Пролет иде вече, да се изправя иска ЮНСКОто човече!

• 64 002
  • 538
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Днес пуснахме обикновена и стерилна урина (преди да започне да пие каквото и да било), а утре само обикновена урина и crp (но след като вече сме му дали един прием от антибиотика). Следобяд беше малко по-добре, не без Т, но поне беше по-ниска, и като че ли малко живна, но продължава да не иска да се храни.
Слънчезащитен крем още не ползвам, мажа го с един който се води защитен за всички сезони - успя да пребори едно проблемче на бузката, което се задържа доста дълго време (кожата стоеше по-груба, като лишей). Иначе ръчичките му вече са хванали тен - само до китките Simple Smile и сега като е по къс ръкав все едно е с ръкавички Simple Smile

# 196
serendipity_85 - бързо да оздравява бебчо  Hug

Слънцезащитен купих на Uriage 50. Докато купя и малчо също почерня, бузките и китките.

# 197
Софѝя от ските също е с доста забележим тен  Grinning

# 198
serendipity_85 бързо да се оправяте! Знам,че не ви до това, но нали и Тео беше болен с Т - 38.5 почти без сваляне. Три дни температура, без никакъв друг симптом (освен,че леко ми се стори хремав, но не му потече носа в крайна сметка), след което на третия ден се изрина и му падна температурата - оказа се розеола -безобидно. Обрива и той изчезна за три дни. Дано се оказже нещо безобидно и при вас! Стискам палци много бързо да се оправите!

За крем за слънце - взех на биодерма - мажа му лицето и ръчичките. Много лесно се размазва, слагам по една капчица и стига зацялото лице и ръчички Simple Smile

# 199
serendipity_85, много неприятна история.  Дано днес бебчо е още  по-добре
 Теодор вече 3 пъти за месец и половина кашля със спазми в дробовете. Дори антибиотик се наложи единия път. Но Т не вдига и затова педиатърката се съмнява, че връща храна, която се задържа по трахеята и прави възпаления. Накара ме да мина на твърда храна вечер и още първата нощ имаше ефект. Вече   мина втора вечер и е още по-добре. Лекарства не давам, а правя компреси. Може и от тях да е. Направо незнам какво да мисля. На някоя случвало ли и се е нещо подобно? После се сетих, че Тео заспиваше докато ядеше и бях спряла да го оригвам, но не съм го казала на лекарката и не знам може ли това да е причината. А той не повръща от месеци наред и не мислех, че оригването е нужно.
Слънцезащитен ползвам още от началото на март, защото се оказа, че Тео има слънчева алергия. Купих на бочко, защото тогава не можах да намеря друго. Казаха ми, че не са заредили още. Доволна съм засега, но и аз ще взема Avene. С баткото го ползвах.

# 200
  • София
sas3,  не се обвинявай за оригването, едва ли е това. Аз например почти не съм си оригвала децата, не повръщат.

На Авен не се ли размазваше трудно кремчето? Такъв спомен имам.

# 201
  • Варна
Ние засега сме по-добре - дано да не е привидно. От 4ч. през нощта не е вдигал температура, видимо е много по-жизнен и усмихнат. Продължава да не се храни добре. Стерилната урина е чиста, няма бактерии. Лошото е само, че crp се е повишило (показател за остър възпалителен процес в организма) и при граници до 6, нашето е 17. Докторът каза да продължим с антибиотика и да го следим за температура в следващите дни. Хич не ми харесва този антибиотик, още повече като не знаят точно какво му има на детенце и ако и утре се чувства добре няма да го давам десет дни (за колкото ни го изписаха).
И аз отдавна не оригвам, не сме имали проблеми.

# 202
  • София
Моят съвет е да го даваш поне 7 дни, даже 10, дори да има видимо подобрение за 3-4 дни. Иначе няма да се доизлекува като хората, само ще се подобри временно и после с нова сила може да се върне същото.  Peace

# 203
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Да не забравиш да даваш за чревната флора, но за деца не знам как се казва, иначе за възрастни беше Линекс , май. Иначе тази неясна Т има голяма вероятност да е свързана с бъбреците, намери телефони и т.н. и го води, докато е време  Hug
За слънчезащита мисля да купя за тялото на Бочко, а за лицето на Мустела минерален крем за много чувствителна кожа.

# 204
serendipity_85- Доктор Стоян Пеев от Пирогов- е страхотен дестски уролог
Бързо оздравяване

# 205
  • Варна
Благодаря ви за пожеланията. Пьрвата ни работа беше да отидем при нефролога. За коремчето давам ентерол и пробиен. Сега след като успя да се пребори с Т се надявам утре да видя обрив и да се окаже розеола и при нас Simple Smile А дано, ама надали Simple Smile

# 206
nag - как ги яде твоето детенце тези оризовки? Дани се дави, явно му залепват за небцето  Rolling Eyes. Страх ме е да  му давам.

Дани има постоянно ушна кал newsm78. Не знам дали е нормално, всеки ден я махам и пак има доста. Имат ли вашите бебчета?

Една приятелка ми препоръча обувките ЗИЗУ (КиК нещо не ги харесвам). Вижте какви бебешки обувки харесах, нямам търпение да отида в събота да купим : http://www.zeazoo.com/shop/mocs-5-26-/148-moccasins-blue.html

# 207
Зизу и на мен са ми ги препоръчвали, мисля да взема на Софѝя, но не съм разглеждала подробно все още. Колев и Колев не са с подходяща подметка за прохождане.  Naughty

# 208
Мечо пух, и аз мисля, че подметките им не са подходящи, но това не значи, че всички трябва да мислят така. Почти всеки път коментарите ти са много категорични и това ме дразни. Ако не ти е проблем ще те помоля да добавяш нещо от типа на "според мен". Инъче ми звучи наставнически. Не го казвам с лоши чуства.

# 209
TINN , никакав проблем не е за нея, отхапва си , размеква парченцето в устата си и така. И солетки яде сама по този начин вече, като сме навън винаги й давам  да си хрупа или оризовки или солетки , ако знаете колко гълъби събира около себе си , че все ръси разни трохи  Joy
От Зизу взехме пантофки страшно съм доволна , по никакъв начин не се изхлузват от крачето, и са много сладки, скоро ще отидем да поръчаме и първите обувчици, после и сандалки за лятото. Според мен подметките трябва да са меки и да приемат формата на детското стъпалце (каквито са техните)

Общи условия

Активация на акаунт