БИО / органична и натурална козметика - 4

• 111 080
  • 786
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Имат, да, но аз не съм виждала никъде да я предлагат в БГ, за жалост.... Някой виждал ли е някъде?  Rolling Eyes
В енцо имат . От там си взех ББ крема от тази серия. Хубав е , но миризмата е  Sick    Подарих го на братовчедка ми , на нея й харесва много и си го ползва с кеф.
   Благодаря, мисля да пробвам минералната пудра   bouquet

# 526
 Здравейте,

бихте ли споделили, какъв стик против изпотяване използвате и сте доволни ?

# 527
Кристалът на Санте Naughty

# 528
Момичета има ли някоя, която е ползвала на Handmade naturals балсама със зехтин и този със зехтин и жожоба и да ги сравни, дали изобщо има някаква съществена разлика.

Все още се чудя между техните шампоани и балсами и тези на Aubrey. Сега имам Кхади с амла и съм много доволна, но ме сърби да пробвам и да друго, току виж ми харесало още повече Mr. Green

На Handmade naturals съм ползвала пяната за измиване на лице за мазна кожа - у-ни-кал-на! Та затова загледах и другите им продукти.

# 529
  • София
Здравейте,

Аз използвам този рол он на BioPha и съм много доволна  Peace

Преди това си бях купила един на Алверде, но точно два пъти го използвах и го хвърлих, не предпазваше нито от изпотяване, нито от неприятна миризма, а аз съм човек, който не се поти много.

# 530
Някой ползвал ли е нещо от тук http://woodenspoon.eu/e-shop ?

# 531
Здравейте,

Аз използвам Кристал, но преди няколко дни си купих и ролонче на Лавера, понеже по някога искам да има и аромат.

Последните ми успешни придобивки:
- нийм на прах за раздразнен скалп
- студено пресовано масло от краставица за лице; а за майка си взех от моринга

# 532
Здравейте,

Аз използвам Кристал, но преди няколко дни си купих и ролонче на Лавера, понеже по някога искам да има и аромат.

Последните ми успешни придобивки:
- нийм на прах за раздразнен скалп
- студено пресовано масло от краставица за лице; а за майка си взех от моринга

Ani, би ли могла да ми кажеш за какво използваш маслото от краставица? Thinking

# 533
Мажа си лицето. Последно време кожата ми беше суха и това масло много добре ми я подхрани.

# 534
Жалко, моята е комбинирана и сигурно няма да й повлияе блестящо..

# 535
  • Стара Загора
Здравейте   bouquet
Какво мислите за състава на този шампоан? http://www.explorecosmetics.com/productbg/1209
Не е био ,но ми изглежда добър  newsm78 цената ми се вижда доста ниска

# 536
Здравейте   bouquet
Извинявам се предварително, но не мога да изчета 4 теми Sad Много се извинявам.

БиоФа Нейчър съм ползвала за коса и съм доволна.
Имам питане относно л'анджелика, на която пише био, но малко ме съмнява предвид цената им  Rolling Eyes Какво ще кажете?
Отделно, има някаква що-годе нова марка, израелска - Лавилин, която и си е написала на сайта, че не тества върху животни.  Praynig Та, да им вярваме ли и някой да им е пробвал продуктите?

ПС: Нещо не ми сменя езиците, та затова имената са написани така  Embarassed

# 537
Отделно, има някаква що-годе нова марка, израелска - Лавилин, която и си е написала на сайта, че не тества върху животни.  Praynig Та, да им вярваме ли и някой да им е пробвал продуктите?
А не е ли по-добре да тестват върху мишки вместо върху нас клиентите? Предпочитам мишката Пенка да получи обрив вместо човека Пенка в следствие на недостатъчни лабораторни тестове пък било то и върху животни. Знам, че сега ще ми скочат всички защитници на животните, но нали тези лабораторни плъхове за това се отглеждат. Те не са домашни любимци или диви животни от природата. Не е ли по-добре ако някоя съставка или целия крем се окаже карциногенен това да си проличи още в по-ранен стадии на създаването му като се тества върху животни? По-добре отколкото да умират хора заради безобразията на химическите концерни. Разбира се не е хубаво и животни да умират, но ако трябва да избираме по-малкото зло...

Какво мислите за състава на този шампоан? http://www.explorecosmetics.com/productbg/1209
Състава ми изглежда много добър, въпреки че не е био сертифицирано. Ако си го купиш сподели после мнение  Grinning

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 12:37 от skibai

# 538
А не е ли по-добре да тестват върху мишки вместо върху нас клиентите? Предпочитам мишката Пенка да получи обрив вместо човека Пенка в следствие на недостатъчни лабораторни тестове пък било то и върху животни.

Извинявай, ти имаш ли някаква реална представа въобще за тестоването върху животни???  Shocked Явно не. Никой не маже животното с кремче да речем. Инжектират се в конски дози, хранят ги в конски дози с въпросните продукти за външна употреба и още и още и още... и не става дума само за мишки.

# 539
Моля, текущата тема не е подходяща за такъв тип дискусия.
Ако желаете да обсъдите проблема, подфорум "Клюкарник" е на ваше разположение.

Общи условия

Активация на акаунт