Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 547
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Да, без рецепта са  Peace

# 271
  • София
amy_lee, да без рецепта и ще минат за седмица със сигурност, разбира се, ако не е нещо по-сериозно. Thinking

# 272
 Hug Hug Hug
Сутринта ще изтичам да взема. Благодаря ви  bouquet

# 273
amy_lee ММ има херпес дори и в момента . Казаха ни , че той не се лекува и се появява от различни фактори . Това , което ползва - преди да му излезе той усеща дразнене на мястото и веднага маже с Фенистил , а след като му се образува раничка с Вита-мерфен . До сега не съм се заразила , но гледаме да нямам контакт със самият херпес . И винаги му излиза от лявата страна на лицето или от ляво на устната .
Но щом казваш , че за първи път му излиза , може би не е херпес  Peace

# 274
  • София
Йони, на мен за първи път в съзнателния ми живот ми излезна в началото на ноември, след като се върнах от командировка в чужбина (настинах от смяната на климата). През януари пак ми се появи. Така, че винаги има първи път.
Иначе съм съгласна, че веднъж появи ли се - и занапред ще излиза. Rolling Eyes

# 275
При всеки е различно. На мен са ми излизали 2-3пъти херпеси. Имам една приятелка, на която обаче почти при всяка настинка и излизат, ок. 2-3 на година.

# 276
ioni_666 Все още не мога да определя дали е точно херпес, но какво друго може да е newsm78? Най-много ми прилича на афта, но пък на самата устна не знам да излиза.. А пък ММ от седмица е на нова работа и нали казват, че от стрес може също да излезе.
Каквото и да е бързо да се маха Crazy

# 277
Скрит текст:
По-интересно ми е от какво се появява първият път . От къде се заразява човек с него  newsm78 освен ,че може от друг човек . ММ като малак се е одрал на някакво растение точно там където му излиза херпеса . И си мислеше , че е там , но лекарката при която ходи отрече , че е възможно  newsm78  
Наистина е много досаден херпеса . На ММ му се появява от изгаряне на лицето (било то от слънцето или когато не използва маска , докато заваря  bash) по някога му остава и белег  ooooh!
Amy_lee дано да се махне бързо  Praynig

# 278
Да, може и от стрес да е. Аз сега си спомням 2пъти да съм имала- единия път ми се появи след един изпит, за който много се притеснявах, а втория - след скандал.

# 279
ММ по често му се явява. При мен рядко , но най-вече когато дигна висока температура- например 39-40 градуса и съм в топлинен щок. Зависи и имунната система дали ти е много слаба. Аз имам и вагинален херпес. Много неприятно нещо, Но получиш ли го един път е до живот. Преди години имах период в който ми  се явяваше всеки месец/ в рамките на 2-3 месеца , но тогава изпити , други неща.../, даже ми се случваше в месец да ми се мести само и се появяваше около 2 пъти . Това се дължеше на силен стрес и на слаба имунна система. Сега не си и спомням последно кога ми се е появявал за последно. За което съм толкова щастлива,. Една докторка беше ми казала , че нормално е 1 път в годината да се явява. Заради него си знам , че живот и здраве да стигна до там, ще раждам секцио. Ама това мен въобще не ме вълнува как ще се роди бъдещето ми дете. То да е живо и здраво. Simple Smile
 Вижте на каква статия попаднах , чрез facebook, но ме впечетлиха снимките-Уникални са!
 http://www.obekti.bg/chovek/10463-Как-се-заражда-човешкият-живот

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 23:23 от Krasima84

# 280
Ама това мен въобще не ме вълнува как ще се роди бъдещето ми дете. То да е живо и здраво. Simple Smile

Това е най-важното, другото са подробности  Peace

# 281
Херпес ми е излизал веднъж преди 3-4 години, но какъв беше... цялата горна устна до носа и части от носа. Всичкото това беше херпес. Освен всичко изброено има и хапчета, които предпазват от излизане. Малко са скъпи, но съм ги препоръчвала на приятелки казват, че има полза. Валтрекс се казват.

Иначе имам въпрос за БТ, понеже този  месец ще правя тест и ще меря БТ.
Сигурно  е повтаряно 20000 пъти, но като не знамммм...
Днес ми свършва и от утре започвам да меря нали? Сутрин рано между 5-6ч. Това добре.
Кога температурата ще се повиши всъшност и кога ще спадне и мога ли да меря под мишницата или Цъ?

# 282
Аз мисля , че трябва от първият ден на МЦ да се мери и задължително ректално , вагинално или орално . Под мишницата се мери телесна температура .  Peace Hug

# 283
  • София
След О няколко дни Т ми се задържа 36.9 като постепенно се повишава . Днес ми е 37.3  #Crazy
Аз съм след О. и ми е 36,7 от няколко дни. Меря орално, а измерена орално БТ е около 0,4-0,5 по-ниска, ако не се лъжа, така че ако мериш в дупето ми се струва нормална тази твоята Т. Peace

Днес ми свършва и от утре започвам да меря нали? Сутрин рано между 5-6ч. Това добре.
Кога температурата ще се повиши всъшност и кога ще спадне и мога ли да меря под мишницата или Цъ?
Ето ти една графика на БТ за сниженията и увеличенията.

# 284
Здр.момичета,аз докато си боледувах упорито вие сте изписали цели две теми ,трудно ви намерих.Говорите за херпеси,ужаснооо.Аз имам вътрешен,който на всеки 3 години ми причинява лицева парализа и няма оправия..
Много рядко пиша,просто последните няколко седмици съм много бременна с всички екстри,не се оплаквам.....
Пожелавам ви и вашите коремчета да започнат да растат,а вътре сладко бебче да се шири.Ръс Ръс Ръс Ръс Ръс от сърце.

Общи условия

Активация на акаунт