Аз много разучеях за детегледачка и най-евтиното,което намерих е 700-800 лв. Нормално толкова+ карта за градсли транспорт.

. Просто напоследък влизам само през телефона и ми е мн трудно писането на постове във форума.
. Направихме прощъпулка и първо разгледа едни линии ( за архитект), но си хвана един учебник по УЧР, а след това в суматохата грабна конституцията и тръгна с нея .. и то не за друго, ами за да отиде и тайничко да си изяде
. А иначе за МК .. отначалото голям зор изобщо не искаше да я яде, ами той като не беше опитвал нито сол .. нито захар и на всичко правеше отвратени физиономии. Но сега ги яде, но имат и прясно мляко и белтък .. няколко дни я взимах и това не му давах .. онова не му давах, но в един момент започнах да го захранвам малко по малко .. и сега си яде всичко .. мн съм доволна, но взимам от частната МК, че ми я карат до вратата и е мн вкусна и разнообразна. Ама, хляб отказва под каквато и да е форма, но най-вече в манджите .. има ли хляб в тях не ги яде, а без хляб ги яде .. сладко обича , но дори и козуначената питка на Прощъпулката не пожела да опита
. А иначе на 11м. беше 74см. и 9.500 кг.. За рд-то сме решили на самия ден сутринта сме на снимки, а към 11 часа отиваме на ресторант с детски кът, където ще сме 10 жени 5 деца и ММ
, а иначе от Кръщене се отказахме за сега .. може да го оставим за имения ден, че за сега ще ни дойде мн разход .. по ресторантите ни искат по 30-35лв. куверт на човек и с другите неща направо сватба става. А и аз изобщо не искам такъв тип Кръщене, а искат просто с Кръстниците да отидем на някой манастир и да го кръстим детето и след това да се почерпим, а не да правим сватба .. аз не исках сватба заради това и за РД-то на детето няма да го изтърпя
.

Ама хайде - веднъж се случва. В интерес на истината ми беше мерак да го организирам РД-то и Кръщенето в 1. Ще бъде при нашите (те живеят в по - малък град до Варна) в църквата и после в 1 ресторант ще сме...около 50 човека - приятели и роднини. На самият й РД, който се пада Петък 13, ти
И ние сутринта сме на снимки и после ще обядваме 3мата, ще вземем тортата, товарим багажа и газ при нашите. А на другия ден след кръщенето заминаваме 3-мата за Испания за седмица. Много се вълнувам. Преди да се роди Ина с ММ бяхме големи хаймани, обожаваме да пътуваме, бях бременна и посетихме 5 държави. Вече малката е достатъчно голяма и е готова за пътешестване
Дано й се отрази добре и много се забавляваме.

Ни мойте манджи, ни хипски пюрета, ни държавна, нито частна кухня иска да погледне и нещата стават все по - зле. Затваря устата и край ! И се чувствам егати злодея с тази лъжица. Не искам да я насилвам, но много е обезкуражаващо, а толкова вкусно готвят на частна кухня - и като гледам как хвърлям манджите още повече се ядосвам. Преди не беше такова детето ми всичко си изяждаше - много харесваше обяда си. Може да я мъчат зъбите знам - ама вече 3 седмици
Вчера и обикновено картофено пюре й направих - дето умираше за него преди - и него отказа. Единственото което се притеснявам за Испания е какво ще яде за обяд. Там опцията е само пюрета, купени от там. Като се в върнем пак ще я пробвам с кухнята. Дано е прояла до тогава. 
Препоръчани теми