Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №31

• 70 898
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • Абсурдистан
Дайте да ги видим тези четки, че и на мен ми трябва още 1. Постоянно ми поръчват. Все четки купувам и пак имам аз купуване.

# 421
  • София
Дайте да ги видим тези четки, че и на мен ми трябва още 1. Постоянно ми поръчват. Все четки купувам и пак имам аз купуване.
Аз харесах комплект на Филипс сони кеар с две четки, ако те устройва мога да взема 2 комплекта и ще си разделиме доставката

# 422
  • Абсурдистан
Аз харесах комплект на Филипс сони кеар с две четки, ако те устройва мога да взема 2 комплекта и ще си разделиме доставката

На колко ти идва Филипса, защото преди беше намален до 71 п., ама аз тогава блях и сега до преди дни беше 89 п.
А иначе, аз ще си го поръчам до англ. адрес и после за 2 лв. ми го доставят до тук.

# 423
  • София
Филипса двойния излиза над 2 кг Simple Smile
Аз много им се кефя, супер са четките Simple Smile обаче наистина им дигнаха цената и в немския бяха намалени, пък вчера ги гледах за 91Е
А те четките трябва да са с международна гаранция и тук в сервиза да се признае, амазонската какво общо има?

# 424
Момичета реших да си поръчам преса за коса Grinning. Нищо не разбирам ей тази съм харесала става ли и какво трябва да гледам
http://www.amazon.co.uk/Remington-S3500-Ceramic-Straight-Straigh … eywords=Remington
Трябва ми за изправяне на бритон най-вече Joy

# 425
  • София
Аз много им се кефя, супер са четките Simple Smile обаче наистина им дигнаха цената и в немския бяха намалени, пък вчера ги гледах за 91Е
Еми 3 кг да е 7 лв е до Бг, а 16 паунда са си 38 лв
Важи ли гаранцията ако са поръчани до англ адрес?

И  някой има ли идея това какво е http://www.amazon.co.uk/Oxy-Clearlight-Device-3659984/dp/B005XLK … ds=OP+Supermarket

# 426

Тази беше пусната като дневна сделка за 12,49 лири: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00EEG1CMG/ref=oh_details_o06 … ie=UTF8&psc=1

В момента същият модел в няколко други цвята е на цена 24,95лири.

# 427
  • София
Еми 3 кг да е 7 лв е до Бг, а 16 паунда са си 38 лв
Важи ли гаранцията ако са поръчани до англ адрес?

И  някой има ли идея това какво е http://www.amazon.co.uk/Oxy-Clearlight-Device-3659984/dp/B005XLK … ds=OP+Supermarket
ако са същите четки, тях даже не им е амазон продавача, иначе би следвало да ти важи гаранцията към филипс, все пак от твоя профил и с твоите пари е поръчано, но пък зцнам ли какво могат да си измислят нашите.
Но истината е, че за сега не ми се е налагало с гаранции да се занимавам за неща купени от амазон, дано и не ми се налага.

Всъщност последно мъжът ми си беше взел нещо... звъкова карта май, но реши, че нямало да му върши работа за това, което я искаше в първия момент, беше чрез превозвач, хората се съгласиха без проблем да я върне, но за негова сметка(той сам си го предложи де, понеже връщането нямаше акк да е от германия, иначе щеше да си е и за тяхна сметка), щяха да му върнат парите без проблем...

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 16:34 от Angel_Dust

# 428
Какво значи "Да ми важи гаранцията"? То е без значение до къде е изпратен пакета и вие къде си ползвате артикула. Гаранцията си тече независимо къде физически се намирате... Ако уреда се повреди просто го връщате за ваша сметка (ако е пуснат до превозвач) и така.... Ако една четка за зъби тежи до 1 кг, а доставката на Амазон за нея е 12 п. или 26 лв то като я пунете до превозвач си ги спестявате и чак после АКО се повреди си ги вадите от джоба! Ако е нещо тежко и има вероятност да се повреди, тогава има смисъл да се пуска до БГ защото над 2 кг доставките са доста солени вече и ще ви излезе скъпо да го върнете до ЮК, а няма да имате основание да искате компенсация за пощенските...

*И да поясня, за тези които не са доразбрали, че за изпратени уреди до БГ, които се повредят и нямат международна гаранция, Амазон възстановява пощенските разходи по връщането и Ви подменя артикула за своя сметка като праща и новия до БГ (ако разбира се артикула още е наличен...) или може да си вземете парите.

Да, гаранцията на Филипс и Ремингтън, например, са международни и тук сервизите им ГИ признават като представите разпечатана бележката за покупка на Амазон!
За четките обаче не знам дали се ремонтират (в САЩ поне се подменят с нови ), т.е. повредят ли се връщате на Амазон Peace

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 19:46 от drago_2008

# 429
  • Варна
Амазон предлагаха ли гаранция за най-ниска цена , както Javari? Почти съм сигурна, че не, но за всеки случай да питам Whistling

# 430
  • София
Благодаря на всички за разясненията и отделеното време.
Може ли ималко инфо за това амазон фемили - пише че ти спестяват процент от доставката, но срещу годишна такса ли е?
И тези които поръчват памперси - до превозвач ли ги пускате - не излизат ли по -скъпо отколкото тукашните и същото важи и за пюретата, как ги докарвате тия 2 лв на Хип не ми стана ясно, като самите бурканчета са стъклени и тежат ужасно  newsm78

# 431
  • София
drago_2008 - и орал б подменят направо четката, надали се ремонтират, но ако покриват тук гаранциите би трябвало и тук да правят и подмените...

# 432
Здравейте,едно питане ако някой е взимал от препаата Deo-go? Отзивите повече от добри  newsm78
http://www.amazon.co.uk/Deo-Go-Remover-Deodorant-Antiperspirant- … p;keywords=deo-go
Дали поръчка от склада и от "стандартния" магазин минават с една такса за доставка?

Благодаря!  bouquet

# 433
Благодаря на всички за разясненията и отделеното време.
Може ли ималко инфо за това амазон фемили - пише че ти спестяват процент от доставката, но срещу годишна такса ли е?
И тези които поръчват памперси - до превозвач ли ги пускате - не излизат ли по -скъпо отколкото тукашните и същото важи и за пюретата, как ги докарвате тия 2 лв на Хип не ми стана ясно, като самите бурканчета са стъклени и тежат ужасно  newsm78

Пример с пюрета:
купувала съм от тези
http://www.amazon.co.uk/HiPP-Organic-Months-Carrots-Potatoes/dp/ … iid=IXV89K73F1V9H
5.04 х 2,35лв =11,84
3кг х 2 лв =6 лв
Общо:17,84 т.е. 1,62лв. на пюре с доставката/с превозвач/
Аз под 2лв на пюре не съм виждала в БГ.

Памперсите по същия начин, макар че в момента не са най-изгодни, но пак излизат по-евтино от БГ.

Peace

# 434
А някой да има нужда само от една четка от тези :
http://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-White-Electric-Toothbru … =philips+sonicare

Аз моите си ги получих преди 2 седмици, но пак останах без четка  Crossing Arms
Не ми се дават пари за 2 бр, та някой ако има нужда от една и да си ги разделим ще е чудесно. От Пловдив съм.

Под 2 кг мисля че е кутията.

Общи условия

Активация на акаунт