На море в Турция - тема 29

• 80 779
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Мда...поне ще споделят инфо.  Grinning
след по-малко от месец летим за Лонг Бийч Simple Smile. На 6 май за 10 нощувки.
Ако имаш някакви предварителни конкретни въпроси питай, за да мога да обърна внимание като отида там на тези неща Simple Smile.
Защото примерно ние сме без деца и много, много не обръщам внимание на забавленията за тях. Или пък пием основно вино,а не бира и ако ме питаш каква е бирата ще пия и от нея Simple Smile, за да мога да ти отговоря Simple Smile.
Или нещо, което е свързано с територията на хотела...

# 526
Нашият хотел след ранните записвания се е вдигнал с  15 лева на човек  Laughing

# 527
  • София
Нощес се събудих и неможах да заспя и седнах да се ровя за времето и в началото на май 1-5 го дават ужасно, дано не познаят  Mr. Green, че не знам с две деца какво ще се прави  ooooh!

# 528

На нас пък "кяра"от ранните записвания  е 57 лв на човек.
 Тъй като сме 4-ма ,спестените пари са  228лв   
 Резервирах на 6/12/2013г. за септември 2014  Thinking

# 529

На нас пък "кяра"от ранните записвания  е 57 лв на човек.
 Тъй като сме 4-ма ,спестените пари са  228лв   
 Резервирах на 6/12/2013г. за септември 2014  Thinking
Mr. Green А пък аз резервирах на 27 декември и кярът ни на трима човека общо е около 50 лева  Laughing

# 530
  • София
Явно аз водя класацията, по-точно моята братовчедка.  Mr. Green Близо 100 евро, но за сингъл стая със самолет.  Peace Тя плати преди нова година. Има си полза от ранните записвания....

# 531
Явно аз водя класацията, по-точно моята братовчедка.  Mr. Green Близо 100 евро, но за сингъл стая със самолет.  Peace Тя плати преди нова година. Има си полза от ранните записвания....
Дааааааа, аз се надявам до юни месец да можем поне пътят до София да си избием  Joy

# 532
  • софия
Най-ранното ми море в Анталия е било на 25 май, изобщо става ли за морска почивка около 6-ти  newsm78

# 533
Мда...поне ще споделят инфо.  Grinning
след по-малко от месец летим за Лонг Бийч Simple Smile. На 6 май за 10 нощувки.
Ако имаш някакви предварителни конкретни въпроси питай, за да мога да обърна внимание като отида там на тези неща Simple Smile.
Защото примерно ние сме без деца и много, много не обръщам внимание на забавленията за тях. Или пък пием основно вино,а не бира и ако ме питаш каква е бирата ще пия и от нея Simple Smile, за да мога да ти отговоря Simple Smile.
Или нещо, което е свързано с територията на хотела...

Благодаря за отзивчивостта!  Grinning

Хвърли едно око на района около виличките отстрани на хотела, които си имат собствен басейн.........нивата на шума (от магистралата, от музиката, от глъч) там какви са?  Rolling Eyes
Дали е тихичко в сравнение с основната зона на хотела.

Места около басейните и на плажа - има ли достатъчно, трябва ли някаква тактика за хващане на шезлонги, както и при изхранването?

Направете яко снимки, че като отидем и ние - да се чувстваме в свои води.  Sunglasses

# 534
  • софия
На Роже за снимки можеш да разчиташ  Peace  Wink

# 535
На Роже за снимки можеш да разчиташ  Peace  Wink

Ако може и от плажа, морето .... интересувам се главно от морето и дали има камъни,
не обичам камъняк и чакъл.
Басейните пред вилите само за почиващите във вилите ли са ?

# 536
Честито! Отивате в най-доброто съотношение цена-качество в Белек, веднага след фаворита Voyage Belek (и Maxx Royal Belek). Peace
Благодаря  Hug След всичко прочетено за този хотел в tripadvisor, holidaycheck и tophotels съм убедена,че наистина е много добър. На мен като инфраструктура не ми допадна много в началото (сега обаче все повече ми харесва  Embarassed ), но пък отзивите за обслужването и храната ме грабнаха. След мин.-годишното ни изкарване в Камелия вече съм 100 % убедена, че рейтинга по сайтовете е много важен и обслужването и качеството на храната в хотела са най-важни за нас  Heart Eyes А затова дали е страхотен хотела ще кажа живот и здраве в началото на октомври  Wink В много класации той изпреварва много от хотелите, по които българите се прехласваме, така че ще ми е интересно да видя дали наистина е толкова добър  Grinning А съотношението качество-цена (след дълго преглеждане на рейтинги и хотели, особено за тази почивка, през последните 1-2 месеца) мисля,че е едно от най-добрите в Турция.
Наистина за тези пари, които плащаме в Турция никъде другаде няма да можем да си позволим такава почивка. Моята свекърва постоянно ме пита няма ли да сменим дестинацията, защо не отидем на друго място ...  #Cussing out изнервя ме адски много на моменти с тези си въпроси  Twisted Evil на нея и се ходи винаги някъде  (много е ходила и продължава да си пътешества, ама плаща за един човек, не за 4ма) Rolling Eyes Всеки път и обяснявам,че това което чакаме от една почивка не можем да го намерим в друга страна за тези пари, но то слуша ли те някой ...
Впрочем няколко дни след нашата резервация стандартните стаи бяха разпродадени (през 1-2-FLY) и сега има само икономични и семейни. Но гледайки цените на други оператори (разликата в цените на различните агенции беше около 10-20-30 евро) нашите цени са скочили в нач. на април с около 100 евро за 10нощ. Но пък за Алва донна в Белек за няколко дни (между 24и и 28ми март при опит тогава да го резервираме) цената скочи с близо 500 евро (имало е явно няколко стаи на по-ниски цени пуснати, но със сигурност не бяха промо или икономични, че аз помолих да не гледат цени за тях)  Shocked със сигурност я видях офертата, но след няколко дни пак в сайта на немския туроператор пишеше, че местата за там са изчерпани и има само на нормални цени  Rolling Eyes е, за втори път в рамките на няколко месеца ми се случва да изпусна страхотна оферта за хубав хотел и вече наистина ще действам далеч по-бързо с избора  Crazy

# 537
Кристалка, и мен непрекъснато ме питат " стига с тази Турция, що не смените с Испания!" .....

# 538
Кристалка, и мен непрекъснато ме питат " стига с тази Турция, що не смените с Испания!" .....

За нищо не бих сменила Турция с Испания - стари курорти, стари хотели, по-лошо обслужване и повече пари  Laughing  Stop

Кристалка, почти всеки ТО предлага и динамични цени, които се менят с дни, понякога с часове. Това, което си наблюдавала, е нормално. А ако гледаш по от рано, от октомври-ноември, ще случиш на още по-добри оферти  Wink

# 539
  • Сoфия
Нощес се събудих и неможах да заспя и седнах да се ровя за времето и в началото на май 1-5 го дават ужасно, дано не познаят  Mr. Green, че не знам с две деца какво ще се прави  ooooh!
A не, надявам се да не са познали. Ние пътуване на 30.04. Миналата година времето беше чудно, надявам се пак да е така   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт