Много са хубави на Зизу (особено сандалите), също и на Ненитос нещата, но като че ли са наистина за вече добре проходили дечица.
Хареса ми вариантът на бефадо, който сте показали. Не се бях сещала за варианта тип пантофи, иначе аз от години на каката купувам само такива пантофи. С немски подметки са, много гъвкави, с добре укрепена пета, мисля че са много подходящи за прохождащи. Имат варианти с горна част изцяло от естествени материали (памук/лен), даже имаха варианти с ходило от корк (отвътре).
А на вашите деца 20 номер не са ли им големи в момента?
Аз вчера взех ето това от декатлон и мисля да го пробвам за прохождане. Още не съм ги обувала на бебка и не съм убедена дали петата е достатъчно укрепена, но и бебка още не се изправя сама, та не е дошло време за прохождане. Иначе подметката е мнооого гъвкава.
За ушите се убедих от личен опит. И двете ми деца образуваха много ушна кал и им чистех ушите много често. След като Мария направи възпаление на ушите, като беше на 2 месеца, лекарят ме убеди почти да не почиствам ушите й. На каката ги чистех с клечка два пъти на седмица. Сега само измивам, когато й мия косата - наистина секретът видимо намаля. Определено го има моментът с отделянето на повече секрет при по-често почистване.

.
. Докато вечеряме,малката си стои в импровизираният детски кът,от където сама не може да излезе,преградили сме една част от стаята ,между дивана и прозореца.....та така,сложили сме я ,докато ние хапваме. Разреших на синът ми да и даде десерта си,да се забавлява. Не знам дали се сещате за Нестле Лайън ....та опаковката е шумоляща и тя се забавлява ,след няколко минутки се обръщам и виждам,че го е захвърлила и като го взимам ,установявам,че една част от него,заедно с опаковката му,я няма и я поглеждам,тя нахилена ,омазана със шоколад със стърчащ край на опаковката в устата и. Та все си дажбата за след 3г.....
хахахах Милиса и Алекс така вече яде какао.Баща й като я видя цялата кафява,я грабна към банята уж да я мие.Направи 2 кръгчета из апартамента с висящо дете(представете си как я е хванал под мишниците,тя мята краката,хили се като зелка,цялата омазана в сухо какао). Той изръси повече по земята ,колкото да я чисти в банята.
В крайна сметка беше засмукала какаото.
направо си го представих твоя мъж как обикаля 
.