Много са сладки с тези вдигнати ръчички. На наш беболин му трябваха около две седмици, за да спре да ходи с вдигнати ръце. Сега усвои ново умение - да си дърпа камиончето отзад докато върви
Започна да кърши китки, докато пея хей ръчички (някои бебенца по спомен го правеха това мноооого много отдавна, ама на мойто чак сега му дойде меракът
). Категорично обаче отказва да си държи шишетата самичък, нито с млякото, нито с водата (което е специално с дръжки), като му давам солети, бисквити или някакво плодче, също много за малко го задържа в ръка - иначе ако аз му го държа си го яде. И е много смешен, като му се нацапа с нещо ръчичката, например се подпре на земята, или я намокри, веднага я протяга да му я чистя, изобщо не понася да има нещо по ръцете омазано
И голямата ми гордост, през деня вече стои без памперс
Понякога изпущаме положението, но общо взето е рядкост. И навън когато излизаме пак без памперс. Засега не казва, ама гледам да го слагам на гърнето през около час. Обаче май не успява да насъбере достатъчно за час, защото понякога пуска по съвсем малко. Нещо много замря темичката, всички са по морета и градинки на разходки
Ние тъкмо се върнахме от 3тото море за тази година и съм изтощена, не ми се вижда плаж вече
Едвам изби вчера и 4тия зъб, явно при нея бавно ще се случват нещата
За съжаление много я боли и е доста крива на моменти, много ми е жална.. Иначе когато всичко й е наред е страхотно, мило, усмихнато, самостоятелно и любознателно хлапе
Грам не се ориентирам с новия дизайн