Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 537
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
За стена зад ТВ може и тапет,такива красоти има. Simple Smile

# 691
Производителя е (за да не излезе като реклама ще го скрия):

Скрит текст:
Мебелна къща "Пластика"

Принципно съм виждала техни неща из нета, но винаги съм ги подминавала, понеже на снимка ми изглеждат просто много грозни. Но един ден случайно минавах по Раковска и попаднах на магазина им. Видях диваните и много ги харесах и чак в последствие се сетих, че съм ги виждала и преди. Мина доста време преди да си поръчаме де, а и не намерих лоши коментари из нета за тях, та реших да рискуваме и да действаме. Когато започнаха да забавят изпълнението доста поизтръпнахме. Решихме, че и ние ще сме едни от тия дето са излъгани от фирми, след като още в началото дадохме хиляда и кусур... За щастие ето, че си го получихме четири месеца след като го поръчахме.

# 692
.

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 18:19 от Markrit

# 693
  • софия
Цъ, не ща тапет, искам нещо различно  Rolling Eyes
Гери, честит диван, много е хубав!

# 694
Да, Пластика. Снимките в сайта им са много грозни, наистна! Ето го нашия фотьойл

http://www.plastika-bg.com/img/p/52-103-thickbox.jpg

Много е грозен на снимката.
Аз бях намерила навремето негативни отзиви за тях, всъщност само негативни ми излязоха. Но ние нямаме проблеми вече 3 години ежедневна експлоатация. Но все пак, според мен, изглеждат удобни, докато не седнеш на по- удобно.

# 695
Pina, ти имаш ли наблюдения за по-удобни, които би препоръчала?

http://www.goodshomedesign.com/cabana-sand-pit-perfect-place-play-childrens/ - идеи за детска игра на двора

# 696
Ами той досегашния ни диван беше просто трагичен - ергенския на мъжа ми, 5-6 годишен за около 600 лева. Пълна трагедия. Но този ми хареса, защото е дълбок, възглавниците са големи и като ги подложиш става супер удобно, и макар че подлакътниците са малко ниски, като си подложа една от малките възглавнички става супер.
Пина, понеже твоето е фотьойл, може би нямате достатъчно място да си подлагате възглавничката отстрани, та затова май ви идва ниско Thinking
А, и забравих само да кажа, че единственото което ми дойде повече, когато разглеждах мострите в магазина, беше че имат навика да опушват дървото. Казах им да го пропуснат тоя момент при моя диван и смятам, че се получи доста добре.

# 697
# 698
Гери, честит ти диван!

shhhh, какво има (или ще има) в тази стая като обзавеждане (може и да си писала Rolling Eyes)
Иначе какво по-различно от боя и тапети може да има на една стена - тухли, открит бетон, огледала, камък, метал, дърво, но всичко това струва пари, пък ти каза, че търсиш бюджетно решение. По-бюджетно от боя и тапети няма. На боядисаната стена можеш да слагаш постери,  голяма карта, снимки, някое интересно огледало, не е задължително да са картини, макар че човек понякога може да намери невероятни неща на супер цена, но си иска обикаляне, а пък и да знае къде да обикаля, така че доста хора са в заблуда, че картините са много скъпи.
Аз съм за една най-обикновена стена с латекс Peace
Нали каза да те вразумим Simple Smile

# 699
О, не, място има. Да, ако си подложиш малката възглавница..., но все пак подлакътника не е ли за под лакът, вместо да си подлагам възглавка? А те са толкова ниско и двата, че няма шанс. Иначе са дълбоки, така е. Аз в магазина им пробвах най- вече два модела кресла и това (Ванеса) беше значително по- удобно от другото.
Препоръки за друга мебел нямам. Споменах вече, че диваните ни Кука категорично са по- удобни, но не знам дали да ги препоръчвам. Първо, че в БГ внасят само кожените им модели, а те имат и доста други. Всъщност са доста свестни, но тук не се внася кой знае какво. А за кожените им, каквито са нашите, ме дразнят в някои отношения и затова чак не бих ги препоръчала. Но от към пълнеж, височина на седалната част, височина на подлакътник - са много добре обмислени. Пластика са и много високи, седалната част идва на високо.

# 700
Здравейте, да се представя! Предстои ми да купувам дом и ви слвдя с интерес!
Едно приятно решение според мен за телевизор
http://www.arredaclick.com/media/catalog/product/cache/2/image/6 … rtatv-8009-00.jpg

# 701
Shhhh, варианта с рамките около ТВ и на мен ми харесва много.

Angelca, привет. Доста интересни неща ще видиш тук. Simple Smile

# 702
Момичета, кой искаше банкерска настолна лампа?
Днес видях такава е едно магазинче до пл. Славейков

# 703
Колкото повече наближават моите ремонти, толкова по-объркана се чувствам. Така беше всъщност и миналата година, но като се започна, едно по едно нещата се наредиха Simple Smile
Сега разсъждавам над въпроса, дали за лятната кухня ми е нужен абсорбатор newsm78
Там определено ще се готви, но помещението е директно отворено към двора, вратата цяло лято стои отворена, няма да има много текстил, само един диван с няколко възглавнички.
Как ви се струва, допустимо ли е при това положение да не слагам абсорбатор,  или като го правя, всичко да си е по учебник.

# 704
  • софия
Не ми се вижда хубаво рамки и картини около този грозен кютук  newsm78
Стената е леко вдлъбната (как се изразих  ooooh!), 12-13 см е по-навътре. На нея е вратата за спалнята, а помещението е хол-трапезария-кухня, демек всичко е там. И климатика виси на тази стена. Отгоре на тавана покрай стената има ред с пет лампи.

Общи условия

Активация на акаунт