Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 478
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Може да влияе заради по-голямо количество ЦС, отделена при по-силна възбуда, знам ли... разсъждавам си Simple Smile
В това има логика, не се бях замисляла..  Peace

# 646
Да попитам как 72 4аса трае О.,АГ ми каза 4е след като се отдели яйцеклетката,тя е годна или негодна за оплождане от 12 до 24 4аса...за 72 4аса 4увам за първи път.. newsm78
Клара да не си имала предвит 4е ,сперматозоидите живеят до 72 4аса...

# 647
Веси  Hug

Също когато жената достигне до оргазъм ,матката получава контракции,които изтласкват сперматозоидите и те достигат по-бързо до яйцеклетката.

Потитах дали е вярно ,че може да се забременее само  12 часа от МЦ. Доктора ми каза ,че не е вярно и каза ,че периода е доста по-голям тоест 72 часа.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 16:33 от Klara.

# 648
Веси  Hug

Също когато жената достигне до оргазъм ,матката получава контракции,които изтласкват сперматозоидите и те достигат по-бързо до яйцеклетката.

Потитах дали е вярно ,че може да се забременее само  12 часа от МЦ. Доктора ми каза ,че не е вярно и каза ,че периода е доста по-голям тоест 72 часа.
Дано е така,4е имаме по голям шанс,но аз когато засякох О. и бях изпуснала то4но 14 февруари и мисля 4е то4но тогава съм била О.тогава и не правихме секс с ММ .Зна4и при мен тия 72 4аса не важат май.. Tired

# 649
Момичета живота на яйцеклетката и фертилния прозорец са различни неща. 72 часа е приблизително живота на спермитата (в контролирана среда и повече), които трябва да чакат яйцеклетката (като се има предвид, че им отнема около 8-10 часа от акта до преминаването им в тръбите). Самата яйцеклетка е витална 12-24 часа, като някой източници смятат, че след 12 час качествата й започват да се влошават. Именно затова се препоръчва секс преди О. Което означава, че последния влак, който може да хванат плувците е часове след като се спука фоликула. До колкото съм запозната и инсеминациите също се правят на неспукани фоликули. Моля, някой да ме поправи, ако греша.

# 650

Потитах дали е вярно ,че може да се забременее само  12 часа от МЦ. Доктора ми каза ,че не е вярно и каза ,че периода е доста по-голям тоест 72 часа.

Да, но това не е овулацията. Казал ти е 72 часа защото сперматозоидите могат да преживеят някой и друг ден, чакайки яйцеклетката. Самата овулация е процесът на освобождаване на зрялата яйцеклетка и е добре плувците вече да са на старта когато това се случи. Яйцеклетката от своя страна "живее" 12-24 часа. т.е. докторът ти е казал периода около овулацията, в който може да се прави секс с цел забременяване.

ех, някъде из темата имаше една много хубава картинка кое кога се случва...

# 651
Момичета колкото и да не искаме да повярваме процентите са 30...нищо не е случайно в този живот.Ние можем да максимизираме  шансовете си за по-бързо зачеване ...като променим начина си на живот.Същевременно с това да не се вглъбяваме .Едва ли не превръщаме без да се усетим секса в скучно задължение.Всички тук правим всичко възможно това да се случи..не търсете под вола теле.
Накратко това което е нужно:
– годна яйцеклетка
– качествен сперматозоид
– точното време
За да забременее една жена, наистина е нужен оргазъм, но този на партньора й,НООО все пак изследвания са доказали,че  мускулните контракции и допълнителното овлажняване по време на оргазъм помагат за забременяването.
Много е говорено и ще се говори на тази тема...понякога ние самите превръщаме процеса на забременяването сложен...и аз го мислих и мъдрих месеци наред..ама ако бях направила това..не не така трябваше.С времето нещата се променят..ще видите...

# 652
Estlar, моята лекарка спомена нещо последния път за установяване на ендометриоза с ЯМР newsm78
Понеже просто бегло го вметна като диагностичен начин, аз не любопитствах, но ми стана интересно аджаба дали е възможно. Ако имаш възможност, попитай в Надежда какво мислят по въпроса?

ваня/kalpazanka77
, не ни досаждаш. Ако имаш нужда, тук сме Hug

bella_mi, къде ще се местите?

˙Веси˙
, когато декември видях положителен тест, бяхме правили секс три пъти за целия месец, и то без изобщо да е около деня на овулацията Simple Smile Така че не го мисли, ще видим след седмица-две Wink

bs30(биби)
, страшни чорапи Simple Smile

# 653
Ами може и аз да не съм разбрала.  Embarassed
Някъде пък ,бях чела ,че може да се забременее и в деня след О ,което ми се струва нелогично. Толкова много инфо има вече ,че човек се обърква в даден момент .  ooooh!

# 654
Здравейте,момичета,аз не можах да пиша днес много,че доста работа имаше...
за капак делото ми ще се гледа на 21.03 ...аман вече

# 655
Момичета, нови попълнения приемате ли?  Grinning

# 656
Момичета, нови попълнения приемате ли?  Grinning

Ама разбира се!

# 657
Mademoiselle Chocolate ,добре дошла   bouquet

# 658
 Mademoiselle Chocolate bouquet

# 659
Mademoiselle Chocolate добре дошла   bouquet
Аз се хвърлих в джаза. Сега направих теста за О и чертичката е по-бледа от вчерашната (която беше почти като контролната), а очаквах да се насити. И утре пак ще се тествам, пък да видим. Вчерашният тест може и да съм го компрометирала, че първо късно го правих, а се наливах и с повече вода, а аз почти не пия нормално  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт