На море в Турция - тема 29

• 80 842
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Може ли някой да ми каже дали в хотел Пайн бей, Кушадасъ, предлага възможности за гмуркане и на каква цена?
В Пайн бей, предлагат възможности за гмуркане. Има скалист бряг и предполагам, че ще има интересни места. За цени не мога да се сетя, но ще се постарая да намеря някъде в къщи брошурки. По принцип всеки ден има програма със спортове и често сутрин имаше някой от платените който е безплатен. Ние се възползвахме от банана. Не усетих точно кога е подводното плуване само видях групата която се отправи от централния басейн към центъра за водни спортове. Аз далдисвах с очилата на децата и ми беше интересно има много, много риба но водата ми беше студена.

# 361
Може ли някой да ми каже дали в хотел Пайн бей, Кушадасъ, предлага възможности за гмуркане и на каква цена?
В Пайн бей, предлагат възможности за гмуркане. Има скалист бряг и предполагам, че ще има интересни места. За цени не мога да се сетя, но ще се постарая да намеря някъде в къщи брошурки. По принцип всеки ден има програма със спортове и често сутрин имаше някой от платените който е безплатен. Ние се възползвахме от банана. Не усетих точно кога е подводното плуване само видях групата която се отправи от централния басейн към центъра за водни спортове. Аз далдисвах с очилата на децата и ми беше интересно има много, много риба но водата ми беше студена.
Само да питам по кое време на годината сте били?

Имам в напредвив  за студената вода-за тази в морето и тази в басейните като усещане какво е било, за да се ориентирам.Макар,че то всяка година времето е различно... newsm78....

# 362
Последна седмица ,но наистина последна,от Ранните записвания за някои  от хотелите.Други продължават и до края на април,но в част от тях вече няма места за редица дати.Шампион по резервации е, както всяка година страхотния-Paloma Club Sultan в Ozdere. Simple Smile

# 363
Хванах последния влак за Палома Клуб Султан! Доволна! Ама много бързо се разпродаде тази година хотела!   #Crazy
Догодина още по-бързо ще се продаде  Laughing
Аз почивах там, когато още никой тук във форума не го беше чувал  Mr. Green
Много хубав хотел!
Последна седмица ,но наистина последна,от Ранните записвания за някои  от хотелите.Други продължават и до края на април,но в част от тях вече няма места за редица дати.Шампион по резервации е, както всяка година страхотния-Paloma Club Sultan в Ozdere. Simple Smile
Еее, няколко лаврови листенца от шампионския венец паднаха и върху нас. Laughing
Чакаме с нетърпение отзивите от тази година. Peace

http://turkey.snimka.bg/travel/paloma-club-sultan-22-29-06-2013-larisa.762793
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=723304.msg25614212#msg25614212

# 364
Само да питам по кое време на годината сте били?

Имам в напредвив  за студената вода-за тази в морето и тази в басейните като усещане какво е било, за да се ориентирам.Макар,че то всяка година времето е различно... newsm78....

Бяхме от 15.06-22.06.2013. Водата в морето си беше студена, в басейните си беше добре и децата се чувстваха комфортно, температура на въздуха около 35 градуса.

# 365
Ние резервирахме в батихан от 2 май много се колебаехме между пайн бай , защото аква парка в пай бай ме впечатли повече но нищо. А миналата година мой познат ходи в батихан и беше мн доволен.

# 366
liv 1892  моля те изчисти си кутията - пълна е  Praynig

# 367
 *borondy*,прощавай. Все забравям. Ей сега. Laughing

# 368
След дълго чудене и разглеждане на хотели в Анталия, вече се спряхме "само" на 4 варианта  Embarassed Общо взето знам какво предлага всеки от тях, но ще помоля и вие да дадете съвети. Трябва до утре да сме решили, а тази вечер се събира семейния съвет, дребните да кажат кое им харесва   Simple Smile но то е ясно,че като видят пързалка и детска площадка ще се развикат,че искат там  Laughing Хотелите са :
1. ALVA DONNA
2. IC GREEN PALACE
3. LIMAK ATLANTIS
4. IBEROTEL PALM GARDEN
Хотелите ги гледах по рейтинг, защото мин. година разбрах,че все пак рейтинга има значение  Confused Имахме желание да са други хотелите, но се забавихме (родителите ми първо казаха,че ще идват, след това решиха да ходят в друга страна, иначе щяхме да им дадем едното дете и цените на повечето хотели да са поносими за нас) и общо взето тези ни удовлетворяват сега като цени и изисквания. В ALVA DONNA сме били през далечната 2009г. и долу-горе знаем какво да очакваме. Останалите доста съм ги гледала в нета и единственото,което не ми харесва е,че в IC GREEN PALACE няма пързалки за малки деца. Изборът се затруднява и от това, че цената е почти еднаква и за 4те хотела +- 100 евро за 10 нощувки, което си е нищо  Wink Та според вас кой хотел си заслужава  най-много newsm78

# 369
Без да имам личен опит, само от четене на отзиви аз съм за:
3. LIMAK ATLANTIS (89% одобрение в tripadvisor.co.uk от капризни английски клиенти Rolling Eyes)
от този списък.
Веригата LIMAK има най-доброто съотношение цена-качество, а LIMAK ATLANTIS е най-добрият им вариант. Peace
Скрит текст:
Иначе, моите фаворити са Voyage Belek и Maxx Royal Belek. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 16:32 от Лариса

# 370
  • Beyond the Frontiers
Аз пък съм твърдо за Грийн палас - с години пращам клиенти там и до момента няма недоволни.

# 371
Още един глас за Лимак Атлантис, веригата е много добра, този хотел се радва на 96% рейтинг в холидейчек  Peace

# 372

Иначе, моите фаворити са Voyage Belek и Maxx Royal Belek. Heart Eyes

Макс-а не си струва парите  Stop

# 373
Аз пък съм твърдо за Грийн палас - с години пращам клиенти там и до момента няма недоволни.
Още един глас за IC Green Palace.Почивах там миналия юни и съм меко казано възхитен.Минуса е-има само 3 пързалки, а за съвсем мънички деца-йок.Всичко друго му е ок.
Резервен вариант-Limak Atlantis.

# 374
Малко встрани от темата ама сега се сетих да попитам как стои въпроса с бакшишите. За първи път ще почиваме в Турция та да не се изложим. Какво е прието да се дава като бакшиш и на кого в хотела-камериерки,сервитьори, пиколо? също така оставя ли се бакшиш в a la carte ресторантите и каква е нормалната сума

Общи условия

Активация на акаунт