Пролет иде вече, да се изправя иска ЮНСКОто човече!

• 64 002
  • 538
  •   1
Отговори
# 210
Страхотни обувки, но не са за нас Sad. Теодор си събува обувките и ги изхвърля.. вече изгубихме една, а тия са скъпички за прежалване. Вече свикнах да се връщам да търся я биберон, я шапка или  ообувка, играчка. Обикновено ги намирам, но не всеки път

# 211
sas3 -  няма да си украсявам изказванията, за да ти е приятно да ме четеш. Просто подмини. Не карам никого  да прави това което аз кажа все пак  Laughing

# 212
Ние сме с Беко вкъщи, а с КиК навън, но понеже вторите са като ботушки, а и идва време да й взимам по голям номер мисля да пробвам Зазуууууууууу Simple Smile Намерих къде във Варна ги продават  ще ги пробвам съвсем скоро.
Инката е болничка - е само сополки има Sad засега овладявам положението с хомеопатия, утре ще я водя на детски очен, че това лявото й оче не спира да сълзи и да не стане някоя беля. Иначе няма температура, хапва си сладко сладко - не мога да се оплача от детето. На детска кухня нямам намерение да я записвам скоро, продължбавам да й готвя аз и успявам да й предложа достатъчно разнообразие с домашни и био продукти.   chef Не ми тежи, дори ми е забавно - като й отворя таблицата от предния ден, за да измисля менюто за деня ММ се пръска от смях - описвала съм й живота в таблица.  Rolling Eyes Нали трябва да знам какво съм давала все пак ако стане нещо тр да знам какво е яла - аз не помня вчера какво съм правила, какво остава за неща от преди седмица?!

Иначе като изключим това е добре малката бузотиййка, гледам да я закрепя че др седмица е на два рождени дни, единият от който е на сестра ми малкия -  племеника ми и ме тресе яко подготовката за РД и то май повече от майка му- става на 5 год, толкова е заета сестра ми с работа, че ми връчи избирането и поръчването на тортата. bowuu Та  във връзка с подаръка му -решила съм да му подарим една сребърна свирка (от тип съдийските спортни - сещате ли се) защото той мн обича да играе футбол и да я гравираме с името му и датата - за 5-тата му годишнина. Не мога и не мога да намеря такава свирка..има сребърни, но не функционират като свирка а са само сребърна висулка  - някакви идеи къде може да продават,подобно чудо? Или по поръчка дали някъде ще могат да го направят.  Ще съм много благодарна, ако споделите.

# 213
TINN,тези мокасини,които си показала наистина са страхотни,но абсолютно не са за прохождане.  Само декоративни са.   Иначе според много проучвания детето или трябва да проходи босо или с обувка,която има твърда част при ахилеса,затова и от там идва названието "обувки за прохождане".    Аз мисля да взема от тези http://www.befado.ro/bg/speedy-110p119-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81% … D0%B8%D1%87%D0%B5. Водят се пантофки. Дишащи,от плат,много леки и много красиви.А се обуват с едно движение.   Обаче за сега нямам намерение да я държа за ръце по градинките и да я уча да ходи. В къщи си има кът и си ходи,държейки се да дивана.Та,когато стане стабилна,тогава ще взема обувчици и ще се ходи навън.
Аз пък съм далеч по категорична в изказванията си от Пух и мисля,че е не е добре да си мълчим.    Една майка в градинката (както вече споменах) вади пакет след пакет царевични пръчки на бебето си.Еми казах и какво мисля,пък тя ми се разсърди и вече ме отбягва.  Това обаче ни най малко не ме притеснява. Просто от сърце реших да я вразумя,ама явно самочувствието и е по-голямо от знанието за съдържанието на въпросните боклуци.  .....и все пак всеки има право да гледа детето си както реши.
За слънцезащитните,аз винаги съм взимала на Бюбхен за синът ми,може ми защото такава козметика ползвах .  Обаче Вал ми даде от техният лосион на Хип да го тествам,който току що беше купила за детето и то на промоция  (  bouquet)  Наистина е чудесен,съвсем малко количество ми стигна за личицето и се разнася много лесно и попива,въобще не мазнее,както обикновенно става със слънцезащитните със висок фактор.   Още на другият ден си взех и аз и сега всеки ден преди излизане я мажа.

# 214
Ами тогава и аз ще кажа какво мисля и ще съм директна. Доста се вманиачавате на тема пръчици и тем подобни. Искала жената дала. Ако на мен някоя майка ми се намеси ще и кажа да ходи да се пудри

# 215
Ами тогава и аз ще кажа какво мисля и ще съм директна. Доста се вманиачавате на тема пръчици и тем подобни. Искала жената дала. Ако на мен някоя майка ми се намеси ще и кажа да ходи да се пудри

Ами ти преди няколко поста,след като коментирахме пръчиците,каза,че не си се замисляла и повече няма да даваш,а сега друго говориш.... newsm78 съвсем се обърках.   Както и да е. Исках да кажа,че и аз и Пух (сигурна съм)  го правим от добра воля.  Както казах,всеки има право да е неинформиран.

Drama и моята мацка е със сополи. Отдавам ги на предстоящата поява на кучешките зъби.  Голям рев е тези дни. Рев,който съвпадна със смяната на коша за количката 6м . с другият 6+.... ooooh!не иска и не иска да стои вътре и това е.        Ти иначе какви хомеопатии даваш?   Аз за сега само кърмя по често,иначе друг път съм давала коризалия,но са обвити таблетки и ужасно трудно се разтварят....като включим и това че капка вода не желае...       За свирката......нямам си и идея от къде може да се намери сребърна.... newsm78по скоро би намерила неръждавейка,която пак може да се гравира.    Иначе адмирации за идеята.Моят син е фен на футбола и знам за каква емоция става въпрос.  След 17 дена и той ми е рожденник и от сега и мен треска ме тресе  Crazy.
Иначе на ехографският преглед ме поФалиха,че съм я научила на гърне  Mr. Green,ама мама упорита,пък то детето избор няма  Laughing
От вчера давам глутен.

# 216
  • София
И аз не изгарям от желание да го водя, но това означава да не излизаме поне докато проходи. И двете дневни спанета са му вкъщи. Следобяд задължително, защото и каката трябва да спи все пак. Доре да излезем по-рано, за да спи навън сутрешния си сън, то той е около 30-40 минути. В количката не стои повече от 5 минути. Иска да лази или някой да го води да ходи.  Crazy Нямам избор. Иначе вкъщи не го водя, лази си и се изправя навсякъде - по мебели, дивани, радиатори на парно, за дръжката на фурната, за крак на някой възрастен.  Laughing
И аз не одобрявам много неща - зрънчовци, сок на малки бебета и тн. Но никога не бих направил забележка, още повече на непознат. Забележки правя ако нещо ме засяга лично, например пушат на площадката или друго такова.  Peace

# 217
И аз не одобрявам много неща - зрънчовци, сок на малки бебета и тн. Но никога не бих направил забележка, още повече на непознат.
newsm26

# 218
  • София
Макар, че в повечето случаи просто ставам и се премествам, защото опитът ми е, че с прост човек не можеш да се разбереш. Ако люска семки и плюе по земята или пък пуши около децата и да му направиш забележка няма да се трогне особено.  Tired
Оффф, моите са много болни и се влошават. Очите им се изчистиха, но жълтите сополи продължават и лошото е, че слизат надолу и веме кашлят. Дърпам им ги с Бейбивака, но пък не дават да им се правят инхалации. Преди поне малкият правеше, сега посмъртно не можем да го удържим с ММ. Не искам да се стига до антибиотик, но пък лежането по болница от януари още ми държи влага.

# 219
  • Варна
Tinn, на мен сега при прегледа от унг ми казаха че имал малко уш.кал в едното уше (не се вижда с просто око) и да прьскам два пьти седмично ауди спрей дж. По принцип знам че не е. хубаво да се ровичка всеки ден, защото това провокира допьлнителна секркция и става омагьосан крьг.
Обувчици за прохождане още не сьм взимала и сьм в чуденка какви да са.
Нас ни приеха в болница, заради диария и сега му правят някакви вливания. А той милият е толкова жизненн, изобщо не му личи нещо да не се чувства добре Sad

# 220
милиса давах Силицея 30 CH, но при класическата хомеопатия това е че дадено лекарство, ако е помогнало при някого не е гаранция, че същото лекарство ще проработи и при теб. Колкото до свирката - поръчах му днес от 1 он лайн магазин, да видим какво ще дойде накрая. Simple Smile
Всички болни да се оправят, че ида с голямата инжекция   costumed050 doctor Като бях малка така ме плашеха и оздравявах от само себе си  Sunglasses

# 221
Милиса, принципно говоря. Да, вече  не давам подобни боклуци. Дори вчера едва не казах на братовчедка ми да си гледа работата като ме натискаше да дам на Тео крекери. И то при положение, че е химичка и и показах всичките Е-та на опаковката. Мисълта ми в по-горния пост беше, ако някоя майка навън се опита да ми дава акъл, без да съм го искала.Аз съм във форума точно за споделяне на опит и взех в предвид това, което казахте за пръчиците. А Пух просто я помолих да си споделя мнението, без да звучи поучително с това размахване на пръст. Щом не иска здраве да е. Ще го преглътна

# 222
sas3 - емотикона не го възприемай толкова "поучително" Simple Smile, просто са забавни, това е.
А иначе- мисля, че си изказвам мнението направо, но не мисля, че се налагам. Както и да е.

В момента съм на вълна да уцеля точната схема с вечерното хранене: пробвах първо АМ, после кърмене- почти не суче(нормално, като избуха 180 грама). Днес пробвах първо кърмене(от една гърда само) после АМ- изпи около 100грама, ще видя през нощта как ще е.
Предишната нощ се събуди в 1, дадох биба и учудващо тя не протестира, заспа и се събуди чак в 6 Shocked Тази нощ пак така- в 1 биба, но в 4 вече си искаше сукане. Да видим сега....Пак съм доволна де, поне едното нощно хранене ако изчезне засега Praynig

# 223
Tinn, на мен сега при прегледа от унг ми казаха че имал малко уш.кал в едното уше (не се вижда с просто око) и да прьскам два пьти седмично ауди спрей дж. По принцип знам че не е. хубаво да се ровичка всеки ден, защото това провокира допьлнителна секркция и става омагьосан крьг.
Обувчици за прохождане още не сьм взимала и сьм в чуденка какви да са.
Нас ни приеха в болница, заради диария и сега му правят някакви вливания. А той милият е толкова жизненн, изобщо не му личи нещо да не се чувства добре Sad

serendipity_85 - дано всичко се развие по най-добрият начин за вас  Praynig Hug

За почистването  на ушите - аз не бъркам вътре, само това, което е изтекло навън. Може би ще запиша час за УНГ  newsm78

Мuлиса
- и аз го знам това, че отзад на петичката трябва да е твърдо. Надявам се и тези обувчици да са така. Ще ходим в събота да ги огледам и ще видим ( ръка да пипне, око да види - не обичам много онлайн да пазарувам)

болните бебенца да оздравяват

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 09:39 от TINN

# 224
Милиса,
къде в Стара Загора ги продават тези обувчици, много симпатични изглеждат?

Общи условия

Активация на акаунт