Аз изченах последните месеци, но хич не ми е до писане. Малките се скъсаха да боледуват от септември до сега, обърнала съм се на медицинска сестра, само правя инхалации, капя капки, дърпам сополи......Капакът на всичко беше януари, когато с каката лежахме 2 пъти в болница за 10 дни - 1 път с бронхит и веднага след това с повръщане и разтлойство. А и малкият тогава беше с бронхит, но се гледаха с татко му вкъщи. Спряхме каката за 2 месеца от ясла, то не че преди ходеше - все за по 3 дни и после 1 месец болни. Сега пак се престрашихме да я пуснем и пак изкара 3 дни, сега и двамата са сополиви.Иначе Ивчо има 2 зъбчета, пълзи, иска да ходи нон стоп - някой да го води, без кръст останах, почнах да се моля да прохожда вече.
Със захранването сме много зле - има жестоки проблеми със стомаха - лактозна непоносимост и сме на Фризопеп от ноември. Има мноого газове и караме мноооого бавно. Освен това е с АД и постоянно се изрива, но май не е свързано с храни и аз не знам от какво.
Не спи нощем, яде по 2 пъти и реве доста от газовете. Водихме го по гастроентеролози, нищо не могат да ни помогнат - само пробиотици изписват, тя и каката ми е така и до днес.

не лази, бърбори си нещо, много се смее и закача с батко му.
много са сладки.
Аз го пазя доколкото мога, но не мога постоянно. Драмата с ревността на кака му продължава с пълна сила. Още повече след като лежахме в болница, така се е залепила за мене и не дава на Ивчо да ме доближи. И пак почна да го бие, а беше спряла. А пък той умира за нея, само и се бута в ръцете и краката и и дърпа играчките и тя пощурява. Въобще лудницата е пълна.