На море в Турция - тема 29

• 80 739
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Има ли някои които е почивал в DIDIM BEACH ELEGANCE, 5*  заминавам на 30.04-6.05 става ли за плаж колко е топло, и храната в хотела става ли.МЕРСИ МНОГО ЗА ОТГОВОРИТЕ!!!!!!)))))))))

Виж 1вата страница!

# 631
Има ли някои които е почивал в DIDIM BEACH ELEGANCE, 5*  заминавам на 30.04-6.05 става ли за плаж колко е топло, и храната в хотела става ли.МЕРСИ МНОГО ЗА ОТГОВОРИТЕ!!!!!!)))))))))
  Миналата  година  бяхме от  25,05  храната  става  но  е  малко  еднообразна,проблема  е  че  жестоко  разреждат  всякакъв  алкохол  дори  и бирата

# 632
То пък един алкохол ... разреден пък съвсем.

# 633
Пак ли спорове за температури на въздуха и водата  newsm78
Вярвате ли на прогнози? Че могат да повярват толкова много за месец напред  newsm78

Една препоръка: моля тези, които се интересуват от даден хотел, първо да използват търсачка. Не може и една страница назад да не се погледне какво пише...

# 634
тъй като в последно време бяхме спрели с разучаването на хотели и т.н относно Мармарис поради непредвиден голям финансов проблем,накрая седнахме и решихме с мъжа ми по- добре да отидем на почивка тази година , макар и не на хотела, който искахме  поради проблем,отколкото на никаква такава нали ?!  Crazy та затова се спряхме на по- евтин значително хотел, но все пак ще ходим.Днес направихме и пълното плащане за хотел  MARIS BEACH *** -Мармарис за дата 20.06, 7 дни , с тръгване от Варна с фирма Турс клуб, увериха ни че договорът вече е направен, резервацията потвърдена, но ако има нещо ще ни се обадят/ по- добре да не ни търсят хихи/
Ураааааааааа, все пак ще има още някой от 20 юни в Мармарис. Само, че ние сме в Грийн нейчър.

И ние сме в грийна, но от 21.06.   grinning039

Party значи ще сме си отпочинали и ще ви посрещнем, а пък после вие ще ни изпратите    Mr. Green

# 635
Имам питане за Garden of sun 5 - Дидим. Ще пътува ли някой 30.04.-09.0514г.? Има ли отзиви за хотела?

# 636
То пък един алкохол ... разреден пък съвсем.
Така ли? Аз имам спомени от 2006 година от една чудесна бира със син етикет ФС Пилзен......даже тук си я купувам понякога, че ми харесва......вярно ли и бирата разреждат   Confused  Е нищо, то пък за големите жеги не е добре да се пие алкохол  Mr. Green

# 637
Да, концентрат. Единствено, което консумирам е джин и горе -долу става
с добавки, но като качество нашите ги превъзхождат в пъти.
Сигурно имат качествени напитки, но зная, че за хотелите са специално производство,
т.е. по-нискокачествени.
Вносен алкохол не съм пила - вечно беше свършил !

# 638
Да, концентрат. Единствено, което консумирам е джин и горе -долу става
с добавки, но като качество нашите ги превъзхождат в пъти.
Сигурно имат качествени напитки, но зная, че за хотелите са специално производство,
т.е. по-нискокачествени.
Вносен алкохол не съм пила - вечно беше свършил !

Ми как няма да е свършил, нали и руснаци почиват там  Wink

# 639
имам актуално питане за Памуккале. аз съм била преди много години и съм влизала в езерцата буквално. но след време достъпа бе ограничен и брат ми и мъжа ми не можаха да се насладят на тази красота. тъй, като сега ше сме наблизо и ще ходим през май и юни, достъпа свободен ли е, защото не искам отново да бием път, да си загубим едни ден и само да го гледаме отдалече, тъй, акто ще сме и детето. балгодаря ви предварително. Peace

# 640

jingi Hug а3 ще почивам в DIDIM BEACH ELEGANCE от 02.06. Ще съм ти много благодарна, ако напишеш коментар след 3авръщането ви.Твоята информация ще е първата, актуална 3а се3она.
Желая - лек път,настроение и само положителни емоции!

# 641
Миналата година почивахме в този хотел.Много ни хареса всичко, хотела е супер според мен PeaceМного любезен персонал, много чисто, хубава храна, чудесна почивка беше Simple Smile

# 642
  • София
имам актуално питане за Памуккале. аз съм била преди много години и съм влизала в езерцата буквално. но след време достъпа бе ограничен и брат ми и мъжа ми не можаха да се насладят на тази красота. тъй, като сега ше сме наблизо и ще ходим през май и юни, достъпа свободен ли е, защото не искам отново да бием път, да си загубим едни ден и само да го гледаме отдалече, тъй, акто ще сме и детето. балгодаря ви предварително. Peace

Нямай никакви грижи. Ние миналата година ходихме до Памуккале и...беше голямото плацикане. Децата така си играеха в т.нар. езерца. Станаха целите"бели" от варовиковата вода... #Crazy
Но им беше супер забавно...

# 643
  • Beyond the stars

Има достъп до определени езерца, но със сигурност можеш да си намокриш краката  Peace

# 644
аз пък имам един такъв въпрос относно Мармарис- някой бил ли е на екскурзия Егейски острови и на lazy day и това една и съща екскурзия ли е??? ако да то тогава някой запознат да каже дали при престой около тези острови се скача в морето/ извинявайте ама не мога да плувам , и ми е важно ако е на 2-3 м дълбочина/ или екскурзията протича и за такива като мен на по на плитко да може да се слезе..Може тъпо да звучат въпросите, но ако ще се скача на дълбоко, тъпо е да седя и пека цял ден на корабчето...хахах накрая ще заприличам на рак

Общи условия

Активация на акаунт