На море в Турция - тема 29

• 80 739
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря liv1892 направо ми се реве от яд.
На ето този сайт-http://www.gismeteo.ru/month/14318/,не виждам причина да се притеснявате. Разбира се не зная точно в кй район на Анталия и хотел ще бъдете,както ифакта че месечна прогноза е доста рисковано предвиждане. Но температури от 30 градуса през деня никак не лошо все пак. Дано да познаят руските метереолози. Peace

# 601
Здравейте, времето след средата на май в Кушадасъ дали е подходящо за почивка с деца и водата става ли за къпане. Децата ще искат да се плицикат до цял ден  Grinning . До сега не сме почивали в Турция и ще съм благодарна, ако споделите мнението си.

# 602
  • Русе
Здравейте, времето след средата на май в Кушадасъ дали е подходящо за почивка с деца и водата става ли за къпане. Децата ще искат да се плицикат до цял ден  Grinning . До сега не сме почивали в Турция и ще съм благодарна, ако споделите мнението си.
А първа страница разгледа ли? Peace

# 603
Здравейте, времето след средата на май в Кушадасъ дали е подходящо за почивка с деца и водата става ли за къпане. Децата ще искат да се плицикат до цял ден  Grinning . До сега не сме почивали в Турция и ще съм благодарна, ако споделите мнението си.
Водата е студена според мен   Confused Аз не бих завела моите деца нито в Кушадасъ, нито в Анталия по това време, защото съм сигурна, че ще са болни още на 2рия - 3тия ден Sad и моите обичат да стоят непрекъснато във водата  Wink

# 604
Цитат

На мен и през Септември ми беше студена водата в Кушадасъ  Mr. Green,молете се поне в басейните да е топла  Praynig

# 605
  • Бургас
Не искам да засягам никой, но ми е много странно това ходене на почивки в турските курорти през май. Плащат се едни не малко пари, бие се сума ти път, а морето и басейните - студени. Аз не виждам смисъл да ходя на морска почивка, ако не мога да вляза в морето/басейните.
За същите пари може да се почива края на септември и октомври. Тогава поне морето е затоплено и дори вечер да си е доста хладно, през деня е топло, водата - също.

# 606
тъй като в последно време бяхме спрели с разучаването на хотели и т.н относно Мармарис поради непредвиден голям финансов проблем,накрая седнахме и решихме с мъжа ми по- добре да отидем на почивка тази година , макар и не на хотела, който искахме  поради проблем,отколкото на никаква такава нали ?!  Crazy та затова се спряхме на по- евтин значително хотел, но все пак ще ходим.Днес направихме и пълното плащане за хотел  MARIS BEACH *** -Мармарис за дата 20.06, 7 дни , с тръгване от Варна с фирма Турс клуб, увериха ни че договорът вече е направен, резервацията потвърдена, но ако има нещо ще ни се обадят/ по- добре да не ни търсят хихи/
Ураааааааааа, все пак ще има още някой от 20 юни в Мармарис. Само, че ние сме в Грийн нейчър.

# 607
ами то морето изглежда цялото лято е студено
познати ходиха август-студено
юни -пак

# 608
ами то морето изглежда цялото лято е студено
познати ходиха август-студено
юни -пак

За кой район?

# 609
Не искам да засягам никой, но ми е много странно това ходене на почивки в турските курорти през май. Плащат се едни не малко пари, бие се сума ти път, а морето и басейните - студени. Аз не виждам смисъл да ходя на морска почивка, ако не мога да вляза в морето/басейните.
За същите пари може да се почива края на септември и октомври. Тогава поне морето е затоплено и дори вечер да си е доста хладно, през деня е топло, водата - също.
Абсолютно съгласна съм Peace Само басейните са ми малко студени в Анталия след 10ти октомври. Ние ходим втората половина на септември в Анталия и темп. на въздуха и водата са супер за децата  Simple Smile

# 610
  • София
Аз не съм съгласна с вашето мнение. От личен опит мога да споделя, че сме ходили на почивка в Кушадасъ от 26.04. и водата си беше прекрасна за къпане. В Анталия сме били в средата на месец Май - без забележки. Миналата година бяхме средата на Юли в Акчай - мога да кажа, че нито веднъж не можахме да  влезем в морето да се изкъпем, времето беше перфектно, но водата - много, ама много студена. Ползвахме басейните. Така, че относително може да се определи отговор по този въпрос.

# 611
  • софия
Април водата в Кушадасъ е била супер  Shocked
Вие да не сте моржове  Grinning

# 612
  • София
Явно е въпрос на вкус. Май месец е чудесно. Всичко е свежо и цветно. Базата е освежена. Персоналът не е уморен. Няма тълпи от хора. За мен това е страхотно време. А за водата, ами зависи и от морските течения. Лично съм била май и водата е била чудесна. Басейните, ако не се подгряват, то има достатъчно слънчеви часове (повече от есента, защото денят е по-дълъг) за да се загрее водата. Не знам защо излишно се "вкарвате в някакъв филм". Толкова хора закупиха почивки през май и сега им разваляте предвкусването на бъдещата почивка. Моя близка всяка година е месец май в Турция и се връща черна като негърка. Аз през март бях на Тенерифе. Температура на въздуха 21-22 градуса. Мисля си ще е студено. Нищо подобно. Всички са по бански и беше супер. Океанът беше студен, но басейните бяха пълни. На всичи, които са на ранно море - бъдете сигурни, че ще си изкарате чудесно. Peace

# 613
Всеки има различни разбирания за топло и студено. Но ние с miss july сме от морето и за нас понятието топло море може да е по-различно от вашето  Laughing за мен поне 23-24 градуса трябва да е водата и това за да си топна краката, иначе за по-дълго стоене трябва да си е по-висока темп. А иначе постоянно виждам хора през май, които си се къпят в морето и в Бг, но за мен си е студено.  Моите деца изобщо не влизат в студена вода Wink били сме в нач. на октомври в Белдиби, Анталия, а там темп. амплитуди са големи и басейните бяха студени въпреки високите дневни темп., тогава баткото беше на 4г и 5 м. и познайте дали детето влезе в басейните тогава, въпреки детските пързалки, самото то се отказа.

# 614
  • София
Април водата в Кушадасъ е била супер  Shocked
Вие да не сте моржове  Grinning
Ако погледнете на картата къде и на каква ширина се намира Кушадасъ, гръцката ривиера и българското южно черноморие - няма да се очудвате толкова много. Та на въпроса Ви НЕ, не сме моржове, дори напротив - аз съм си зиморничева.
На сайта който liv1892 ви е споделил http://www.gismeteo.ru/city/weekly/3785/ може да проверявате температурата на вода в момента и да сравните с архив. Тъй като за мен представлява интерес Фетие - следя температурата за там. Може да се види амплитудната разликав максимална и минимална температура и да се прецени колко "студено" става нощем.

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 11:21 от Ani_iv

Общи условия

Активация на акаунт