Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №31

• 70 994
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Момичета какво ще кажете за офертата на amazon.de на Kindle Fire HD-Tablet . Не следя много цените на таблетите, та да ви питам да купувам ли за 79 евро или има по- добри варианти като модел и цена .
благодаря предварително за отговорите   bouquet
Таблета е прекрасен. Браузера работи бързо, екрана е чувствителен, звук и картина са добри. Повечето приложения за Андроид ги има и за Киндълският браузер. Клавиатурата има български.
Няма камера на гърба, както и 3G/4G нет, а само wifi.  Peace Стандартната му цена е 129 евро/119 лири, така че 79 е супер.
Подобен на него е Nook HD tablet - 79 лири в УК.
Благодаря на Ясмина и Shrekie за информацията  Simple Smile . Офертата 79 беше за ден, но вече знам и ще дебна за подобна .

# 316
  • София
Ако е било за ден кой знае кога пак ще е, пък нука все си е толкова и принципно е по-хубав от киндъла.

# 317
  • Варна
Има ли код за намаление в немския амазон, както е при 20-те процента в английския?

# 318
  • София-Лагера
Има ли код за намаление в немския амазон, както е при 20-те процента в английския?
Не

# 319
  • София
Да се консултирам с Вас. Колко е нормалния срок да се чака доставка от продавач, който не е Амазон. Имам поръчка от 21.02.2013 - неполучена на адреса в Англия. Писах им, отговорили са ми, че пакета пътува още а и да чакам. Дайте предложения колко да ги чакам, скоро ще стане месец от поръчката ми.

# 320
Първо виж продавача кой е и какъв е - ако е китаец, може и да пътува още.
Второ виж дали има тракинг и ако има, проследи си пратката.
Трето... на order details трябва да пише кога се очаква да пристигне и, ако го няма, пишеш на съпорта и така.
Плюс, сигурно ли е, че го няма на адреса в Англия? Ако е превозвач, може да липсва ИД-то на пакета ти или превозвачът да не е цъкнал пратката, че е получена...

# 321
  • Варна
Препоръчайте ми моля  тенджери/комплект или индивидуални/ подходящ за индукционни котлони.  bouquet

# 322
  • София
Да се консултирам с Вас. Колко е нормалния срок да се чака доставка от продавач, който не е Амазон. Имам поръчка от 21.02.2013 - неполучена на адреса в Англия. Писах им, отговорили са ми, че пакета пътува още а и да чакам. Дайте предложения колко да ги чакам, скоро ще стане месец от поръчката ми.

те нямаха ли някакви срокове от кога до кога да си очакваш  нещото.
Поискай им тракинг номер да си видиш къде ти е  пакетчето. Ако не ти дават, може да пишеш и на амазон, че нещо явно те гъбаркат.

# 323
Харесала съм си едни обувки на Diavolina, но не си спомням коментари дали си отговарят като размер.
Някой да има впечатления, за да се ориентирам, че има само 3 като номер, а аз си нося точно 36.

# 324
Здравейте ,искам да ви попитам от немският амазон пак с превозвач ли се пазарува  и ако да то адрес на превозвач в Англия ли давате или на друг в Германия?
Благодаря ви 

# 325
  • София
Ами или с превозвач или с директна доставка. Аз си ползвам превозвач, с адрес в Германия(т.е. ползвам един и същи превозвач, който има адреси и в двете страни)
Ако е до адрес в англия ще плащаш доставка до там, ако ще плащаш доставка до друга страна, то направо до бГ си ги викай.

# 326
Препоръчайте ми моля  тенджери/комплект или индивидуални/ подходящ за индукционни котлони.  bouquet
Заповядай
http://www.amazon.de/gp/product/B0009YHUNW/ref=ox_sc_sfl_title_5 … id=A3JWKAKR8XB7XF

# 327
Аз да ви се оплача от немския склад. Поръчах телефон с описание "Като нов". Еми днес го получих с драскотина на панела и леки около порта за зареждане. Беше без протектора, липсващо хендсфри и зарядно, бяха бутнали някакво друго видимо старо зарядно в кутията. За капак им писах и не можели да ми дадат повече от 20 евро рефънд...
Получих и едни тенджери. Първите бяха съвсем нови, но от втория комплект едната тенджера имаше драскотини от външната страна на дъното и цялата в капки. Стикера, който е лепят отвън беше отлепян и после залепен от другата страна (личеше си).
А комплекта съдове WMF за деца, който взех вече е и с бракувана чашка. Чукнах я с детското ножче и отнея се отчупи едно парче от ръба. Нито беше толкова силно, но явно са супер крехки съдейки по отлюспванията, с които дойде едната чинийка... Приборите на ръка ги мия и рядко ги ползват децата, а се надраха... Сега са лъскави и надрани.
Вече си мисля как да им пиша, че искам да ги върна ooooh! че и Хелпа на Амазон.де е отврат, а и пощенските ще са много високи. Ужас  Close

# 328
Здравейте ,искам да ви попитам от немският амазон пак с превозвач ли се пазарува  и ако да то адрес на превозвач в Англия ли давате или на друг в Германия?
Благодаря ви 

Ползвах за превозвач pratki.de.Доволна съм пристигнаха бързо.

# 329
Момичета, някой има ли тези дънки на Maison scotch, да ми каже размерите на 26 номер? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт