Пух
де си бре???
Просто не пиша, само чета. Нещо ме е хванал яко мързел.
И аз Софѝя още не съм я водила на ехограф, направлението ще изтече....
Продължава да отказва домашни манджи, днес такава вкусотия ѝ приготвих, е не и не. Докато не отворих буркана с купешкото не миряса.

Вчера дадох четвърт жълтък- добре го понесе. Сирене давам от няколко дни, харесва ѝ. Вчера и днес имам успех и с даването на адаптирано мляко. Искам да мине на смесено млечно, защото се връщам края на Юни на работа и кърменето ще е мираж през деня. Освен това като цяло ми се иска около годинката да я отбия, както направих с батко ѝ. Ще видим...Но съм доволна де, че прие шишето, макар и с неохота в началото.
Спи по два пъти на ден, не знам другите бебета как са, но тя има един сън преди обед и един след. През останалото време е

Висим по 5-6 часа навън откакто се оправи времето, вятъра е дразнещ, но се търпи. Днес спа час и половина на дъжда.
Юни месец наближава и ми е терсене за работата и яслата. Много мъничка ми се струва, баткото беше на 2 като го пуснах....Помощ нямаме, с мъжа ми ще се комбинираме нещо за гледане докато я приемат( което ще е най-рано Октомври....) Ужас просто

Бяхме на ски 1 седмица в Пампорово, Софѝя и аз си кукахме двенките, докато батко и татко караха. Хванахме тен

. На консултация още не сме ходили, ама чаках да му дам жълтък, че да не лъжа педи пак, че от 2 м. и и казвам : " Да яде жълтък, но рядко му давам, че не му харесва." Ами както всичко го хапна мн добре ... сега ще давам една седмица и ще му въвеждам риба, че ние сме големи почитатели на всякакви морски деликатеси и искаме да го научим да я яде, а и е мн полезна
.
. Намирам го вече 2-3 дни в кошарата седнал. Все прав иска, опитва се да ходи. Вие какви обувки за прохождане ще купувате? (или може пък да сте купили вече)