На море в Турция - тема 29

• 80 962
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
По отношение на Палома Клуб Султан в никакъв случай не препоръчвам стандартните стаи в хотелската част. Нас се опитаха да ни настанят там, но то след като разпънеш фотьойла не се отваря вратата на терасата. След разправия и най-вече без доплащане ни преместиха в къщичка- фамилна стая. Може и да става за двама, но самата сграда е шумна.
Иначе има два пясъчни плажа /тих и активен/ и два понтона за гмуркачите. Няма камъни. Разкошно е!
zhorchy, по отношение на стандартните стаи, мнението ти ме притесни. Аз съм резервирала точно такава стая, просто агенцията за този хотел даваше само опция - "стандартна". Не се предлагаха супериорни или някакви други newsm78, цената беше една.
Ние няма да стоим много в стаята, но леекинко се замислих за теснотията и шума, който описваш Confused.
Да питам - Йоздере нали се намира преди Кушадасъ newsm78...това значи ли, че нас първи на отиване ще ни оставят в хотела или ще ни закарат до Кушадасъ и после ще ни върнат с някакъв друг транспорт Rolling Eyes
П.П. За Палома Клуб Султан питам Wink.

П.П.П Сега проверих в друг ТО - супериорната стая ми излиза с близо 700 лв. повече Crazy...ще си караме в стандартната и няма да се оплакваме Wink.
Нашият опит със стандартните стаи в Paloma Club Sultan- 2в+1д ни настаниха в стая с 2 един. легла и разтегаем фотьойл, който като се разтегне затваря вратата на терасата, точно както е писала zhorchy, а и фотьойлът явно не е бил разтяган с години и беше доста мръсен. Късмет при нас беше, че ние бяхме резервирали 2 стаи - 2в+1д и 2в. В другата стая за 2в имаше 2 един. легла и диванче 1,50м,, което идеално пасваше на нашия син (ок. 1,40м), така, че решихме проблема без разправии, като просто си разменихме стаите и така нуждата от разгъване на фотьойл отпадна, а диванчето стана удобно легло за нашия син. И всички бяха доволни! Grinning
Нашата препоръка е, ако имате проблем с настаняването веднага да го поставите, културно и спокойно на рецепцията. Езра и Елиф са 2 много културни и отзивчиви млади дами, с отличен английски. Първият отговор ще бъде, че хотелът е пълен, но това не трябва да ви спира, а да продължите да поставяте исканията си, спокойно, но настоятелно, както правят французите, които са мнозинството от гостите на хотела, до тяхното удовлетворително за вас разрешаване. Peace
Зомбайо, Йоздере е преди Кушадасъ, слиза се от магистралата и се минава по крайбрежен път. Вас ще ви оставят първи от автобуса- около 7.00 часа и след това ще ви вземат последни- около 16.00 часа. Стаите се освобождават в 12.00, настаняването е до 14.00 часа. В хотела няма гривни. Всичко се ползва без проблем от влизането до излизането от територията на хотела.

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 10:34 от Лариса

# 136
Както е казала Лариса, ако стаята не ви харесва НАСТОЯВАЙТЕ за преместване и в никакъв случай на първи етаж-оттам минава голяма част от човекопотока за ресторанта.

# 137
  • Резерват "Северозапад"
Много, много ви благодаря за препоръките  bouquet!
Да не е стая на първия етаж и да не е с разтегателно кресло Wink. Ясно Heart Eyes.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 12:43 от Зомбайо

# 138
Искам да попитам, София-Алания, реално ли е да се вземе наведнъж с кола.

# 139
Вие си преценявате - например колко шофьора сте и каква е неговата нагласа. Километрите са 1400 не е невъзножно, но.... newsm78

# 140
Мерси, лакомя се, намерих си апартамент за седмица за 100 долара Shocked, ми то ми е по-евтино там да стоя, отколкото  в Сф.

# 141
... и Палома Клуб Султан - НАЙ-ЛЮБИМИЯ
Zhorchy, очаквахме подробен отзив от почивката и снимки. Wink

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 16:54 от Лариса

# 142
Лариса,а морето как е ? Има ли камъни ? Плажът пясъчен ли е ?
Красива Белла, морето и двата плажа на Paloma Club Sultan са едни от най-хубавите. Двата плажа са просто прекрасни- ситен пясък и кристална вода (особено при скалите). Все едно си взел части от плажовете на Албена и Дюни и си ги поставил там. Ситният пясък продължава по дъното на морето, а водата е плитка доста навътре- идеално е за деца. Мисля даже, че във вода до коленете може да се ходи от единия до другия плаж, въпреки, че има и свързващ кей.
Виж нашите снимки, много от тях са от 2-та плажа- тихият и активният. Снимали сме отблизо и пясъка и водата:
http://turkey.snimka.bg/travel/paloma-club-sultan-22-29-06-2013-larisa.762793

Плажовете и проблемът с първия етаж са описани и в нашия подробен коментар:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=723304.msg25614212#msg25614212

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 10:40 от Лариса

# 143
Благодаря ви момичета относно коментарите за Палома, още едно питане - виждам че има мини луна парк, колко се плаща за него?
Мини луна-паркът не сме го ползвали, защото нашите деца са малко по-големи, но мисля, че е безплатен за гостите на хотела, както и всичко на територията му.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 17:10 от Лариса

# 144
Здравейте,някой има ли отзиви за хотел Nashira Resort Hotel & Spa?
Хотела е висока класа,но и доста скъп съответно. Simple Smile
Приятели са направили резервация за този хотел и ни канят и нас да се присъединим,но аз исках да разбера какви са условията,ако някой го е посещавал и може да каже нещо повече от това, което пише в сайта на хотела ще съм много благодарна.

# 145
  • Бургас
Приятели са направили резервация за този хотел и ни канят и нас да се присъединим,но аз исках да разбера какви са условията,ако някой го е посещавал и може да каже нещо повече от това, което пише в сайта на хотела ще съм много благодарна.

Защо не попрочетеш малко в tripadvisor-а и да разгледаш клипчета в youtube!?

# 146
Лариса, благодаря за изчерпателната информация и снимки!
Много рядко се предоставят снимки на морето и плажа, което мен ме интересува.
Какво означава активен плаж ?

# 147

Защо не попрочетеш малко в tripadvisor-а и да разгледаш клипчета в youtube!?
Това вече го направих,просто исках мнения на българи,ходили там.

# 148
Никакви клипчета и рекламки не могат да заменят
личното мнение на българи били на място.
Преди години англичаните се оплакваха от храната в Дидим,
защото спагетите свършвали?!!! Никой от българите там дори не отрази това.
Винаги търся и ценя точно  мнението  и  на потребителите тук, в темата, като Лараиса -
точния и прецизен коментар , който рядко и служител от ТА прави.

# 149
Здравейте ,мами!На мен и моя приятел ни предтои лятна почивка в Турция това лято.Това ще ни бъде първото пътуване до там.Спрели сме се на Кушадасъ...и искаме да изберем сигурна туристическа агенция с която да пътуваме.Колебаем се между няколко агенции- БоянаМГ;Роял Травелс;Романтик Холидейс.По скоро сме се насочили към Романтик Холидейс.Избра ли сме хотел Арора като мислим да пътуваме със самолет.Всички агенции изглеждат обещаващо ,обаче се изискват брой хора за да се осъществи пътуването.Ако може някой да даде мнение и съвет коя агенция да изберем. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт