Ивайло от вчера е на ясла, вчера за 4 часа, скъсал се е да яде
От скоро си "мие" зъбите сам...по половин час се разхожда с четката за зъби из нас и не мога да му я взема. Да и обожава да ми помага с прането - като изсипе цялата кошница с щипки на земята и ми ги подава 

Не знам дали е просто съвпадение или наистина се изнервя, защото не иска да си пишка в памперса (преди да го изпишам очевидно пуска по мъничко и в него, но съвсем малко). А може да се успокоява и от факта, че го премествам по някакъв начин или се разбужда и излиза от "транса". Не знам и аз, някой има ли подобен проблем. Не съм имала намерение да го изпишвам през нощта, смятах да махнем нощния памперс, когато започне да остава сух. Защото той все още пишка по три-четири пъти на нощ. Това ставане вече направо ме побърква. Откакто се е родил сме имали общо взето три-четири нощи, в които не се събуждал. През всичкото останало време се буди между три и пет пъти на нощ. Как е при вас?
). Като се наложи да се върна в офиса, ще я оставя на баба си. Те са големи приятелки - малката й дърпа главата и я целува по темето
. Понеже наближава студеното време и ще се налага по-често да си оставаме вкъщи, взех няколко дървени играчки, които се надявам да са й интересни. Ей тия
поздрави на всички от нас!
.
Но пък има една голяма хубава детска площадка зад Софарма кулите, малко ми е далеч пеш, понеже вече не излизаме с количка, но като се доберем до там е рай, всичко е общо, децата са много и е чудесно. Иначе не мога да кажа, че във Варна съм срещнала много по-позитивни родители от София, просто е до късмет на какви ще попаднеш
И аз нося играчки на площадката до нас и разменяме с другите деца.Като цяло си ги дават и няма сърдити,но винаги има изключения.Има деца ,които започват да крещят,че не си ги дават.Има деца ,които се сърдят,че им се пипат техните играчки,но пък родителите се намесват и казват:"тя е малка още,нека я види после ще ти я върне" и ги отстъпват. 
Като е толкова скъпа да не я взимат навън . Препоръчани теми