HiPP Combiotic - тема 2

• 152 838
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Когато преминахте от Комбиотик 1 на 2,имаше ли промяна на детето ви от приема ? Пиеха ли го нормално или се мръщиха ?

# 106
Здравейте,
Поръчвам Хип от Амазон
Въпросчето ми е: 1 е до 6 месеца, 2 там се води за гладни бебета, 3 ли да поръпам след 6 месец

# 107
Елг- да. 3ка , за след 6 месеца.

Нас ни върнаха на комбиотика нормален, оказа се че всички реакции не са към млякото , а към ваксината. За всички, които ми писаха, за сега ще запазя и ще се храним с хипото, нормалното. Като правя следваща поръчка/може би след 2-3 месеца/, ще ви пиша, ако иска някой да се включи, говоря за бургазлийки  Peace

# 108
Прахче, мерси

# 109
Здравейте,                                                                                                                                              Бебето ми се роди с по - ниски килограми /2200/ и от самото начало е на адаптирано мляко Friso Premature, а след запек минахме на Aptamil Premature. По препоръка на педиатърът, след достигане на 3000 кг се наложи да минем на мляко консумирано от бебета родени с нормални кг.  Поради наличие на силни колики започнахме с Aptamil Comfort, но колики не утихната, напротив увеличиха се, а детето е много неспокойно. Сменихме мляко с Lactana Bio, от което поведението на детето е коренно различно. Чувства се по-спокойно, изхожда се редовно, но проблема с това мляко е, че връща част от млякото след хранене.
Въпросът ми е следният: Какво мляко бихте ми препоръчали от марката "Хипп" във този случай?

# 110
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Raina_855, малката беше на месец, когато я хвана някакъв вирус и влезе за 7 дни в Токуда. Казаха, че повръща и изписаха Хип АР. ЛЛ каза да го смесвам с Хип ХА ... Не ми е повръщала откакто е изписана вече 1,5 месеца ... За повръщане са АР формулите ... Виж на Лактана има ли такава формула, за да не сменяш марката на млякото ... Ние също до края влизането в болница бяхме на Фризо Пре, защото и моята се роди 2200 ... Проблемите ни започнаха като трябваше да сменя млякото с 1, тя не го искаше, не пиеше, започна да се обезводнява и от там - в болница ... Даже не съм сигурна, че имаше вирус някакъв ... Не съм сигурна и че ни трябва АР формула, аз не съм я виждала да повръща ... Но това ми изписаха от Токуда - това давам ...

Проверих - Лактана нямат АР ...

# 111
Проблемът при нас е точно при смяната на млеката Premature към стандартните млека, които се консумират от бебета с нормални килограми.
Той до сега не е повръщал, единственото мляко, което повръща е Lactana Bio. Пил е и Aptamil Premature i Comfort от тях не повръща, а се запича и е много неспокоен, а самото Premature се налага да го сменим понеже е над 3000 кг.

# 112
Е ако изпитва дискомфорт и му се разтройва много храненето, няма смисъл да го сменяте още, явно не е готов

# 113
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Raina_855, и при нас се появи проблема с повръщането при смяната на пре формулата ... Писах каква "смес" пием от 2 месеца (Хип АР + ХА; 1:2) и не повръща, няма запек, чувства се добре ... На мен ми се ще да сменим АМ, защото ми идва наистина много финансово Хип-а ... Ще видя какво ще каже ЛЛ в сряда - насочила съм се към Селия Експерт или Бейболов на ДМ ...

# 114
Аз реших да приключвам с ХА и да си минем на обикновено (понеже не виждам разлика).
Реших също да направя една поръчка от чужбина. По мои сметки ще спестя 15-20 лв.от 4 кутии, което са ми 1 пакет памперси. /що пък да не  Wink /
Ние сме на 2, обаче доколкото видях трябва да поръчам 3 (тройка) от чужбинските, те са за над 6 месеца, нали?

# 115
  • гр.Пловдив
В Пловдив няма Хип 2 #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 116
Да попитам: Доволни ли сте от Хип 2 за гладни бебета, което е купувал такова от Англия? По-гъсто ли е като консистенция от тукашното Хип 1?

# 117
има 😉 днес купих от ВисВиталис на Баумакс

# 118
Никъде няма, пак проблем с вноса. Имаше в Била 1 кутия и се наложи да дам 30 лв, иначе го взимам на 27 лв.
И аз съм много ядосана. Живот и здраве ако имам друго дете не мисля да се занимавам с ХИП  #2gunfire

# 119
  • гр.Пловдив
има 😉 днес купих от ВисВиталис на Баумакс

Ами вчера мъжа ми искаше да купи 2 кутии точно от Вис Виталиса,ама имало само една разбираш ли....точно в този на Баумакса и я взел оттам,като преди това беше ходил в другия-там обаче му казали,че няма и звъннали на Баумакса да запазят последната......... #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт