Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №31

• 70 983
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
 Twisted Evil Това със смяната на банката и на мен ми мина през ума, но е решение, което само ти можеш да вземеш. Peace

# 196
OFFtopic относно Crocs:

Скрит текст:
в Магазин ХИТ преди касите има Crocs с и без подплата по 19,90лв - бяло,  розово, лилаво, кафяво и черно. За тези с подплата номерата са от 4/5 нагоре. За другите не обърнах внимание.

, ,

Peace

# 197
658229, ако пак става въпрос за Прокредит, бъди готова за неприятности. Почти 99% съм сигурна, че няма да ти ги разблокират преди да минат 45 дни, дори да им покажеш кореспонденцията с Амазон.

# 198
658229, ако пак става въпрос за Прокредит, бъди готова за неприятности. Почти 99% съм сигурна, че няма да ти ги разблокират преди да минат 45 дни, дори да им покажеш кореспонденцията с Амазон.

Sad Честно казано и аз го очаквам..
А някой с опит в това специално Прокредит може ли да каже как се процедира при закриване на сметка и в този случаи пак ли трябва да чакам дни? 

# 199
  • София

Sad Честно казано и аз го очаквам..
А някой с опит в това специално Прокредит може ли да каже как се процедира при закриване на сметка и в този случаи пак ли трябва да чакам дни? 

Закриват същия ден, нямат такса за закриване. Знаят си проблемите с картите.  Mr. Green

# 200
  • FR
Скрит текст:
извинявам се за спама, но ми стана любопитно. Embarassed Това блокиране при всички банки ли е и при всички видове карти? Примерно ако картата е кредитна пак ли блокират парите?

# 201
Момичета, бихте ли помогнали?
Поръчах нещо от немския Амазон до английски адрес. Продавачът не беше Амазон. "Нещото" пристигна и искам да го върна. Имам ли някакви гаранции от Амазон, че ще ми се върнат парите от продавача, след като върна продукта?
Благодаря!
В случая поръчах това 2 бр. до английски адрес:
http://www.amazon.de/gp/product/B0015YCFTY/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
 Мислех, че е тенджера.  Вчера получих известие от превозвача, че тежи доста по-малко от килограм и си помислих, че явно не съм разбрала и се е продавал само капака. Представете си учудването ми , когато получих 2 бр. от ето това:
http://www.amazon.de/boditronics-bodipure-Omega-3-1000mg-Kapseln … =omega+3+bodipure
 Моля кажете ми какво да направя - искам да ги върна и да ми възстановят парите, но да поемат и пощенските, тъй-като грешката е тяхна. На кого да пиша в случая - на Амазон или на продавача?
 Благодаря Ви, предварително!

# 202
  • София
Според мен първо на продавача пиши.

# 203
  • София
OFFtopic относно Crocs:

Скрит текст:
в Магазин ХИТ преди касите има Crocs с и без подплата по 19,90лв - бяло,  розово, лилаво, кафяво и черно. За тези с подплата номерата са от 4/5 нагоре. За другите не обърнах внимание.

, ,

Peace

Мислиш ли,че това е оригинален Крокс  Thinking
А трактора и аз го чакам  Crazy дано всичко му  е наред!

# 204
# 205

Закриват същия ден, нямат такса за закриване. Знаят си проблемите с картите.  Mr. Green
Мястото на въпроса ми май не е точно тук но дали ако закрия ще ми върнат и блокираните пари? Извинете ме за въпроса извън темата  Confused

# 206
Скрит текст:
извинявам се за спама, но ми стана любопитно. Embarassed Това блокиране при всички банки ли е и при всички видове карти? Примерно ако картата е кредитна пак ли блокират парите?
За всички карти независимо от вида. Ако е кредитна и парите са блокирани обаче не се начислява лихва за усвоената сума Peace, защото не можеш да разполагш с тях, но не съ извършила реаално плащане. Просто с блокирането си гарантират вземане (плащане), т.е. достатъчно наличност по сметката.

# 207
OFFtopic относно Crocs:

Скрит текст:

, ,

Peace

Мислиш ли,че това е оригинален Крокс  Thinking
...

Съвсем!  Има си оригиналните крокски етикети, плюс на Jibbitz by Crocs. Подметката и всички фабрични надписи са като на Crocs, които съм купувала от магазин на Crocs в Австрия. + изглеждат добре като тях!  Чудесни са. Simple Smile

# 208
  • Сливен
Тези ретро кроксчета в червено и размери 32/33 и 33/34 са на 11 лири. Получих вчера 32/33 - пише j1 на подметката, така че мога да меря http://www.javari.co.uk/Crocs-14006-485-105-Unisex-Child-Retro-C … words=crocs+retro

Горе-долу 21,5 см - 22 см до ръба. Поръчах ги до ук адрес, за да не начисли +20% до бг

http://www.amazon.co.uk/Crocs-Retro-Mules-Sandal-14006-485-105/d … words=crocs+retro 30 лири са в амазона
В голям размисъл ме хвърлихте newsm78
Тъкмо щях да пускам едни на синковеца и това с номерацията ме  #Crazy
Миналогошните му са тези, и бяха 10/11 като номерация. Бяха му съвсем точни, при весе че тогава носеше 10 като размер, и така и не разбрах 11 къде е, както се очакваше вече са малки. Явно детето ще е с малък крак, караме 7 и сме  12 в момента. Тъй като от опита си с марката съм стигнала до извода, че са умалени, реших този път да взема 1, т.е. да прескоча нашия номер 12/13/мисля че ще са му много точни отново/, но прочетайки тези коментари и размери съм доста озадачена. Сега съм се спряла на тези
Drago_2008, би ли ми измерила вашите 31 номер като стелка   Praynig

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 11:23 от ninabo

# 209
  • Бургас
Реших да платя четката.
Кажете ми, моля кои накрайници са съвместими?

Общи условия

Активация на акаунт