На море в Турция - тема 29

• 80 870
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
Хванах последния влак за Палома Клуб Султан! Доволна! Ама много бързо се разпродаде тази година хотела!   #Crazy
Догодина още по-бързо ще се продаде  Laughing
Аз почивах там, когато още никой тук във форума не го беше чувал  Mr. Green
Много хубав хотел!

# 346
  • Варна
Шътче,как точно се казва хотела или това е града newsm78

# 347
  • Бургас

Олудениз е местност около Фетие до колкото знам.

# 348
  • София
Аз не мога да си представя, че някой може да не хареса "Роял Драгон" - навсякъде отзивите са повече от добри, плажът е прекрасен, морето - също, идеално за деца.....

Ето за потвърждение, плюс много снимки

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297968-d1079841-Reviews … ranean_Coast.html

Аз съм била в Роял Драгон. Хотела е страхотен, плажа също. Обслужването на ниво. Препоръчвам.

# 349
  • Варна

Олудениз е местност около Фетие до колкото знам.

Да,обаче излизат и хотели с това име Whistling

# 350

Tatjana, сигурно има добра причина Voyage Sorgun да държи цените, на които се продава Simple Smile. Гледам, че е в хубава гора (борова или смесена не знам), което означава естествена прохлада и свежест.

Абсолютно - това и писах когато го препоръчах с оглед че ще пътувате през юли. Територията е чудесна, инфраструктурата също, хората остават много доволни. Като цяло тази верига е много добра. Бюджетът ви е приличен, лично аз предпочитам да давам повече пари (ако мога, разбира се) за нещо с много висок рейтинг, все пак почивката е само една всяка година.

Личен опит:
Дъщеря ни сега е 2рокласничка и трябва да се съобразяваме с у-щната ваканция, която тук е само 6 седмици. Цените в този период са много по-високи, давам пример: Миналите години бяхме за 2 седмици в "нашия" хотел във фамилна стая, извън уч. ваканции, и платихме 2000 евро по-малко, отколкото през ваканцията, и то в двойна стая (във фамилна, разликата е още по-фрапираща)  Crazy  Money  Миналото лято, за 1ви път през ваканцията, ходихме в Крит, пак 5звезден хотел, но по-евтина верига, където платихме колкото преди извън ваканциите. Еми, не останахме доволни  Stop Не само се радвах, когато се прибрахме, но дори исках да прекратя почивката и да си тръгна по-рано (говорим за хотел 5 звезди с рейтинг над 90% в холидейчек). Тази година бъркаме по-дълбоко в джоба и отиваме пак в "нашия" хотел, където сме сигурни че ще изкарваме страхотно.

# 351
  • софия
Мен за Олюдениз ме интересува друго, не някой хотел. Те там всичките са смотани.

# 352
По отношение на Олудениз, мога да споделя следното:
Това е курортно селище /малко е, близо до Фетие/. Около лагуната има няколко хотела, но не съм ги посещавала и не мога да дам оценка. Районът е много известен сред парапланеристите и непрекъснато летяха поне 4-5 броя. Била съм там за 1 ден само на плаж. Има платен вход, защото е някаква защитена територия. Природата е направила всичко, на каквото е била способна.
Всеки от вас е виждал или може в нета да види за какво красота става въпрос:
http://www.hobyto.com/post/1434/oludeniz-sinyata-laguna-v-turtsiya-oludeniz

Единственото ми предупреждение е не ходете събота и неделя, защото е пренаселено от местни, които са полегнали в храстите, ядат, пекат меса на мангалите и т.н., но дори и това не помрачи впечатленията ми.

shhhh... , всъщност теб какво точно те интересува?

# 353
  • софия
Моите въпроси са за логистиката. От летище Даламан какъв превоз има до селото. Някъде бях чела преди време в английски форум за шатъли, но не го намирам, затова питах има ли почивали там в темата.

# 354
  • Толбухин
здравейте
Момичето от ТА споделило, че е по-изгодни в Турция да сменим лири от евра. Вие на какво мнение сте?

# 355
здравейте
Момичето от ТА споделило, че е по-изгодни в Турция да сменим лири от евра. Вие на какво мнение сте?

В момента курса на еврото е 1 евро - 3,08 т.л., 100 евро са 308 т.л. За по-лесно смятане - тук, в бюрата на Тавекс за 100 евро ще купите 305 т.л. Но единият курс е "международен",който може да се влияее от много фактори. другият - е на наше бюро, а при нас еврото е фиксирано. Освен това, по чейндж бюрата в Турция може да има комисионни, ако трябва да търсите банка, трябва да се съобразявате с работно време, да отделяте време от почивката си..... А и не се знае, до времето ви на тръгване, как могат да се променят курсовете. Има една приказка, която аз много уважавам - "евтиното винаги излиза скъпо" Sunglasses

https://www.google.bg/search?sourceid=navclient&aq=&oq=e … IsFvGvo&pbx=1

# 356
Може ли някой да ми каже дали в хотел Пайн бей, Кушадасъ, предлага възможности за гмуркане и на каква цена?

# 357
Фетие - уникално място, невероятно чиста вода, спокойствие.......

# 358
  • Бургас
Фетие - уникално място, невероятно чиста вода, спокойствие.......

Ако си била там на почивка може ли да споделиш в кой хотел сте били?

# 359
Моите въпроси са за логистиката. От летище Даламан какъв превоз има до селото. Някъде бях чела преди време в английски форум за шатъли, но не го намирам, затова питах има ли почивали там в темата.
Все още има такива фирми, с гугъл със сигурност ще намериш, или питай хотела дали могат да организират или препоръчват нещо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт