Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 509
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Малко го удрям на спам вече, но още съм бонични и ми е леко скучно. По котешката тема току-що ми попадна това, много е сладурско:
http://www.boredpanda.com/cat-burger-bed-maru/

Мечтичка, аз съм така с насекомите, страх ме е от пеперуди даже  Confused

Гърдите вече не ме болят, явно утре ще си цъфна  Tired

# 481
Аз пък нямам страх от животните и откакто се помня кучета около мен  Crazy
Даже нашите са имали един пинчер като съм се родила и се наложило да го подарят,че щом съм запълзяла веднага след него  Joy

Относно темата на деня :

Скрит текст:

Скрит текст:

# 482
От птици и мен ме е страх  Naughty Като бях малка ме гони пуйка, която беше с мойте размери...    newsm57  А пък гълъбите като летят по улицата все ме е страх да не се бутнат в мен..  hahaha

# 483
Клара ти ме изумяваш Shocked  ooooh! Значи докато не дойде лелката има надежда  Laughing

Ами да! И аз се изумих ,когато отидох на преглед и ми казаха ,че съм бременнна !  Grinning Няма ли лелка,надежда винаги има !

# 484
От птици и мен ме е страх  Naughty Като бях малка ме гони пуйка, която беше с мойте размери...    newsm57  А пък гълъбите като летят по улицата все ме е страх да не се бутнат в мен..  hahaha
hahaha
И мен ме е гонила  Mr. Green много гадно и петли са ми скачали като дете

# 485
Краси честит имен ден! Да си жива и здрава, каквото ти е на сърце, това да ти е в ръце newsm51
Забравих да честитя на Таня..Честит ти рожденник,Танче- хубаво да го гледаш и да реализираш мечтата му да бъде баща Heart Eyes
Добре дошла на Евриала   bouquet Дано бързичко ни се похвалиш за 2те чертички Simple Smile
Клара- олее, теб тестовете не те ловят значи..ако е удобно- какво стана после? Не си спомням ако си споделяла Crossing Arms
Мая- мнооого е красиво котето ти  Hug
лисичке- това за лимона е класика наистина хихи ! даже и моята снимах като яде за пръв път лимон..дали ще го намеря клипчето не знам  Blush
Само да попитам тези гледащите котенца- как си ги изследвате за вътрешни паразити , че съм чела понякога паразитите не показват клиника изобщо? Любопитно ми е наистина, защото наред с токсоплазмозата има и други разни гадости (ехинококоза- котешката обаче забравих как се казва точно и телазиоза -очните паразити, другите съм ги забравила..)

# 486

kremika ,ако го намериш може да споделиш с нас,обичам такива физиономии  Heart Eyes

# 487
Аз никога не съм изследвала котките... веднъж годишно профилактично обеззаразяване и това е. Всъщност това важи за разните глисти и тении (кръгли и плоски червеи, вкл. ехинококите), за клетъчни и други паразити не съм се и интересувала подробно.

# 488
Танче Честит рожден ден на ТМ  bouquet
Краси Честит имен ден! newsm51
Евриала  Добре дошла и да не се задържаш много Wink.
Аз и преди съм казвала и пак ще се повторя Mr. Green. С първата ми бременност видях положителен тест на 14 дни закъснение, а правех вече всеки ден. Като отидох след 2-3 дена АГ-то каза, че съм в 7г.с.
Аз пък обичам и котки и кучета и абсолютно всякакви животни. Особено екзотични – с удоволствие бих си взела да гледам една змия вкъщи, но ако го направя ММ и двете ще ни хвърли през балкона Laughing. Много ми се иска да имаме някакъв домашен любимец, но сме под наем и няма как да стане.
Радвам се че ви е харесала темата Hug. Изгледах всички клипчета и определено направихте деня ми по светъл и хубав Hug.

# 489
Аз също не съм изследвала животните, обезпаразитяваме ги.. но, когато забременях се изследвах за токсоплазмоза  Peace

# 490
amy_lee, и ние сме под наем, но хазяина няма нищо против котката Simple Smile

# 491
  • София
Евриала, добре дошла, пожелавам ти успех!

Краси, честит имен ден! Да ти е живо и здраво името и късмет да ти носи!

По котешката тема - и аз имам котка. Когато бях малка все котки имахме, по едно време пък след изчезването на последната взехме куче. То почина от старост и оттогава пак котка - първо майката на сегашния ми котаран (която на 17 години си е жива и здрава все още), а сега и него. Аз живея с котаран, майка му остана при брат ми. Много ги обичам тези животни; честно казано и на мен не ми се вярва домашна котка да прави такива неща като описаните... Проблем с щерката не е имало - тя го тормози, той търпи, а като му омръзне - скрива се някъде и това е. Когато тя плаче, той пък ѝ съчувства и ходи да ѝ се гали и започва да вие.

Токсоплазмоза и аз съм прекарала някога си, изследвах се с първата бременност. Докторът тогава каза, че повечето "коткари" в някакъв момент са преболедували и имат имунитет и няма от какво да се притеснявам. Но за бременни и непреболедували е опасно, спор няма.

Креми, аз и котаран водих за всеки случай на изследвания въпреки моя резултат - изпражнения искаха. Нищо му нямаше, не сами казвали, че е възможно да не са верни резултатите.

# 492
По темата с изследванията и котките, аз се чудя дали да не пусна една токсоплазмоза преди евентуалното забременяване  newsm78 Проблемът ми е, че имам старх от игли (единственият ми) и давам кръв само в наистина наложителни случаи. Да изследвам котарака е частично решение, защото и родителите ми имат котарак, пък и токсоплазмозата се предава и по други пътища. Вероятността да не съм я изкарала е малка, тъй като като малка съм играла с много дворни и улични котета. Иначе обезпаразитявам с хапчета на няколко месеца.

# 493
Аз цъфнах, един ден предсрочно и без предизвестие #Cussing out

Изпадам в няколкочасово ядосване и се записвам за следващия месец с нови сили.

# 494
Здравейте и от мен!
Честит Рожден Ден на твоят мъжо Танче! Нека да е здрав, заедно да сте много щастливи и съвсем скоро вашето ЧУДО се появи! Simple Smile

Относно животните - аз съм ЗА кученце! Дори в момента си търся такова. След адската депресия, която преживях, и която все още не ме е напуснала, много имам нужда да се занимавам с някакво животинче. Котките, не ги обичам, а и може би затова мисля, че куче е по-добре. Simple Smile
И аз съм израснала с куче, мъничко. Постоянно вкъщи сме имали такъв домашен любимец, може би и от там е любовта ми към тях. А като си вземем, и дойде бебето, не мисля, че трябва да го махнем. Тогава, то ще е свикнало с нас, и така ще си свикне с бебо. Е, да, хугиената е безспорна, с бебе или без. Аз каквато съм чисница  Embarassed , сега чистя всеки ден , или през ден, а тогава ... но ще я мисля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт