Пролет иде вече, да се изправя иска ЮНСКОто човече!

• 64 035
  • 538
  •   1
Отговори
# 375
Препоръчвам ти ВИП Бебе с две ръце.

Скрит текст:

Доставят ти храната вкъщи, преди обяд, няма значение къде живееш.

# 376
  • София
Благодаря много,запазвам го и ще го имам предвид...изчислявам,че за двете за месец ще ми е около 240 без доставка.ако има наблизо,бих ходила,за да спестя малко. Дано порциите им стигат,че от държавната не им стига до никъде...ще се обадя да питам дали случайно не лравят някаква отстъпка за2 деца,макар да се съмнявам...

# 377
Здравейте,
и преди съм писала, че малкия не е любител на нощния сън, но положението вече ми идва "байгън". Заспива към 10, в 12 го намирам седнал в леглото си реве. Вземам го на спалнята, заспива  след час започва насън да обикаля спалнята и да мрънка, към 2 решавам, че е гладен, изяжда 140 грама и заспива за 2-3 часа, тази нощ в 4:30 беше станал прав в леглото и пак рев, пак взиманка и заспа при мен в 6:30 пак буден, пак лази на сън из леглото. В 8:30 заспа и сега още спи. И така вече  близо 2 месеца, не се издържа. Моля кажете вашите как ги приучихте да спят.  И още нещо, напоследък спи все по корем, с дупе във въздуха, как му е удобно, да не би това да го мъчи?! newsm78

# 378
Здравейте юнски мами Simple Smile малко късно се включваме във вашите темички, но по-добре късно отколкото никога Simple Smile записваме се да следим темата, макар че ще ми трябва малко време да прочета какво сте си споделяли, за да не задавам глупави въпроси Simple Smile
Аз съм мама Таня на бебе Кристиян /роден на 26.06.2013г./
ще следим с интерес Simple Smile

# 379
Tanya-Vidko Georgievi - добре дошла  Hug. Няма глупави въпроси, спокойно. Питай, ако нещо те интересува. Само като гледам май всички сме навън в това хубаво време и тук е доооста спокойно

MalenaTak - аз съвет не мога да ти дам, защото и моето диваненце също не спи особенно нощем, но ако те успокоява малко това, че  не си сама  Laughing От около 3 седмици започва пак ( беше малко по добре 2 месеца, ен знам пак какво стана)  да се буди след 01.00 часа през 15 -20 30 минути (. Давам вода - не иска пищи, искам да го гушна - не дава - иска си в леглото, вземам го на спалнята пак не иска - реве  ooooh!. След около 1 час така вече решавам, че може да са зъби и му давам половин доза панадол  Tired -  и това не помогна особенно и накрая му давам да пие малко мляко и заспива. А е пил 230 мл в 21 часа и педиатърката все ми се кара, да не съм му давала нощем, ама какво да правя вече и аз не знам. После в 4.30 пак иска мляко и в 6.00-6.15 вече е станал окончателно  #Crazy

# 380
Благодарим за приветствието Simple Smile
Malena Tak, TINN,  ние сме по същия начин с нощното спане, на нас последното ни ядене е мляко към 22-22.30, спи максимум час и половина спокойно и после се върти из леглото, сяда, става и мрънка т.к. като цяло всичко го прави в просъница... Това е вече месеци наред  ooooh! На мен също ми е минавало през ум че може да е гладен, но досега съм давала само вода, понякога минава номера, понякога не. Крисчо не е имал нощно ядене от 3 месечен, когато сам започна да си ги пропуща и някак си ми се вижда неестествено сега да му върна нощно ядене  newsm78 , иначе все още ползваме бибка по време на сън, понякога си се залъгва с нея, напоследък я приема повече като играчка, лапне я, изхвърли я и още повече си разбива съня Sad пробвах да не му я давам изобщо - реве.... Мойта педиатърка казва, че са зъбите... но истината е , че се чувствам изморена и безсилна Sad дано скоро всичко премине, успех на всички  Peace

# 381
  • гр. София
И ние имаме този проблем със съня. Засега се оправям като бутам гърда. Но е време за отбиване и не знам как ще процедирам. Simple Smile

# 382
Май всички мишлета са терористчета вечер. И Тео се върти и мрънка цяла нощ. За сега бибата е достатъчна. Ама вече ми идва много  постоянното и търсене в леглото нощем. Ние махнахме две пръчки от кошарата, за да може Тео жа минава и преди два дни го сложих да спи в 21 часа, че не беше спал следобед. Обикновено си ляга към 22-22.30. И в 23 часа се събудил, измъкнал се и го срещнах по коридора да пристига в кухнята при мен

# 383
  • София
Откакто спят отделно,ние е мн по-споккойно,не им чувам безумното блъскане,и те не се будят непрекъснато от моето хъркане,въртене,ставане до тоалетната,а сутрин се будят в 6:30 и си кютат до 8,стига да не вляза в стаята,а аз отдавна не правя тази грешка 😄 бибите им от втория месец насам са закачени за тях 24/7,не смятам да променям това скоро-знаят къде савинаги и не се налага да ходя да ги давам.
Ох,вече нямам търпение за моренцето,ръчичките ме сърбят

# 384
Канари, а не си ли махат щипките? Защото Теодор редовно я сваля да си играе

# 385
  • София
При мен всичко със спането беше безпроблемно до преди около седмица. Стана топло и влажно в София, и понеже в стаята на бебо няма климатик, той се буди по амнайсет пъти на нощ или 1. плувнал в пот и жаден или 2. напишкан до врата... Чудя се дали да не го преместя в стая с климатик, но ме е страх от настинки - той е вечно отвит, освен да му обличам зимна пижама тип чувал и така да спи...

А за щипката на бибата - Дани също си откачаше неговата, но намерих един модел, на който закачването, и съответно откачването е по-сложно, и той все още не е успял да се пребори с него  Grinning

# 386
Привет!не съм писала от 100 години.... Grinning Катрин също е от неспящите деца, става постоянно с мрънкане, въртене и пр... но и това ще отмине.Каката започна да си спи по цяла нощ някъде около  втората година и сега като гледам изгледите са същите.Имаме 8 зъба, лази и се изправя навсякъде.От скоро прави по някоя крачка но все още не е готова.Не смятам , че ще се бави още много.Рождения ни ден мина с детско парти в нащия двор, а сега на 22-ри ще правим кръщене с най-близките роднини и приятели.. около 30 човека.Моята не спи нито в кола нито в количка- само на креват и не знам как ще е пътуването до морето.преди месец си ходих с нея и каката на Враца при моите родители и със спиране, реване и мрънкане стигнахме благополучно- 250км. Mr. Green Някои ми се чудят как си пътувам сама с децата толкова далеч но аз си викам ..."е какво толкова най-много да пореве  по пътя  Grinning. И така....
Честит рожден ден на всчки които са празнували вече, а на тези които предстои желая весел празник.
Колко бързо отмина годината и бебешоците вече са малки хора с мнение за всичко.
Хубав ден!

# 387
  • София
Sas, не. Винаги съм ползвала тези на бейбилав-металните-защипвам за края на боди или на чувал(че се обринаха от допира по едно време). И съм много доволна.ако ги защипя обаче засамата блуза,а не за края,тогава ги отскубват.

# 388
  • София
Добре дошла, TanyaMr. Green
Мами, аз не вярвах, но това неспане си е от зъби. Йоана беше по същия начин при изникването на 3,4 и 5-и номер - все горни. Шестия не го разбрахме как излезе, а избиха четири поредни през 2-3 дни. До него обаче беше няма такава нощна драма. Продълби 2-3 месеца до изникването. После рязко се успокои и започна отново да си спи, както преди. Дано бързо да излизат зъбите. Това неспане е най-гадното нещо.
Със затоплянето на времето ужасно много ми се ходи на море. Но най-вероятно до септември няма да ни огрее    newsm45
П.П. За мамите от София - утре (петък 13) в The Mall е черен петък и ще има намаления  smile3508

# 389
Айде и ние в кюпа на неспящо -ревящите бебета. И Тео мрънка през нощта и се успокоява само с кърмене Sad. А за капак и през деня като заспива, пада един рев... не знам защо те така, но е адски изнервящо вече...
Иначе, новото е, че вчера най-после се пусна и прави по 3-4 крачки сам....

Общи условия

Активация на акаунт