Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 550
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
shhhh, аз миналото лято купувах от Баухаус бели 15 см. високи, МДФ. Имаше и дървени, чамови, но с естествения цвят на дървото и ако искаш бели, трябва да си ги боядисваш. При мен добре легнаха по стената, но заслугата за това не е моя, стените някога са измазани доста добре.

# 661
  • София
Шътки, моите са бели, МДФ и са купени от Паркети Спейс, преди Плиска им се пада магазина. И аз изкарах късмет със стените, прави излезнаха...

# 662
  • софия
Мерси ви   bouquet
При нас освен криви стени имам и доста крив под.
Навремето от бързане напляскахме ламината върху кривия под  ooooh!

# 663
А, да, и пода е крив. Первази има и в Практикер, нашите са от там, на много места има, но да се монтират е проблема.

# 664
Ако на някой тепърва му предстои ремонт (прешпакловане и т.н.).
Най лесният начин за постигане на илюзия за прави стени е да се прешпакловат добре около 30-40 см. от нивото на пода. Трябва да се получи равнина (проверява се с 2 м. мастар - не трябва да има просвети при поставяне) , не е необходимо да е идеално права стената, стига участъкът където се монтират первазите да е равен.

# 665
За Птица Simple Smile

Скрит текст:

Не може да се отрече, че е хубаво! Но за поддръжка не говорим Mr. Green

# 666
И да не са мн прави стените  первазите "обират" кривината. Ако има процеп между стената и перваза се запълва с една бяла силиконова паста. А там където первазът се среща с пода се слага допълнително един модул със същия свят като пода ( ако последното не е ясно откъм обяснение, ще кача снимки довечера)

# 667
  • Варна
Огледало за Богиня - http:///furniture/prolet-pukna/ogledalo-sas-zlatista-ramka-2/
не се отваря  Sad

И нищо не видях от дома на Пина  Cry

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 19:17 от Приятно ми е - Богиня!

# 668
  • София
Аз по темата первази да похваля много даже тези от ПВЦ, за които Ваяна каза. Наистина са здрави и стоят чудесно. Верно отгоре замазаха луфтовете при нас, но пропуснаха отдолу подложка.

# 669
Редовно следя темата, но не пиша. Интересува ме откъде може да се купи/поръчат класическите бели мебели от дърво за спалня? Не искам ПДЧ и гланцов МДФ.

# 670
  • Варна
Моите первази са МДФ 10см, ако не се лъжа, и майсторите направиха чудеса, за да ги нагодят към крвите стени и под.

# 671
Съпружка, тази мексиканска рисувана мивка направо ми взе акълчето... сега ще ме караш да ходя да я гледам ... ако послъжа пред съпружеското тяло, че е с около... 350-400 лв по-евтина, може и да се съгласи да я взема  Mr. Green Започвам да събирам пари!

На geri кухнята много ми хареса, и камъка на гърба ми хареса, щом няма аз да го чистя  Mr. Green
Отивам да дочитам!

# 672
Редовно следя темата, но не пиша. Интересува ме откъде може да се купи/поръчат класическите бели мебели от дърво за спалня? Не искам ПДЧ и гланцов МДФ.
Тук съм виждала- http://www.leglata.com/modules.php?name=Mebeli&type=regions&region=34
http://www.furnish.bg/bg/de_lux_bedroom_french_classic.html,
http://stildecor.bg/bg/Mebeli/Mebeli-za-spalnia/4/л
Всъщност тези от Фърниш май са с мдф, от Лейзито май са от чам.

# 673
За Птица Simple Smile

Скрит текст:

Не може да се отрече, че е хубаво! Но за поддръжка не говорим Mr. Green

Ааа, това чак не бих си причинила Grinning
Иначе си признавам доброволно - "обживяното" и "разхвърляното" на Пина ми е супер подредено и прибрано за мен Laughing Такива девствени кухненски плотове, надшкафови пространства, бюра, маси и пр. дори не се и старая да постигна Mr. Green

Пина, и малката масичка до креслото ли е от серията? Търся си такава, на две нива. Да си ги затрупам, де Joy

# 674
Аз понеже нищо не видях, ще се съглася със птица. У нас ред вирее само два дена. Направо се чудя как го постигаме. Някакви таланти сме в безпорядъка.

На Ема от линка разпознах една кристална фруктиера, която притежавам. И аз никога не бих си причинила отворени рафтове. При мен и без това всичо излиза от шкафчетата за отрицателно време

Общи условия

Активация на акаунт