледа). Много ни е удобна и функционална. Нищо не ни липсва, но и нищо не ни е излишно. А и да  добавя, че макар аз ужасно много да харесвам бялото, което ми се струва, че винаги ще е актуално - то моя мъж е абсолютно и категорично против него! Новата ни маса в коридора я купих през главата му и той до този момент я подминава с отвращение, а на мен просто ми се искаше да има вече нещо по-различно  Tired

Та така, наоправдавах се  Mr. Green

# 605
 Гаргамела, нали знаеш, че размечтаването е много далече от реалността, така че вероятността да се плицикам в поцинкована вана, клони към нула Simple Smile

Ема, ти нима не си виждала 'творчеството' ми?! Аз само долните гащи не съм си показвала,

Пина, явно съм изпуснала, не бях я виждала.
То аз и по без долни гащи съм се показвала, така че те бия в показването Laughing

# 606
  • Пловдив
Аз искам да си намеря емайлирана вана на крачета и да си я цопна на двора на вилата, като външна баня. И даже място съм измислила. Но трябва да е много евтина, защото никой от домашните не ме подкрепя в идеята ми Simple Smile

# 607
  • софия
Щях да кажа, че се замислих за плочки за гръб на кухнята покрай вас, и после се сетих, че ми е в хола и сякаш няма да върви.
Имам страхотна нужда да променя нещо вкъщи. Освен стените и осветителните тела, съм хвърлила око и на плота и гърба на кухнята. Които са черен лак  ooooh!

# 608
  • Майничка
Янтра, те ти вана http://prodavalnik.com/vana-chugunena-i36634879.

# 609
Аз искам да си намеря емайлирана вана на крачета и да си я цопна на двора на вилата, като външна баня. И даже място съм измислила. Но трябва да е много евтина, защото никой от домашните не ме подкрепя в идеята ми Simple Smile

+1 ако намериш такава давай инфо и аз да тичам.  Laughing

# 610
# 611
Маркрит, трябва да посетиш Холандия - хем красиви домове, хем всичко се вижда. Simple Smile

За балконите:
http://www.pinterest.com/giannispqr/balconi-italiani/
http://www.pinterest.com/seashellcottage/balconies-italy/

Пробвай в Google Images с
balconi fioriti / terrazzi fioriti
balconi italiani / terrazzi italiani

# 612
  • Майничка
Да, ама такива не се връзват с "много евтино", уви! Mr. Green
Поне не в България, където ваните нямат вековна традиция и масово градските жители са ползвали обществените бани, дори до средата на 20 век.

# 613
Ако кажеш и как ги отглеждат тези туфи цветя в италианската жега, много ще те обичам Simple Smile
Моят южен балкон всичко морИ.

# 614
  • Майничка
Птица, пробвала ли си бугенвилия? Трае слънце, но трябва да се пръска начесто. Нашият балкон е югозападен, от обяд до вечерта напича, едни съседи обаче трета подред година поддържат невероятно красиви бугенвилии на такъв балкон.

Общи условия

Активация на акаунт