На море в Турция - тема 29

• 80 951
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Това, което споделя Дудинка си е чисто тото, късмет,
което могат да си позволят малко хора в последния момент.
При нас е мисия невъзможна - отпуската на ММ се планира през декември,
съобразяваме се с ученик и т.н.

# 196
  • София
Хотелът, който резервирах декември е 100 лв.повече сега.
Защото сте 2+1. Аз следя същия хотел и са 160 лв. разликата за 2+2.

Кажете кой е този ХОтел Simple Smile)

За първа година отиваме в Турция с наши приятели и те ни изюркаха за някаква оферта до края на фервуари, цените продължават да са същите на всички Хотели представени от ТА.
Не знам какви са били декември, може да са били по изгодни. Ние пък обикновенно, но това е за Гърция путуваме винаги в последният ден , но пък търся само спане и затова можеби не е проблем.

# 197
  • Русе
За PALOMA CLUB SULTAN - разликата е 225 лв, 3+1

# 198
за нашия хотел няма промяна в цената
но вече за целия юни и част от август и и септември няма места
може би не променят цените за датите които не са свободни  newsm78

# 199
  • Резерват "Северозапад"
За същият хотел - никаква разлика при моята ТА от декември до сега Laughing.

# 200
  • Варна
За по- хубавите хотели е важно да са на РЗ,например Ботаник сега за нас е супер цена,но след 31.03 цената скача с 800 лв и може да няма места,съветвам всички,които са новобранци в сферата на Турция,да питат преди да плащат,че да няма разочаровани,най- добре е до края на март,април да плащате,ако ви е трудно  от към пари,може и стандартни,но си капарирайте о време местата в самолета,автобуса и хотела,защото хотел ще изберете,ама място в самолета или автобуса може и да няма Peace

# 201
  • Русе
За същият хотел - никаква разлика при моята ТА от декември до сега Laughing.

Зомбайо, погледна ли днес цените. Аз съм с Турс, но ти беше с Ориент мисля  newsm78. И при тази ТА има такава разлика.

# 202
Потвърждавам за Палома Клуб Султан. Има разлика от точно 174 лв. от момента на резервацията ни (декември) спрямо моментната оферта на същата агенция, при която резервирахме (за 2+1).

# 203
  • София
абсолютно подкрепям, че за хубавите хотели (като Паломите) местата свършват още на ранни записвания, но за нови хотели (както се получи при нас миналата година) може да се изчака

# 204
Аз също съм за ранните резервации.Миналата година също коментирахме тази тема.Всеки сам решава
кога и как?Аз направих резервация на 06.12.2013г. за „Пене Бей“ и платих цялата сума 1326лв. за
2 възрастни +дете на 9г.Сега цената за същата почивка от 06.06.2014г. е 1569лв.Предполагам,че ще се вдигне още.Миналото лято разликата ,която спестих беше около 400лв.От няколко год. правя ранна
резервация и смятам да продължавам.

# 205
  • Резерват "Северозапад"
Току-що гледах Ориент - 9 дни от 25 август 2+1 и декември, и сега ми излиза в таблицата 2554лв. за стандартна стая Wink.
Но всъщност съм убедена, че ако пусна запитване сега ще се окаже, че няма места.
Винаги съм била фен на ранните, чета около 6-7 месеца по темата, която ме вълнува и за ранните не се колебая дълго - вече имам short list с хотели и запазвам възможно най-бързо, да не свършат местата Mr. Green.

# 206
Аз също съм за ранните резервации.Миналата година също коментирахме тази тема.Всеки сам решава
кога и как?Аз направих резервация на 06.12.2013г. за „Пене Бей“ и платих цялата сума 1326лв. за
2 възрастни +дете на 9г.Сега цената за същата почивка от 06.06.2014г. е 1569лв.Предполагам,че ще се вдигне още.Миналото лято разликата ,която спестих беше около 400лв.От няколко год. правя ранна
резервация и смятам да продължавам.
Защо се плаща цялата сума? Нали при ранните записвания се плаща първо 50% от цялата сума и непосредствено преди тръгване се плаща остатъка? Или за всеки хотел е различно?

# 207
Аз заплащам цялата сума по мое желание.Предварително се разбирам със служителката в офиса,че
ще отида да ми приготвят договора.Отивам в офиса, плащам, подписвам си договора-вземам си  екземпляра от договора и чакам да дойде лятото.Така си спестявам още едно ходене в Стара Загора.

# 208
Вярно е,че има оскъпяване,ама толкова часове с автобус не мога да издържа Confused

# 209
Аз също съм голям фен на РЗ,само искам да внеса малко светлина специално за Майски празници за Анталия със самолет. Тез Тур ,които са лидер на бълг.пазар за самолетни почивки,вече обявиха Стоп сейл за полетите с 5 нощувки на 01.05 и 06.05.Все още има ограничени места за полетите с 4 нощувки. Така че извода е че при този вид пътувания ,може избрания хотел от човек да има свободни места,но самолета е възможно да е пълен и почивката пропада. Вече и полета на 24.05 на Тез тур е пълен,очаква се в скоро време и други дати да се спрат от продажба . Повтарям че става дума за самолетни почивки. А е все още първата половина на март... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт