Аз се позагубих, но ви чета редовно от телефона. Имах малко неприятни истории около майка ми и нейното здраве и мноого изхабени нерви в Пирогов. Надявам се вече всичко да е зад гърба ни, но за пореден път съм мноого разочарована от тези търговци „лекарите“
.А сега на отчет: Д. Е вече 10 140 и 76 см, опитва се да ходи, хич не му се седи в количката вече ( за мое съжаление) и на всеки фас, клонче листенце се спира и иска да го вземе. Има си едно зъбче вече, мноого е смешен . А най- големия хит е, че се изправя. Сега все иска в кошарата
и поне половин час се изправя и сяда.Иначе е постоянно лепнат за мен. Никой друг не може да го пипне, освен ММ. И трябва някой от нас да е в стаята, иначе е рев до небесата, нищо, че баба му и дядо му са до него. Дано да мине този период, че е мноого изнервящо.
За торти става дума. И аз съм на такава вълна – ние ще правим кръщене и рожден ден заедно и ще е малко по-голям празник, че сме и голяма рода и съм се заела лека полека с организацията, че няма ад е в София. Ще стане половин сватба, ама здарве да е. После като си има вече приятелчета от яслата или парка, ще правим само с деца.
Милиса – много красива тора

Драма Куин и аз се чудя за ДК как ще стане
– още не съм давама прясно и кисело мляко, белтък , спанак и т.н. А и около нас не съм разучила, къде има. Предпочитам държавна, пред частна ДК.Дидка – Сигурно не ти е лесно, но пък е весело
. Аз се замислям вече за второ , но да си призная страхувам се, дали ще се справя. Че никаква помощ от никъде нямаме. А пък съм на годинки и няма за кога да го отлагам.Приятен уикенд и покойни и здрави бебчета

)
Заспива и го местя в леглото му, след 2 часа се буди и се почва, през 30 мин сука-смукане, мале снощи не издържах и в 05:00ч станах и му дадох кисело мляко. О, чудо, заспа веднага. Сега с това ново 20 как ще се спиии
.
. Много изгодна торта си намерила, всички които аз разглеждах и харесах бяха по около 3.50 лв на парче