За памперсите. И през деня сме с многократни пелени, ако излизам за по-дълго слагам от еднократните. През нощта е с Либеро- 4, или Тужур- 4 (Лидъл). Досега не са ми пропускали. Тео е около 9000 кг.
.
Вяра расте с всеки изминал ден. Голяма фурия е. Прави по3-4-5 крачки, но не я стимулирам, защото мисля, че е твърде рано. Дори на разходка не я изкарвам от количката, за да не научава още, че и така може. Няма да е задълго. Утре заминаваме на гости при баба и дядо и ще се почне едно "Ох на баба детето, я да ела при баба, я иди при дядо..." Отиде дисциплината на вятъра, ама здраве да е, и без това са я виждали само два пъти (не броя Скайп разговорите). Вече яде много неща ...когато иска. Още не съм давала телешко и свинско, риба вкарах с купешко пюре. Все още предпочитам аз да правя пюренцата, но определено се поизчерпах като разнообразие и затова взимам и купешки. Вяра се проявява като едно злоядо дете, ама мисля, че по-скоро се разсейва бързо. Не насилвам. Колкото толкова. Както казва майка ми: "Щом ака, значи си е взела, каквото и трябва." Не харесва млечните каши, но може да яде безмлечна оризова нонстоп. Същото и с попарата. Вчера взех сирене от фирмен магазин на мандра "Киселово". Уж било подходящо за бебета, защото е обогатено с калций. Не знам какъв е този калций, ама сиренето ми пристъргва между зъбите, все едно ям черупка от яйце. Явно и при Вяра е така, макар че няма зъби, но усети ли парченце сирене и го изплюва. В момента въвеждам кисело мляко. Харесва и, но все още сме на по няколко лъжички.
.
.
....да взема да разгледам сайтовете за колективно пазаруване ли
.....
Направо не знам от къде да вземам хубава храна. Свекърите ми живеят в къща и през лятото имат малко домати, тиквички и подправки - поне знам какво им слагат - ама са по-скоро за разнообразие.
.
, като слушам всички симптоми, но така и не разбраха какво му е. Надявам се обрива бързо да се оправи, че при нас мн се проточи, като стана на ранички и те нямаха минаване.
.
. Ходи сам като се изправи на дивана или, ако някой друг го изправи .. и един такъв горд и наперен.А иначе всеки ден сме на вън от 13 до 18 часа .. спим, ядем, вървим и ходим на люлки, а през другото време аз се опитвам да поддържам и нещата в къщи, абе това си е зор и с това готвене за нас и за него. Вече ядем попара без никакъв проблем (ама той си е ящен), но аз я правя с каша (че покрай въвеждането на глутена имам 5 каши в къщи) с малко чай на Хип, сирене, масло и става супер. От няколко дни му давам да гризе и бисквитки на Плазмон и му добре се справя гризе, дъвче и не се дави (за щастие), но като му дам да яде сам не иска ... всичко слага в уста, но не и храна
.
.