Доставят ти храната вкъщи, преди обяд, няма значение къде живееш.
малко късно се включваме във вашите темички, но по-добре късно отколкото никога
записваме се да следим темата, макар че ще ми трябва малко време да прочета какво сте си споделяли, за да не задавам глупави въпроси 
. Няма глупави въпроси, спокойно. Питай, ако нещо те интересува. Само като гледам май всички сме навън в това хубаво време и тук е доооста спокойно
. След около 1 час така вече решавам, че може да са зъби и му давам половин доза панадол
- и това не помогна особенно и накрая му давам да пие малко мляко и заспива. А е пил 230 мл в 21 часа и педиатърката все ми се кара, да не съм му давала нощем, ама какво да правя вече и аз не знам. После в 4.30 пак иска мляко и в 6.00-6.15 вече е станал окончателно
На мен също ми е минавало през ум че може да е гладен, но досега съм давала само вода, понякога минава номера, понякога не. Крисчо не е имал нощно ядене от 3 месечен, когато сам започна да си ги пропуща и някак си ми се вижда неестествено сега да му върна нощно ядене
, иначе все още ползваме бибка по време на сън, понякога си се залъгва с нея, напоследък я приема повече като играчка, лапне я, изхвърли я и още повече си разбива съня
пробвах да не му я давам изобщо - реве.... Мойта педиатърка казва, че са зъбите... но истината е , че се чувствам изморена и безсилна
дано скоро всичко премине, успех на всички
Катрин също е от неспящите деца, става постоянно с мрънкане, въртене и пр... но и това ще отмине.Каката започна да си спи по цяла нощ някъде около втората година и сега като гледам изгледите са същите.Имаме 8 зъба, лази и се изправя навсякъде.От скоро прави по някоя крачка но все още не е готова.Не смятам , че ще се бави още много.Рождения ни ден мина с детско парти в нащия двор, а сега на 22-ри ще правим кръщене с най-близките роднини и приятели.. около 30 човека.Моята не спи нито в кола нито в количка- само на креват и не знам как ще е пътуването до морето.преди месец си ходих с нея и каката на Враца при моите родители и със спиране, реване и мрънкане стигнахме благополучно- 250км.
. И така....
. А за капак и през деня като заспива, пада един рев... не знам защо те така, но е адски изнервящо вече...Препоръчани теми