Иванита, питай в темата за Пловдив.

Иначе с работата и детето, мъжът и семейните задължения направооо
ММ е вече доста изнервен, понеже като съм на работа той гледа малкия, което е през ден и той ходи на работа, кара нощни смени не можем да се наспиваме и напоследък все се кара на Ивчето. Надявам се сега като тръгне на ясла да можем да влезем в час, че така не става, само се нервираме един друг с това недоспиване и умора.

времето се развали и се позъдржахме пред компютрите ... Първо да ви кажа, че и аз се върнах на работа
от началото на август, Крисчо и тати се гледат по мъжки ... Ние почваме ясла скоро на 06.10 т.е. и съм доста притеснена
само ако аз съм на линия да го приспа, тогава... а това невинаги е възможно, т.к. аз бачкам на смени... оня ден се прибирам и 2-мата адски изнервени, единия щото му се спи, а другия щото не може да го приспи... мн ми стана жал и съвестно ...
ММ мн се депресира заради това, че не му се получава, напряга се, и от време на време неиминуемо си размениме и по някоя остра реплика, аз гледам да не го коря, обяснявам, че бебо явно си иска мен, знам ли... Крисчо все още има по 2 съня през деня /обикновенно м/ у 11.30 и 12.30, после 16.30-17 до 18/, което малко ме притеснява как ще му се получи на ясла като тръгне, но това е по-малкия кахър
това което наистина се чудя как ще ляга да спи там е, че той заспива на ръце /освен ако не е в количката си.../ , до навършване на годинката си заспиваше на шезлонг, после уж да го отучим от шезлонга го научихме на ръце.... Пробвала съм като е мн изморен да го сложа в леглото му, не става, плаче, спи му се, изнервен е, но неще така да заспива... А в яслата няма да има кой така да го глези... От сега му бера кахъра 
, да отваря и затваря врати, а за белите не ми се говори... Ужасно е упорит, науми ли си нещо, няма спирка... Нищо не може да му отвлече вниманието, ама да е жив и здрав 

малкият пък заспиваше само на ръце, но като съм сама с двамата и трябва да приспивам каката го оставях в креватчето с играчки и биби и той започна да заспива сам. И слава Богу, че вече беше станал 10 кила.
Препоръчани теми