И при нея единствените съзнателни думи са бау-бау, тата и ам-ам.
Ходихме и ние на моренце
Крисчо беше мн щастлив и на пясъка и във водата, от водата се изваждахме с рев и се залъгвахме със солетки
моренцето мина мн бързо, то ние и за 6 дни отидохме де, но все пак
Бяхме в Китен, хареса ни, не бяхме ходили досега там. Бяхме с 2та първи братвчеди на Крисчо (момиче на 4 и момче на 6) и с баба и дядо, че с мъжо ми трудно бихме се оправили с 3 деца
. Племениците ни мн палави и непослушни и от време на време беше жив кошмар... 
да ви кажа за козметиката ползвахме за лице слънцезащитното на Мустела, а за тяло му взехме нивеа кидс 50 фактор, доволна съм, за цялото време нямаше никакви зачервявания. Ние обаче на следобедния плаж го държахме облечен по потниче, че ми е мн беличък и ме беше мн страх да не изгори. За комари бяхме взели на Бочко, но не се наложи да го ползваме
другото хубаво е че не се разболя
нито разстройство, нито сополки
да чукна на дърво
, въртене има но определено не мрънка толкова мн и малко се видяхме със сън нощно време 
. Проблема ми е следния: примерно обядва той и после сядам да обядвам аз, трявба задължително докато хапвам аз да яде нещо и той, иначе е страхотен рев и така на всяко ядене... До скоро минаваше бисквитка, солетка, коричка хляб, но вече си иска буквално от нашата храна и по принцип види ли храна и иска, давам му не е като да не давам, разбира се не безразборно, но мн ме притеснява да не му разширя стомаха
някой има ли такъв проблем? А съм забелязала и това съм опитвала да му давам докато той не се откаже и после нощно време му е твърд стомаха и спи още по-неспокойно
или пък повръща 
.
мисля че за тези пари си е ОК
това, което на мен много много не ми допадна е отдалечността от 2-та плажа, дават го от единия 300м., от другия 400м. Според мен бяха повечеко и с коликата ми идваше в повече... Това е дано съм била полезна
имат и сайт, може да го потърсиш в Гугъл
мисля че и фейсбук имаха ...
Аз се притеснявах да не би да му разширя стомаха, но той самият си знае и отказва, когато не е гладен. Според мен децата си ги усещат тези неща, и си знаят границите. Той яде доста често, да не казвам по малко, но определено не по много, и си е добре, страхотно силен и стегнат е, не е дебел.
Познайте колко яде и колко си играе.
Върви много,на площадката до нас направо бяга след децата.Много им се радва,а те едни стеснителни .Ако Алекс много се радва на някое дете подскача(или по-точно пружинира )на място и се смее,а другите деца бягат при майките си все едно ги е страх.
Луда работа.
За нощното спане се приспиваме на спалнята, той лежи до мен, върти се, яде си одеялото, а аз му пея и така заспива, а от седмица насам започна да се катери отгоре ми и заспива върху мен
Стояхме около час. Няколко дни по-късно го водих на ваксина, оказа се, че гърлото му е червено и педи ми се накара че съм го била водила на плаж. Тя изрично забранявала да го водим преди да стане на 2г. и ако не съм й вярвала да съм била чела в интернет колко е вредно. Въпреки всичко най-вероятно ще го водим пак, но пак за мъничко. Иначе той много се радва на водата, пясъкът само в началото му беше неприятен, но после си играеше с него

При мен така беше с каката, то и до днес май е така, все ме е страх, че нещо много интересно ще стане около нас докато не внимавам за нея, и ще я загубя, защото ще е тръгнала да го гледа 
, и 2) евентуална помощ при някакви здравословни проблеми с дечицата.
И от много слънце и вода се отваря един апетиииит... не мога да им смогна. Последно след подобен ден правих палачинки, даже в 2 тигана, че бързо да стават, и пак имаше ръмжене и мрънкане, дори и от дъщеря ми, която е супер злояда по принцип (малкият, който е на 1 година, дояжда обикновено това, което тя не иска).
ходи на пръсти и с вдигнати ръце, като наказан
и прави по 4-5 крачки и пада, но все пак е нещо
а как се радва милото, смее се от сърце като се пусне
явно му е голям кеф
, а аз съм много щастлива
.
Препоръчани теми