. Теодор си събува обувките и ги изхвърля.. вече изгубихме една, а тия са скъпички за прежалване. Вече свикнах да се връщам да търся я биберон, я шапка или ообувка, играчка. Обикновено ги намирам, но не всеки път
Намерих къде във Варна ги продават ще ги пробвам съвсем скоро.
засега овладявам положението с хомеопатия, утре ще я водя на детски очен, че това лявото й оче не спира да сълзи и да не стане някоя беля. Иначе няма температура, хапва си сладко сладко - не мога да се оплача от детето. На детска кухня нямам намерение да я записвам скоро, продължбавам да й готвя аз и успявам да й предложа достатъчно разнообразие с домашни и био продукти.
Не ми тежи, дори ми е забавно - като й отворя таблицата от предния ден, за да измисля менюто за деня ММ се пръска от смях - описвала съм й живота в таблица.
Та във връзка с подаръка му -решила съм да му подарим една сребърна свирка (от тип съдийските спортни - сещате ли се) защото той мн обича да играе футбол и да я гравираме с името му и датата - за 5-тата му годишнина. Не мога и не мога да намеря такава свирка..има сребърни, но не функционират като свирка а са само сребърна висулка - някакви идеи къде може да продават,подобно чудо? Или по поръчка дали някъде ще могат да го направят. Ще съм много благодарна, ако споделите.
) Наистина е чудесен,съвсем малко количество ми стигна за личицето и се разнася много лесно и попива,въобще не мазнее,както обикновенно става със слънцезащитните със висок фактор. Още на другият ден си взех и аз и сега всеки ден преди излизане я мажа.
съвсем се обърках. Както и да е. Исках да кажа,че и аз и Пух (сигурна съм) го правим от добра воля. Както казах,всеки има право да е неинформиран.
не иска и не иска да стои вътре и това е. Ти иначе какви хомеопатии даваш? Аз за сега само кърмя по често,иначе друг път съм давала коризалия,но са обвити таблетки и ужасно трудно се разтварят....като включим и това че капка вода не желае... За свирката......нямам си и идея от къде може да се намери сребърна....
по скоро би намерила неръждавейка,която пак може да се гравира. Иначе адмирации за идеята.Моят син е фен на футбола и знам за каква емоция става въпрос. След 17 дена и той ми е рожденник и от сега и мен треска ме тресе
.
Нямам избор. Иначе вкъщи не го водя, лази си и се изправя навсякъде - по мебели, дивани, радиатори на парно, за дръжката на фурната, за крак на някой възрастен.

Като бях малка така ме плашеха и оздравявах от само себе си
, просто са забавни, това е.

Препоръчани теми