На море в Турция - тема 29

• 80 960
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Никакви клипчета и рекламки не могат да заменят
личното мнение на българи били на място.
Преди години англичаните се оплакваха от храната в Дидим,
защото спагетите свършвали?!!! Никой от българите там дори не отрази това.
Винаги търся и ценя точно  мнението  и  на потребителите тук, в темата, като Лараиса -
точния и прецизен коментар , който рядко и служител от ТА прави.

Затова четеш коментарите и си преценяваш до колко изразеното недоволство е от съществено значение за теб. Аз например четох брутален отзив от една англичанка, която доволно оплю хотела ни, защото видиш ли на мъничката й /70кг/ дъщеричка никой не й обърнал внимание, като се била наредила за 8-ми път на опашката за сладолед. И само за това изписа цял ферман колко бил ужасен хотела  ooooh!

# 151
Лариса, благодаря за изчерпателната информация и снимки!
Много рядко се предоставят снимки на морето и плажа, което мен ме интересува.
Какво означава активен плаж ?
Активният плаж е точно до активният басейн с анимацията, игрите и музиката. Музиката се чува и на плажа. На активния плаж са безплатните водни колела и канута, както и платените водни спортове(банан, гмуркане, диван, парашут и др.)   Crazy
Скрит текст:
На водният диван ми се разби фантазията. Sick
Децата бяха във възторг. hahaha

# 152
Значи, аз съм за неактивния ! Joy
Запазвам си го за следващия път, вече имам резервация.
Лариса, а вие къде ще почивате ?

# 153
Да ви предупредя за тихия (неактивния) плаж - не случайно името му е такова. Там не се говори на висок тон, не се вика и не се тича. Naughty
На него французите тихичко си четат книжки или спокойно си дремят. Говорят си на ухо или си шепнат. Пълна идилия! Sunglasses
Скрит текст:
Много важно! Там не се вика по децата!!!
Ние не го знаехме и естествено се изложихме по български. Embarassed
След като се развикахме по децата, които изпратени да си натопят във водата само краката бяха мокри до над кръста Crazy (децата са си деца), от съседните шезлонги се чу едно "О майн гот!" (О, господи!)(разбирай "откъде се взеха тези аборигени??" ooooh!)
Това ни беше достатъчно и след това бяхме по-тихи от водата и по ниски от тревата. Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 20:19 от Лариса

# 154
Аз съм от тези, които не викат - детето ми е възпитано и няма проблем
с него да отидем , където и да е.
Мястото е точното !

# 155
Ние, тазгодишният Venosa, Didim го отложихме за догодина. Преди Великден (на 17.04.) ще бъдем за 4 дни в Истанбул на Фестивала на лалетата Heart Eyes, с Виа Орбита.
Втората половина на юли ще бъдем на планина в България, на хотел с басейн и възможност за пешеходни маршрути и конна езда. Crazy

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 19:48 от Лариса

# 156
Спряхме се на агенция - ''Романтик холидейс" ще е! Grinning Обаче сега се колебаем между два хотела - Arora hotel и The panorama hill hotel.Някой да има впечатления ?  Wink

# 157
Добро решение ! Ще останете доволни, а и като разнообразие и емоция.
Мечтая си  за тихия плаж, но догодина предстои кандидатстване след 7 клас,
а и попадаме в графата над 13 години, което ще оскъпи почивката, но има време.
Важното е да сме живи.  Peace

# 158
Ние ще кандидатстваме тази година и затова отложихме Venosa за догодина. И ние вече сме в категорията 3възрастни+1дете. Tired

# 159
  • Beyond the stars
Спряхме се на агенция - ''Романтик холидейс" ще е! Grinning Обаче сега се колебаем между два хотела - Arora hotel и The panorama hill hotel.Някой да има впечатления ?  Wink

Спямо tripadvisor определно първият  Peace Бяхме в съседство до него миналата година, впечатленията ми са повърхностни -стори ми се доста спокоен   Wink

# 160
  • Русе
 Лариса, благодаря за предупреждението за тихия плаж. Hug

Нашето семейство е малко шумно с две деца момче и момиче, които вечно нещо делят. Laughing

И ние тази година сме седмокласници. Ще бъдем от 20 юни. Мисля, че ще се вместим във всички графици.

# 161
Искам да попитам, София-Алания, реално ли е да се вземе наведнъж с кола.
Не е невъзможно,но трябва да шофират поне  двама човека от автомобила,защото за сам шофьор е голямо натоварване. Най-добре е някъде по пътя да пренощувате в евтин хотел и на сутринта след като закусите да поемете отново. така рано следобяд ще сте в хотела ви в Алания и няма да чакате за настаняване. А да се движите с превишена скорост в Турция въобще е противопоказно,защото навсякъде има пътна полиция и глобите са солени.

# 162
Според мен няма проблем за тихия плаж, който толкова се коментира тук в Палома Султан. Хората просто сами се разделят. Ние бяхме 4 семейства с 6 тинейджъра и само ние си се притеснявахме за шума, а на околните не им пукаше. Едно от основните предимства на хотела са летуващите там-французи и белгийци и няма руска реч, което според мен смъква нивото.
Няма смисъл да се преекспонира реда на плажовете. Просто на активния са аниматорите в указани часове, атракциите и дикотекатааа Laughing Супер е! А моите хора не искаха нито един от тези плажове след втория ден и бяха само на понтоните да се гмуркат, защото там фауната /риби и др подобни/ бяха невероятни и в огромни количества. Е аз ги видях само на клипчетата,но........
Лариса ще ме извиниш, но ти всичко си описала подробно, аз не съм по описанията, а по отговорите на конкретни въпроси, защото много се отпускам Grinning

# 163
Личното ми мнение е, че пътуването със самолет за почивка в Кушадасъ, не е добър вариант. Самолетът каца на летището в Бодрум и пътуването до Кушадасъ отнема поне още два часа. Освен това за обратния полет трябва да сте на аерогарата два часа преди излитане. Пътуването със самолет оскъпява почивката и може би е по-добре тези пари да ги дадете за по-добър хотел или за допълнителни забавления и екскурзии. Подчертавам, че това е лично мнение. Тъй като вие ще почивате за пръв път в Турция, потърсете различни варианти и мнения. В тази тема има хора с доста богат опит в почивките в Турция.

# 164
Каква отстъпка правят ТА тази година от автобусните програми за Дидим, ако се ползва собствен транспорт?

Общи условия

Активация на акаунт